Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

LIFESTYLE

Ένα λαμπερό event, για το νέο βήμα της Μαρίας Μπεκατώρου!

Σε μία λαμπερή εκδήλωση την Πέμπτη 11 Ιουνίου, ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος φιλοξένησε το πρώτο event της μετά COVID εποχής, κατά την οποία πρωταγωνίστρια της ημέρας ήταν η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία σαν άξια οικοδέσποινα παρουσίασε με συγκίνηση αλλά και μεγάλη υπερηφάνεια τη μοναδική σειρά περιποίησης προσώπου που φέρει την υπογραφή της!

Η σειρά, λοιπόν, ομορφιάς M COSMETICS φέρει την υπογραφή της Μαρίας Μπεκατώρου σε συνεργασία με την φαρμακευτική εταιρεία Medical Pharmaquality η οποία διαθέτει το επιστημονικό υπόβαθρο και την τεχνογνωσία για να ερευνήσει και να δημιουργήσει αποτελεσματικές φόρμουλες.

Εμπνευσμένη από την ομορφιά της Ελλάδας, το φως, τα χρώματα και τα αρώματά της, αλλά και από την ομορφιά της Ελληνίδας γυναίκας, βασίζεται στην επιστήμη της Βιομιμητικής, που μέσω των συστατικών που χρησιμοποιεί μιμείται τις λειτουργίες της νεανικής επιδερμίδας.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά, που αποτελείται από 6 προϊόντα, τα οποία προσφέρουν άμεση ανάπλαση και λάμψη στο δέρμα!

Με σύνθημα «Απλά όμορφη» οι ιδιοκτήτες της Φαρμακευτικής Εταιρείας Medical Pharmaquality κος Καραγιαννάκος Παναγιώτης & Κος Μπουφίδης Νίκος, υποδέχθηκαν εκπροσώπους από τον επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και φαρμακευτικό χώρο για να γιορτάσουν, τί άλλο, την ομορφιά!

Την παραγωγή της εκδήλωσης ανέλαβε η εταιρεία PPDA . Την Διοργάνωση και την Επικοινωνία  η AD Communications.

Η παρουσίαση της σειράς έγινε με την πλήρη ανάλυση των προϊόντων μέσα από την εξειδίκευση της Medical Pharmaquality αλλά και τη σεμνότητα που διέπει την κυρία Μαρία Μπεκατώρου! Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γεύμα προς τιμή των καλεσμένων, αλλά και πολλά χαμόγελα και ευχές για το νέο αυτό ξεκίνημα!

Ανακάλυψε και εσύ τη σειρά ομορφιάς M  COSMETICS⇐🛒

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*