Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Ισχυρή αντηλιακή προστασία κάτω από τον εκτυφλωτικό ελληνικό ήλιο!

Μία ανάσα πριν το καλοκαίρι και οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει, έστω και εάν όλοι μας είμαστε μουδιασμένοι από την πανδημία του κορωνοϊού COVID -19, το ελληνικό καλοκαίρι είναι πάντα εκεί, να μας περιμένει και να μας κλείνει συνωμοτικά το μάτι, ότι…  δεν μπορεί, θα έρθουν καλύτερες ημέρες!

Και ποια είναι η πρώτη μας φροντίδα και το πρώτο μας μέλημα;

Μα φυσικά η προστασία του προσώπου μας με την κατάλληλη αντηλιακή σειρά!

Ο ήλιος είναι πάντα έντονος και εκτυφλωτικός στην Ελλάδα τον αγαπάμε σίγουρα, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με την έκθεσή μας σε αυτόν. Γι’ αυτό, χρειαζόμαστε καθημερινά προϊόντα ανάλαφρα που θα μας προστατεύσουν αλλά και θα αναδείξουν την ομορφιά μας. Προϊόντα με υψηλή αντηλιακή προστασία, που θα ενυδατώσουν και θα αναπλάσουν την επιδερμίδα, θα λειάνουν τις ρυτίδες και θα προλάβουν την φωτογήρανση.

Το πρώτο βήμα – Ένας ελαφρύς ορός

Ένας αντηλιακός ορός με υαλουρονικό οξύ, με κεραμίδια σιταριού και με βιταμίνη Ε με πολύ ελαφριά υφή που προσφέρει υψηλή προστασία από την επιβλαβή ακτινοβολία UVA & UVB, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και αφήνει το δέρμα πιο λείο, αποτελεί το πρώτο βήμα. Η καθημερινή αυτή φροντίδα, θα συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος και της πολύτιμης υγρασίας του.

Intermed Luxurious Sun Care Sunscreen Face Serum SPF30 Αντηλιακός Ορός ⇐ 🛒⇓

Τα κεραμίδια σιταριού εξομαλύνουν τις λεπτές γραμμές και επαναφέρουν τη νεανική λάμψη της επιδερμίδας, ενώ η προβιταμίνη Β5 συμβάλλει στην ανάπλαση και ενυδάτωσή της. Η Βιταμίνη Ε ως ισχυρό αντιοξειδωτικό συστατικό, απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες προστατεύοντας την επιδερμίδα από την οξειδωτική φθορά.

Αντηλιακή προστασία σε μάτια 

Η περιοχή των ματιών, αποτελεί μία πολύ ευαίσθητη περιοχή, η οποία χρειάζεται εντατική αντηλιακή προστασία, τόσο για την πρόληψη της φωτογήρανσης, όσο και για τη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων. Στην περίπτωση αυτή, θα χρειαστούμε ένα προϊόν,  δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο που θα μειώνει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες, χαρίζοντας λαμπερή και νεανική όψη με μη λιπαρή υφή (MATTE FINISH).

Intermed Luxurious Anti-Aging Sunscreen Eye Cream SPF30  ⇐ 🛒 ⇓

Όμως αντηλιακή φροντίδα χρειαζόμαστε και στα χείλη μας, τα οποία πολλές φορές παραμελούμε

Ένα lip balm με Κολλαγόνο, βούτυρο Καριτέ, Jojoba oil, Προβιταμίνη Β5, Βιταμίνη C & E, είναι το ιδανικό προϊόν που χρειαζόμαστε όλη την ημέρα, προκειμένου να έχουμε ενυδατωμένα και προστατευμένα χείλη κάτω από τον εκτυφλωτικό ελληνικό ήλιο.

Intermed Luxurious Protective & Hydrating Lip Balm SPF30  ⇐ 🛒 ⇓

Και όταν η καθημερινότητα είναι πολύ έντονη και οι ρυθμοί μας στην πόλη απαιτούν ακόμη πιο ισχυρή αντηλιακή προστασία, τότε επιλέγουμε μία αντηλιακή κρέμα με υψηλό δείκτη που προφυλάσσει την επιδερμίδα από τη γήρανση, τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, τα βαρέα μέταλλα αλλά και τις ακτινοβολίες UVA & UVB.

Επιλέγουμε ένα προϊόν με κλινικά μελετημένο πολυσακχαρίτη που δρα ως ασπίδα για την επιδερμίδα, δημιουργώντας ένα προστατευτικό φιλμ το οποίο της επιτρέπει να αναπνέει. Μία ιδανική βάση για αψεγάδιαστο και σταθερό μακιγιάζ.

Intermed Luxurious Suncare Anti Pollution Protective Face Cream SPF30 ⇐ 🛒 ⇓

 

Η τελευταία αντηλιακή πινελιά: Mist  & gel

Δεν ξεχνάμε να έχουμε πάντα μαζί μας ένα Mist Face & Body, το οποίο θα μας ανανεώσει στην στιγμή, θα προσφέρει φροντίδα στην ταλαιπωρημένη και ερεθισμένη από τον ήλιο επιδερμίδα και θα ενεργοποιήσει τη φυσική αναπλαστική και επουλωτική ικανότητα του δέρματος.

Intermed Luxurious Sun Care Hydrating Antioxidant Face & Body Mist  ⇐ 🛒 ⇓

Μετά από μερικές ώρες που θα περάσουμε στον ήλιο, ένα καταπραϋντικό gel για τους μικροερεθισμούς, το αίσθημα καψίματος και το ερύθημα, θα προσφέρει βαθιά και διαρκή ενυδάτωση και θα ενεργοποιήσει τη φυσική αναπλαστική και επουλωτική ικανότητα του δέρματος. 

Intermed Luxurious Sun Care After Sun Face & Body Cooling Gel ⇐ 🛒 ⇓

 

Έτοιμοι για το ελληνικό καλοκαίρι με προστασία!
Δεν ξεχνάμε φυσικά να τηρούμε τις απαραίτητες αποστάσεις και τους κανόνες υγιεινής!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*