Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΥΓΕΙΑ

Το ανοσοποιητικό μας δοκιμάζεται καθημερινά, κράτησε τον οργανισμό σου δυνατό!

Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι ένα σύστημα οργάνων και βιολογικών μηχανισμών υπεύθυνο για την άμυνα του οργανισμού μας. Αποτελείται από πολλά διαφορετικά όργανα και ιστούς. Τα σημαντικότερα από αυτά είναι ο μυελός των οστών και ο θύμος αδένας. Σε αυτά δημιουργούνται και αναπτύσσονται τα ειδικά κύτταρα του ανοσοποιητικού. Για να λειτουργούν όλα ομαλά χρειάζεται να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα το οποίο εξαρτάται πολύ από την ποιότητα της διατροφής μας.

Οι περίοδοι κατά τους οποίους βάλλεται το ανοσοποιητικό μας είναι ο χειμώνας αλλά και οι αλλαγές των εποχών.

Τροφές που βοηθάνε στην τόνωση του είναι οι «βασιλιάδες» της βιταμίνης C, δηλαδή φρούτα -πορτοκάλια, μανταρίνια, λεμόνια, γκρέιπφρουτ ή λάιμ, ακτινίδια- αλλά και λαχανικά όπως η κόκκινη και κίτρινη πιπεριά, το κόκκινο λάχανο, το μπρόκολο, τα λαχανάκια Βρυξελλών. Πρόσθεσέ τα σε χυμούς, smoothies και σαλάτες και τόνωσε τον οργανισμό σου.

Ένας επίσης σημαντικός σύμμαχος για ένα ισχυρό ανοσοποιητικό είναι τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής, τα οποία ισχυροποιούν και τονώνουν τον οργανισμό ειδικότερα σε περιόδους κοινού κρυολογήματος και άλλων λοιμώξεων.

Το SUSTENIUM IMMUNO⇐🛒

είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με ειδικά σχεδιασμένο συνδυασμό συστατικών, τα οποία συμβάλλουν στη Θωράκιση και στην Ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Είναι ιδανικό για περιόδους κοινού κρυολογήματος και άλλων λοιμώξεων ενώ συμβάλλει επιπλέον

  • στη μείωση της κόπωσης και της κούρασης
  • στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες
  • στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας.
Για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού των παιδιών μας υπάρχει το
SUSTENIUM IMMUNO JUNIOR⇐🛒

ειδικά φτιαγμένο για παιδιά σχολικής ηλικίας.

Είναι ιδανικό για περιόδους κοινού κρυολογήματος ενώ προσφέρει και στα παιδιά μείωση της κόπωσης και της κούρασης, προστασία από το οξειδωτικό στρες και παραγωγή ενέργειας.

Για τον οργανισμό σου!
Εσύ…πιο δυνατός!
Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*