Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Γνώρισε τη νέα σειρά προσώπου με την υπογραφή της Μαρίας Μπεκατώρου!

Μία σύγχρονη δραστήρια γυναίκα που αγαπά και σέβεται την επιδερμίδα της συνεργάστηκε με μία φαρμακευτική εταιρία με επιστημονικό υπόβαθρο και τεχνογνωσία!

 Όταν η Medical Pharmaquality συνάντησε τη Μαρία Μπεκατώρου, μια νέα ιδέα γεννήθηκε!

Η δημιουργία μιας πρωτοποριακής σειράς περιποίησης προσώπου, υψηλής ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας που θα ταιριάζει στο DNA της σύγχρονης Ελληνίδας και θα καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας της.

Γνώρισε και εσύ τη σειρά M COSMETICS!⇐🛒

Βασισμένη στην επιστήμη της Βιομημιτικής, όπου μέσω συστατικών που χρησιμοποιεί μιμείται τις λειτουργίες της νεανικής επιδερμίδας!

Τι είναι η Βιομημιτική

Η επιστήμη που μιμείται τη φυσιολογική λειτουργία των κυττάρων του ανθρώπινου οργανισμού. Τα κύτταρα έχουν την ικανότητα να επιδιορθώνουν τις φθορές τους με τη βοήθεια ουσιών που υπάρχουν στον οργανισμό μας, όπως πεπτίδια, ένζυμα και ορμόνες. Με την πάροδο του χρόνου όμως η λειτουργία αυτή περιορίζεται, με αποτέλεσμα να μην παράγονται αυτές οι ουσίες φυσιολογικά, και να δημιουργούνται φθορές στο δέρμα.

Η σειρά M COSMETICS περιέχει 2 βιομημιτικά συστατικά, που προσφέρουν ανόρθωση, ανάπλαση του δέρματος, αντιρυτιδική και συσφιγκτική δράση!

→ Το ένα βιομημιτικό συστατικό βασίζεται στο εκχύλισμα από τον πυρήνα του χουρμά, που έχει κλινικά αποδεδειγμένη ισχυρή αντιρυτιδική δράση. Ενώ το άλλο βιομημιτικό συστατικό βασίζεται στο εκχύλισμα από φλοιό βελανιδιάς που χαρίζει ορατό και άμεσο lifting και λείανση της επιδερμίδας.

Η σειρά είναι εμπνευσμένη επίσης από την ομορφιά της Ελλάδας, το φως, τα χρώματα και τα αρώματα της, αλλά και την ομορφιά της Ελληνίδας γυναίκας.

6 υπέροχα προϊόντα σε εκπληκτικές συσκευασίες!

M Cosmetics Ορός Ανάπλασης⇐🛒⇓

Ένας μοναδικός ορός για ολοκληρωμένη αντιρυτιδική και συσφικτική δράση, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε βιομιμητικά συστατικά. Ο βιομιμητικός μηχανισμός τους αυξάνει την σύνθεση του κολλαγόνου Ι, προσφέροντας ορατό, άμεσο lifting της επιδερμίδας. Κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος.

Περιέχει φυσικά προλιπίδια που αυξάνουν τον δερματικό φραγμό, προσφέροντας άμεση και διαρκή ενυδάτωση, ενώ βελτιώνουν την αποτελεσματικότητά του. Επιπρόσθετα, η πανθενόλη που περιέχει προσφέρει πλούσια και βαθιά ενυδάτωση!

Τρόπος χρήσης: Εφαρμόστε πρωί και βράδυ σε καθαρό πρόσωπο με απαλές ανοδικές κινήσεις. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνος του, αλλά για καλύτερο αποτέλεσμα συνιστάται να συνδυάζεται με την κρέμα προσώπου.

M Cosmetics Ορός Άμεσης Ανόρθωσης⇐🛒

Προσφέρει αποτελεσματική ανόρθωση σε λίγα λεπτά, χάρη στον συνδυασμό 3 δραστικών συστατικών, μικροάλγης, πολυσακχαρίτες και φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες που προσφέρουν άμεσο αποτέλεσμα σύσφιξης και lifting που διαρκεί τουλάχιστον 4 ώρες. Το δέρμα γίνεται πιο σφιχτό, λείο και φωτεινό, ενώ η συστηματική χρήση προσφέρει μακροχρόνια σύσφιξη και αντιρυτιδική δράση.

Τρόπος Χρήση: Εφαρμόστε σε καθαρό πρόσωπο με απαλές ανοδικές κινήσεις. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια

Tip: Χρησιμοποιήστε το πριν το μακιγιάζ για εξαιρετικά αποτελέσματα σύσφιγξης και λάμψης!

M Cosmetics Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών⇐🛒

Με υψηλή περιεκτικότητα σε βιομιμητικά συστατικά, που προσφέρουν ορατό και άμεσο αποτέλεσμα lifting και λείανση της επιδερμίδας. Οι βιταμίνες Ε και C δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες (αντιοξειδωτική δράση) προστατεύοντας το δέρμα από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες που προκαλούν γήρανση.

Το δέρμα μένει βαθιά ενυδατωμένο λόγω της πανθενόλης και του βουτύρου karité και σε συνδυασμό με τις βιταμίνες A και F αυξάνεται η ελαστικότητα της επιδερμίδας. Η προσθήκη ελαίου από κουκούτσια σταφυλιών ενισχύει την αντιοξειδωτική δράση και προστατεύει την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια από την ξηρότητα χαρίζοντάς της ελαστικότητα.

Τρόπος χρήσης: Εφαρμόστε πρωί και βράδυ με απαλές κινήσεις γύρω από την περιοχή των ματιών.

M Cosmetics 24H Ενυδατική Κρέμα Προσώπου Ελαφριάς Υφής⇐🛒

Για κανονική-μεικτή επιδερμίδα, η 24ώρη αυτή κρέμα έχει μία ευχάριστη, λεπτή, μη λιπαρή υφή που προσφέρει ολοκληρωμένη αντιρυτιδική δράση. Οι βιταμίνες Ε και C δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες (αντιοξειδωτική δράση), προστατεύοντας το δέρμα από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες που προκαλούν γήρανση. Το δέρμα μένει βαθιά ενυδατωμένο λόγω της πανθενόλης και του βουτύρου karité, ενώ με τις βιταμίνες A και F αυξάνεται η ελαστικότητα της επιδερμίδας.

→ Αν η επιδερμίδα σου είναι κανονική προς ξηρή τότε μπορείς να επιλέξεις την M Cosmetics 24Η ενυδατική πλούσιας υφής⇐🛒

M Cosmetics Micellar Water Face & Eye⇐🛒

Νερό καθαρισμού για πρόσωπο και μάτια, για όλους τους τύπους δέρματος. Η μοναδική σύνθεσή του προσφέρει τριπλή δράση: καθαρισμό του προσώπου, καθαρισμό των ματιών, ενυδάτωση. Οι μικυλλιακοί παράγοντες αφαιρούν τέλεια μακιγιάζ, ρύπους και περιττή λιπαρότητα με μία κίνηση.

Το υαλουρονικό οξύ και η πανθενόλη προσφέρουν ενυδάτωση, απαλότητα και ελαστικότητα. Οι εστέρες ελαιόλαδου προστατεύουν από τους ερεθισμούς ενώ χαρίζουν εξαιρετική λείανση και μακροχρόνια ενυδάτωση

Τρόπος χρήσης: Εφαρμόστε πρωί και βράδυ σε πρόσωπο και μάτια με βαμβάκι. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα.

Απλά όμορφη!
Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*