Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Κρέμες προσώπου με προβιοτικά, για υγιή και λαμπέρή επιδερμίδα!

Τα τελευταία χρόνια έχουμε στρέψει την προσοχή μας στα οφέλη των πρε- και προβιοτικών! Τα καλά δηλαδή βακτήρια που συμβάλουν στην υγεία του οργανισμού μας και κυρίως στο έντερο. Αυτό που όμως δεν γνωρίζαμε είναι ότι τα προβιοτικά κάνουν καλό όχι μόνο όταν τα τρώμε, αλλά και όταν τα απλώνουμε στο δέρμα μας!
Τα πρεβιοτικά και προβιοτικά είναι τα ωφέλιμα βακτήρια και ζυμομύκητες, δηλαδή οι μικροοργανισμοί, που κρατούν το μικροβίωμα της επιδερμίδας υγιές και την αναδομούν εκ των έσω. Καταπραΰνουν το δέρμα ενισχύοντάς το με «καλά» βακτήρια που βοηθούν τα κύτταρα να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό.
Η ρύπανση, το στρες και η υπεριώδης ακτινοβολία αποδιοργανώνουν την ισορροπία του μικροβιώματός μας και πλέον οι επιστήμονες πιστεύουν ότι παθήσεις του δέρματος, όπως το έκζεμα και η ακμή διεγείρονται κυρίως από διαταραχές που πιθανώς προκαλούνται ή επιδεινώνονται από τους παραπάνω παράγοντες.
Υγιές μικροβίωμα λοιπόν σημαίνει προστατευμένη επιδερμίδα, ανθεκτική στους στρεσογόνους παράγοντες.
Φέρνοντας σε αρμονία τα προβιοτικά και τα πρεβιοτικά αποκαθιστούμε την ισορροπία του μικροβιώματος του δέρματος προσφέροντάς του το δώρο του ενισχυμένου φραγμού και της αληθινής λάμψης!
Αν, λοιπόν, η επιδερμίδα μας είναι ευαίσθητη ή ζούμε στην πόλη όπου οι ρύποι επιτίθενται στο δέρμα μας κάθε λεπτό, είναι ιδανική  η σειρά περιποίησης
KORRES GREEK YOGHURT⇐🛒

εμπλουτισμένη με πρε- και προβιοτικά, πρωτεΐνες Γιαουρτιού, αφού ανήκει μαζί με το κεφίρ, τα φρέσκα, χλωρά τυριά, το μηλόξυδο, το τσάι κομπούχα και το ξινολάχανο στα φυσικά προβιοτικά. 
Το γιαούρτι ως μέρος της φροντίδας του δέρματος βοηθά στην ανακούφιση και την ανάπλασή του!
Άλλωστε, δεν ξεχνάμε πως η τοπική εφαρμογή γιαουρτιού για την ανακούφισή σε περίπτωση ήπιου ηλιακού εγκαύματος είναι ένα παραδοσιακό γιατροσόφι, το οποίο πλέον έχει αναγνωριστεί και επιστημονικά και η δράση του αποδίδεται στις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του γιαουρτιού.
Οι κρέμες της σειράς Ελληνικό Γιαούρτι⇐🛒 προσφέρουν αίσθηση άνεσης και υγιή όψη της επιδερμίδας. Εμπλουτισμένες με πρε- και προβιοτικά, σύμπλεγμα WaterPatch, τρεις τύπους υαλουρονικού οξέος και θρεπτικά συστατικά από θαλάσσια άλγη, προσφέρουν 48ωρη ενεργή ενυδάτωση και διατηρούν το μικροβίωμα της επιδερμίδας, χαρίζοντας ισορροπημένο και λαμπερό δέρμα!
#MustHave προϊόντα της σειράς είναι επίσης
Korres Greek Yoghurt Ενυδατικό serum⇐🛒
Ένα ενισχυμένο serum προσώπου με Ελληνικό Γιαούρτι για ισορροπημένο, δυνατό δέρμα με υγιή λάμψη!
Korres Hydra-Biome Μάσκα Προσώπου⇐🛒
Μία mousse μάσκα προσώπου, με ελληνικό γιαούρτι, πολλαπλής δράσης για άμεση δροσιά, ενυδάτωση και θρέψη. Είναι ιδανική για αφυδατωμένες, ευαίσθητες, θαμπές με κουρασμένη όψη επιδερμίδες.
Όσο για τα μάτια; Γιατί να δείχνουν κουρασμένα;
Korres Greek Yoghurt Κρέμα Ματιών⇐ 🛒
Μία δροσερή κρέμα ματιών για 48ωρη ενεργή ενυδάτωση με στοχευμένη δράση σε πρήξιμο, σακούλες και μαύρους κύκλους. Εμπλουτισμένη με πρε- και προβιοτικά, πρωτεΐνες Γιαουρτιού, ενυδατικό πλέγμα βιοπολυμερών και εκχύλισμα rhodiola rosea, προσφέρει στοχευμένη ενυδάτωση και τόνωση χαρίζοντας ανανεωμένο και ξεκούραστο βλέμμα!
Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*