Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Νυχτερινή ρουτίνα ομορφιάς μετά τα 40 για λαμπερό νεανικό δέρμα!

Μπορεί η καθημερινότητα και το πρωινό μιας σύγχρονης γυναίκας να είναι απαιτητικά, όμως, καθώς το φως πέφτει και έρχεται η νύχτα, πέφτουν και οι ρυθμοί! Η ησυχία της νύχτας επιτρέπει τη συγκέντρωση στη φροντίδα του εαυτού μας! Η νυχτερινή ρουτίνα ομορφιάς είναι μία στιγμή χαλάρωσης και χρειάζεται να γίνει από τις αγαπημένες μας στιγμές!

Μετά τα 40 το δέρμα παρουσιάζει αλλαγές, το οξειδωτικό στρες, η έκθεση στον ήλιο, η μειωμένη παραγωγή κολλαγόνου έχουν διαμορφώσει στο δέρμα μας ρυτίδες και χαλάρωση, γι’ αυτό και έχει ανάγκη από εξειδικευμένη φροντίδα.

Αυτή τη φροντίδα θα του την προσφέρουμε μέσω της βραδινής ρουτίνας ομορφιάς με τα αγαπημένα προϊόντα της Μαρίας Μπεκατώρου, βασισμένα στην επιστήμη της Βιομημιτικής, όπου μέσω συστατικών που χρησιμοποιεί μιμείται τις λειτουργίες της νεανικής επιδερμίδας!

M COSMETICS⇐🛒⇓

Ενώ οι πρωινές ρουτίνες περιποίησης της επιδερμίδας θα πρέπει να επικεντρώνονται στην προστασία του δέρματος από την έκθεση της ημέρας, η νυχτερινή ρουτίνα περιποίησης, αφορά την επανόρθωση και την βαθιά ανάπλαση του δέρματος!

Ένας ακόμα λόγος που η πρωινή περιποίηση διαφέρει από την βραδινή, είναι ότι ο ύπνος δρα σαν αναζωογονητικός παράγοντας λόγω της αύξησης της μελατονίνης, καθώς τα κύτταρα του δέρματος ανανεώνονται, και παράγεται κολλαγόνο που βοηθά το δέρμα σου να παραμένει υγιές και ελαστικό. Τα νεκρά και κατεστραμμένα κύτταρα αντικαθίστανται κατά τη διάρκεια του ύπνου, με νέα και επιδιορθώνονται οι βλάβες που προκαλούνται στο δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τέλος, επειδή οι συνθήκες που εκτίθεται το δέρμα σου κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι πολύ διαφορετικές όπως οι ακτίνες UVA/UVB, και άλλοι εξωτερικοί επιβλαβείς παράγοντες, τα προϊόντα περιποίησης του δέρματος απορροφώνται πολύ πιο εύκολα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Βήμα 1ο

Πριν πέσεις για ύπνο, είναι σημαντικό να ακολουθήσεις τα βήματα ενός σωστού καθαρισμού προσώπου!

Το Micellar water της M COSMETICS⇐🛒

μπορεί να σε βοηθήσει να αφαιρέσεις το μακιγιάζ και τυχόν υπολείμματα γρήγορα και αποτελεσματικά.

Βήμα 2ο

Η εφαρμογή του κατάλληλου ορού ανόρθωσης με ωφέλιμα συστατικά όπως ο

  Ορός ανόρθωσης της M COSMETICS⇐🛒

Μην διστάσεις να τον χρησιμοποιήσεις και το πρωί, ώστε να εκμεταλλευτείς πλήρως τις ευεργετικές του ιδιότητες.

Βήμα 3

 Ενυδάτωσε το δέρμα σου, όσο κοιμάσαι και βοήθησε το να αναγεννηθεί με την κατάλληλη κρέμα ενυδάτωσης!

M COSMETICS Rich ή Light Cream⇐🛒

Βήμα 4ο
Η κρέμα ματιών M COSMETICS⇐🛒

εκτός από τα πολύτιμα βιομιμητικά συστατικά περιέχει έλαιο από τον πυρήνα του σταφυλιού. Το έλαιο από τον πυρήνα σταφυλιού που περιέχει η κρέμα ματιών M COSMETICS έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και λειτουργεί ως σύμμαχος κατά της βλάβης που μπορούν να προκαλέσουν οι περιβαλλοντικοί παράγοντες. Επιπλέον μελέτες αποδεικνύουν πως το σταφύλι διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου.

#Tip: Υιοθέτησε τη συνήθεια να εφαρμόζεις τη ρουτίνα περιποίησης σου μισή έως μια ώρα πριν πέσεις για ύπνο. Έτσι δίνεις τον απαραίτητο χρόνο να απορροφηθούν τα συστατικά χωρίς να αφήνεις υπολείμματα στο μαξιλάρι.

Αν δώσεις στην επιδερμίδα σου την κατάλληλη περιποίηση κατά τη διάρκεια της νύχτας, βοηθάς τον οργανισμό να επιταχύνει τις παραπάνω διαδικασίες με αποτέλεσμα ένα πιο λαμπερό, νεανικό και όμορφο δέρμα το πρωί.