Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Χάρισε καθημερινά στο πρόσωπό σου την…extra φροντίδα που χρειάζεται!

Είναι αλήθεια ότι η «ρουτίνα» είναι μία κατάσταση την οποία λίγο πολύ όλοι βιώνουμε τον τελευταίο χρόνο και σαφώς έχει αρνητική χροιά. Αμέτρητες ώρες μέσα στο σπίτι, λιγοστές επιλογές εκτόνωσης και διασκέδασης, επαναλαμβανόμενες κινήσεις και δραστηριότητες, συνθέτουν μία καθημερινή…ρουτίνα που θυμίζει μέρα της μαρμότας και σε ρίχνει αντί να σε ανανεώνει!

Γι’ αυτό και σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι απαραίτητο να βάλεις στη ζωή σου και μία νέα ρουτίνα, αυτή τη φορά 100% ευχάριστη, αναζωογονητική, ωφέλιμη, αποτελεσματική!

Μιλάμε ασφαλώς για την καθημερινή διαδικασία φροντίδας του προσώπου σου, με την υπογραφή της Panthenol Extra!

Ακολούθησε την παρακάτω ρουτίνα…ευλαβικά και σου εγγυόμαστε ότι ξαφνικά θα δεις στον εαυτό σου την αλλαγή που τόσο επιζητούσες!

Για αληθινά καθαρό πρόσωπο!
Panthenol Extra Micellar True Cleanser Gel 3 in 1⇐🛒

Παραδέξου το! Υπάρχουν φορές που…βαριέσαι τόσο πολύ να ξεπλύνεις το πρόσωπό σου το βράδυ ή να ξεβαφτείς, ώστε χρησιμοποιώντας τη δικαιολογία «και αύριο εδώ θα είμαι, το κάνω το πρωί» πέφτεις για ύπνο, κάνοντας skip τη διαδικασία. Δεν χρειάζεται ασφαλώς να σου πούμε πόσο επιζήμια είναι αυτή η αμέλεια για την επιδερμίδα, η οποία καθημερινά επιβαρύνεται από νεκρά κύτταρα, πόρους και διψάει για ανανέωση.

Παρόλα αυτά, σου έχουμε καλά νέα. Το δημοφιλές gel καθαρισμού προσώπου Panthenol Extra Micellar True Cleanser Gel 3 in 1 της Medisei με τριπλή δράση, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι,  καθώς είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, με γρήγορη και αποτελεσματική δράση, αφαιρώντας ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ από το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη, χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Ουσιαστικά απομακρύνει ρύπους, νεκρά κύτταρα και λιπαρότητα από το πρόσωπο και αποφράσσει τους πόρους χωρίς να κάνει το δέρμα να «τραβάει»,  αφήνοντας μία απίστευτη αίσθηση φρεσκάδας, απαλότητας και καθαριότητας.

Εμπλουτισμένο με πανθενόλη και εκχύλισμα αγγουριού, χωρίς parabens και άρωμα, δερματοτολογικά ελεγμένο και ενδεδειγμένο ακόμα κι αν έχεις ευαίσθητο δέρμα.

→Και ασφαλώς, από ένα προϊόν Panthenol Extra δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα…extra πλεονέκτημα! Η δυνατότητα χρήσης του μόνο με νερό, για σένα που… βαριέσαι λίγο παραπάνω να χρησιμοποιήσεις δίσκο ντεμακιγιάζ!

Έκρηξη» φρεσκάδας και λάμψης!
Panthenol Extra Volcanic Sand Facial Scrub⇐🛒

Μπορεί η σκέψη της home-made απολέπισης να σου φαίνεται σε πρώτο άκουσμα  κουραστική, ωστόσο το άμεσο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα που έχει πάνω στην επιδερμίδα, πίστεψέ μας είναι αρκετό για να σε κάνει να αλλάξεις γνώμη. Ειδικά όταν έχουμε στη διάθεσή μας το εκρηκτικό μείγμα συστατικών του Panthenol Extra Volcanic Sand Facial Scrub!

Με κόκκους ηφαιστειακής λάβας (ναι, καλά διάβασες!), βιταμίνη Ε, έλαιο ηλίανθου, αλόη και βούτυρο καριτέ, η δημοφιλής κρέμα απολέπισης της Medisei, εξασφαλίζει λάμψη, ζωντάνια και σφριγηλότητα για την επιδερμίδα, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και ανανεώνοντας άμεσα τις εξωτερικές στιβάδες του δέρματος που τόσο το έχουν ανάγκη.

Μία μάσκα που δεν κρύβει, αλλά αναδεικνύει!
Panthenol Extra Green Clay Facial Mask⇐🛒

Είσαι στο σπίτι και μετά από μία ακόμα κουραστική μέρα, ετοιμάζεσαι να χαλαρώσεις στον καναπέ και να δεις την αγαπημένη σου σειρά στο Netflix. Αυτό είναι η καθημερινή σου ρουτίνα, σωστά; Είναι πολύ εύκολο λοιπόν, χωρίς να απαρνηθείς τίποτα από τα παραπάνω, να προσθέσεις σ’ αυτή τη ρουτίνα, ένα ακόμα μικρό…στάδιο!

Την εξαιρετική μάσκα προσώπου Panthenol Extra Green Clay με πράσινη άργιλο, η οποία καθαρίζει σε βάθος το πρόσωπο και είναι ιδανική για απομάκρυνση λιπαρότητας, ρύπων και σμήγματος.

Με πανθενόλη και λάδι ηλίανθου και χωρίς parabens, η μάσκα για βαθύ καθαρισμό της Medisei, ενυδατώνει, καθαρίζει, αναζωογονεί και λειαίνει την επιδερμίδα!

Και όλα αυτά, ενώ εσύ παράλληλα χαλαρώνεις και απολαμβάνεις αυτή τη σειρά στο Netflix που λέγαμε πριν. What’s not to like? 😊

 For your eyes (and face) only!
Panthenol Extra Face & Eye Cream⇐🛒

Επειδή δεν είσαι για πολλά -πολλά (το έχουμε καταλάβει), ψάχνεις μία κρέμα που να τα συνδυάζει όλα! Και για το πρόσωπο, και για τα μάτια, και για όλες τις ώρες, και για ενυδάτωση και για προστασία και για αντιγηραντική δράση.

Σου φαίνεσαι πολύ απαιτητική; Μπορεί! Ωστόσο το προϊόν που χρειάζεσαι…ζει ανάμεσά μας!

Η Panthenol Extra Κρέμα Προσώπου και Ματιών της Medisei, με πανθενόλη, πεπτίδια, υαλουρονικό οξύ και ριβόζη προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία, ενυδατώνοντας, μειώνοντας τις ρυτίδες, βελτιώνοντας το οβάλ του προσώπου και κάνοντας μόλις από τις πρώτες εφαρμογές την  επιδερμίδα να φαίνεται νεότερη και πιο σφριγηλή και τα μάτια πιο ξεκούραστα και φωτεινά!

Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο, λοιπόν, εκτός από το να αποκτήσεις τα παραπάνω προϊόντα και να τα εντάξεις στη νέα αυτή καθημερινή σου ρουτίνα, την οποία, πίστεψέ μας, θα αγαπήσεις και δεν θα θελήσεις να αποχωριστείς ποτέ ξανά!

Ανακάλυψέ όλα τα προϊόντα περιποίησης και τα πακέτα Panthenol Extra εδώ⇐🛒

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*