Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Ελληνικό γιαούρτι, ένα superfood για το δέρμα!

Είναι συνδεδεμένο με την ελληνική παράδοση αλλά και τα πολλά θρεπτικά οφέλη του! Φυσικά δεν αφήνουμε απέξω την χρήση του για να ανακουφιστεί το αφυδατωμένο, ηλιοκαμένο δέρμα – μία δική μας συλλογική παιδική ανάμνηση! 

Ο λόγος για το ελληνικό γιαούρτι, μία υπερ-τροφή όχι μόνο για τον οργανισμό αλλά και για το δέρμα!

Η εταιρεία KORRES αξιοποίησε τα πολλαπλά οφέλη του και αποτελεί την πρώτη μάρκα παγκοσμίως που κατάφερε να μετατρέψει το βρώσιμο γιαούρτι, την υπερτροφή της φύσης, σε ένα ισχυρό καλλυντικό συστατικό! 

Τα προϊόντα της σειράς Greek Yoghurt, βασισμένα στο γιαούρτι, με ισχυρούς ενυδατικούς παράγοντες και την προηγμένη τεχνολογία Microbiome, κυριολεκτικά ξεδιψούν την επιδερμίδα, προσφέροντας 48ωρη ενεργή ενυδάτωση και ισορροπημένο, “δυνατό” δέρμα με υγιή, λαμπερή όψη!

Τα προϊόντα που θα λατρέψεις!

Γιαούρτι + Καφεΐνη. Το πιο ευεργετικό «πρωινό» για το πιο φωτεινό, φρέσκο και ξεκούραστο βλέμμα!

Greek Yoghurt Eνυδατικό Gel Ματιών⇐🛒

Το νέο Ενυδατικό Gel Ματιών της συλλογής Greek Yoghurt «ξυπνά» την περιοχή κάτω από τα μάτια. Η πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου που πρώτη προδίδει την κούραση, το χρόνο και το στρες, αλλά και αυτή που μπορεί να κάνει όλο το πρόσωπο να φαίνεται ανανεωμένο, φωτεινό. Το νέο Ενυδατικό Gel Ματιών, που δημιουργήθηκε μέσα από τον Πλήρη Κύκλο της μάρκας, στοχεύει σε πρήξιμο, σακούλες και μαύρους κύκλους, προσφέροντας την πιο eye-opening εμπειρία για φρέσκο και ξεκούραστο βλέμμα από την πρώτη χρήση!

 

Microbiome Technology | Εξισορρόπηση + Ενυδάτωση

Greek Yoghurt Serum Προσώπου / Ενυδάτωση με Προβιοτικά🛒

Δροσερό Serum Προσώπου με Ελληνικό γιαούρτι, πλούσια πηγή προβιοτικών, ένα συστατικό γνωστό από την ελληνική παράδοση για την ενυδατική δράση του. Με ελαφριά υφή που απορροφάται άμεσα, προσφέρει 48ωρη ενεργή ενυδάτωση. Η βιταμίνη Ε απαλύνει τις ατέλειες, αφήνοντας το δέρμα λείο και απαλό. Ενισχυμένο με Microbiome Technology, διατηρεί το μικροβίωμα της επιδερμίδας, χαρίζοντας ισορροπημένο, δυνατό δέρμα με υγιή λάμψη. Η υφή είναι βελούδινη, η αίσθηση άνεσης είναι μοναδική και η όψη του δέρματος είναι φωτεινή, υγιής[1].

[1] Κλινική δοκιμή αυτο-αξιολόγησης (32 γυναίκες)

 

Microbiome Technology | 48ωρη Ενεργή Ενυδάτωση | Κανονικές + Μικτές Επιδερμίδες

Greek Yoghurt Κρέμα-Gel | Ενυδάτωση με Προβιοτικά⇐🛒

Δροσερή κρέμα ελαφριάς υφής ενισχυμένη με προβιοτικά από Ελληνικό γιαούρτι, με υφή που απορροφάται άμεσα, προσφέρει 48ωρη ενεργή ενυδάτωση. Η ενισχυμένη απαλότητα και ενυδάτωση του δέρματος γίνονται αισθητά άμεσα -στα πρώτα 30’ εφαρμογής- και σε βάθος χρόνου. Από την πρώτη εφαρμογή το δέρμα είναι λαμπερό, φρέσκο, δυνατό!

Greek Yoghurt Mάσκα Προσώπου για Ενισχυμένη Ενυδάτωση (Biodegradable Sheet Mask)⇐🛒

100% βιοδιασπώμενη Μάσκα Προσώπου για άμεση δράση στο αφυδατωμένο, θαμπό δέρμα! Καθώς τροφοδοτεί την επιδερμίδα με πλήθος ωφέλιμων συστατικών, προσφέρει μοναδική αίσθηση δροσιάς, βαθιά ενυδάτωση και ξεκούραστη όψη!