Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Το δέρμα στην εμμηνόπαυση: Η φροντίδα που επαναφέρει όγκο και πυκνότητα!

Ο χρόνος κυλά…και η ορμονική γήρανση αυτό το φυσικό επακόλουθο που σηματοδοτεί αλλαγές στην όψη και την υφή του δέρματος αν και δεν μπορούμε να το αποτρέψουμε, μπορούμε όμως με τη σωστή φροντίδα να καθυστερήσουμε την εμφάνισή των αλλαγών, να μειώσουμε την έντασή τους και σε ένα ποσοστό ίσως και να τις αναστρέψουμε.

Από τα μέσα περίπου της δεκαετίας των 40 οι ορμονικές αλλαγές κάνουν την εμφάνιση τους προετοιμάζοντας το έδαφος για την εμμηνόπαυση. Τα πρώτα σημάδια λοιπόν στο δέρμα είναι η τάση για ολοένα και περισσότερες κηλίδες στο τέλος του καλοκαιριού, η έντονη αφυδάτωση, η τραχιά υφή, αλλά και το θαμπό χρώμα που ξαφνικά αλλοιώνει την όψη. Η φροντίδα λοιπόν του δέρματος μας είναι απαραίτητη από τη δεκαετία των 20 ετών, ώστε να δημιουργηθεί ένα πρόσφορο έδαφος ενυδάτωσης, και ανά δεκαετία να αλλάζει με βάση τις ανάγκες του. Είναι πολύ λιγότερα τα σημάδια που θα αφήσει ο χρόνος σε μία γυναίκα που περιποιείται τον εαυτό της από νωρίς, σε σχέση με εκείνη που θα ξεκινήσει στα 50. Σίγουρα σε αυτές τις αλλαγές παίζουν ρόλο και τα κληρονομικά γονίδια του DNA.

Φτάνοντας, λοιπόν, στα 50 η εμμηνόπαυση σε πολλές γυναίκες είναι γεγονός, σε κάποιες δε η διακοπή της περιόδου μπορεί να έρθει και λίγο αργότερα. Η οριστική διακοπή της περιόδου οφείλεται στην παύση λειτουργίας των ωοθηκών που δεν παράγουν πλέον τις γυναικείες ορμόνες, τα οιστρογόνα και την προγεστερόνη. Η μείωση των οιστρογόνων, όπως είναι φυσικό, επηρεάζει όλα, ή σχεδόν όλα τα όργανα του οργανισμού συμπεριλαμβανομένου και του δέρματος. Έτσι τις εξάψεις, τις απότομες εναλλαγές στη διάθεση , την αύξηση βάρους, τυχόν προβλήματα στον ύπνο και την εμφάνιση οστεοπόρωσης ακολουθεί και μια σειρά από έντονες αλλαγές στην υφή και την όψη του δέρματος, που συνθέτουν το φαινόμενο της ορμονικής γήρανσης.

Ποια τα σημάδια του χρόνου που εμφανίζονται;

  • Μείωση παραγωγής κολλαγόνου – Βαθιές ρυτίδες
  • Επιβράδυνση μικροκυκλοφορίας – Λέπτυνση της επιδερμίδας
  • Κηλίδες
Επιδερμίδα χωρίς ηλικία, ακόμη και μετά την εμμηνόπαυση
Λευκή Πεύκη⇐🛒

Η νέα πρωτογενής έρευνα της ΚΟΡΡΕΣ σε συνεργασία με το τμήμα Φαρμακευτικής και το τμήμα Βιολογίας (ερευνητική κατεύθυνση Μοριακής & Κυτταρικής Γήρανσης) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών οδηγεί στην ανακάλυψη ενός νέου, ισχυρού, φυσικού συστατικού.

Η Λευκόδερμος Πεύκη από την περιοχή Κρανιά της Πίνδου διακρίθηκε για τις εξαιρετικές, αντιγηραντικές ιδιότητες της, καθώς αποδείχθηκε ότι ενεργοποιεί πολλαπλά μονοπάτια αντιγήρανσης και ειδικότερα τα γονίδια του πρωτεασώματος. Παράλληλα, κατέγραψε υψηλή αντιοξειδωτική και λευκαντική δράση.

Korres Λευκή Πεύκη Κρέμα Ημέρας⇐🛒

Η σειρά Λευκή Πεύκη⇐🛒 είναι πλούσια σε πολυφαινόλες
  • επαναφέρει την ελαστικότητα
  • συσφίγγει, επιδιορθώνει τις βαθιές ρυτίδες
  • ενισχύει την αντοχή του δέρματος
  • και καταπολεμά τις κηλίδες.
Προσφέρει, λοιπόν, στοχευμένη δράση αναπλήρωσης όγκου και πυκνότητας για τις αυξημένες ανάγκες του δέρματος μετά την εμμηνόπαυση.
Korres Λευκή Πεύκη Ορός⇐ 🛒

Κλινικά αποτελέσματα:

100% των γυναικών παρατήρησε*
– Αποτελεσματική ενυδάτωση, σύσφιγξη, αυξημένη πυκνότητα
– Αίσθηση άνεσης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας

* Ιn vivo study / Λευκή Πεύκη Κρέμα Ημέρας / 56 ημέρες εφαρμογής

Εννέα στις δέκα γυναίκες διαπίστωσαν βαθιά θρέψη του δέρματος αμέσως μετά την εφαρμογή, μείωση βαθιών ρυτίδων σε μόλις 1 μήνα και ενισχυμένο όγκο πρόσωπου.

Ανακάλυψε όλη τη σειρά ΚΟΡΡΕΣ ΛΕΥΚΗ ΠΕΥΚΗ⇐ 🛒

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*