Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Λεπτή & σφριγηλή σιλουέτα χωρίς κυτταρίτιδα! Αντιμετώπισε την αιτία και όχι απλά τα συμπτώματα.

 Είναι εκείνη η εποχή όπου τα ρούχα γίνονται αέρινα, ανάλαφρα, τα μαγιό αρχίζουν να παίρνουν εξέχουσα θέση στην τσάντα των εξορμήσεων μας και η φροντίδα του σώματος μας μπαίνει σε προτεραιότητα! Αν υπάρχει κάτι αυτή την περίοδο που σε απασχολεί και αυτό λέγεται κυτταρίτιδα δε χρειάζεται να ανησυχείς, καταρχάς διότι κάνει την εμφάνιση της κάποια στιγμή στη ζωή όλων των γυναικών και δεύτερον αυτό το αντιαισθητικό πρόβλημα της επιδερμίδας φλοιού πορτοκαλιού είναι αντιμετωπίσιμο!

Η κυτταρίτιδα είναι ένα απολύτως ορμονικό πρόβλημα. Οι ουσίες που παράγονται τοπικά στο γυναικείο δέρμα, έλκουν τα λιπίδια στην επιφάνειά του και προκαλούν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Αυτός είναι και ο λόγος που οι άνδρες, ακόμη και υπέρβαροι, δεν εμφανίζουν κυτταρίτιδα.

Προϊόντα που έχουν ως βασικό συστατικό την καφεΐνη ή άλλα παρόμοια λιποδιαλυτικά δεν αντιμετωπίζουν τοπικά το αίτιο που προκαλεί την κυτταρίτιδα. Αυτό έχει ως συνέπεια την επανεμφάνιση της άμεσα μετά τη διακοπή της εφαρμογής τους, και μάλιστα σε χειρότερο βαθμό.

Το Regenesis Biocomplex Crème-Gel (κρέμα αντιμετώπισης κυτταρίτιδας)

είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν κατά της κυτταρίτιδας και το μοναδικό που δεν στηρίζει την δράση του σε κοινά λιποδιαλυτικά συστατικά. Το ενεργό συστατικό Biocomplex είναι μία σύνθετη επεξεργασία φυτικών στερολών κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Αναπτύχθηκε ειδικά για την κοσμετολογική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και δρα κατευθείαν στην αιτία που την προκαλεί. Μειώνει τοπικά την υποδόρια συσσώρευση και διόγκωση των λιποκυττάρων ενώ παράλληλα ενισχύει τη βιοσύνθεση του κολλαγόνου και αυξάνει την ελαστικότητα του συνεκτικού ιστού με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να γίνεται ορατά πιο λεία.

  • Μοναδική καινοτομία Biocomplex κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας
  • Φυσικά ενεργά συστατικά
  • Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
  • Ενισχύει τη βιοσύνθεση του κολλαγόνου
  • Βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία
  • Διατήρηση του τελικού αποτελέσματος με 2 εφαρμογές την εβδομάδα
Tips για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας:

1. Καταναλώνετε τουλάχιστον δύο λίτρα την ημέρα. Με αυτόν τον τρόπο θα διώξετε τις τοξίνες από τον οργανισμό σας.

2. Μειώστε ή και αποφύγετε τελείως την κατανάλωση junk food, τηγανητών και γλυκών.

3. Μειώστε την ποσότητα αλατιού που ρίχνετε στο φαγητό σας καθώς προκαλεί κατακράτηση υγρών.

4. Καταναλώνετε καθημερινά άφθονες ποσότητες λαχανικών

5. Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας (περπάτημα,τρέξιμο,κολύμπι)

Προτεινόμενος Τρόπος Χρήσης: Εφαρμογή του Regenesis Biocomplex Crème Gel με απαλό μασάζ 2 φορές ημερησίως (πρωί & βράδυ) στα σημεία που υπάρχει κυτταρίτιδα (όψη φλοιού πορτοκαλιού).

Συνιστάται από δερματολόγους & πλαστικούς χειρούργους.

Προτεινόμενη συνολική διάρκεια αγωγής 6 – 8 εβδομάδες ανάλογα με την ένταση του προβλήματος.