Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Το νέο βιολογικό ξηρό λάδι για εκτυφλωτική λάμψη σε πρόσωπο, μαλλιά & σώμα που θα λατρέψεις!

Μπήκε η άνοιξη και μαζί της φέρνουμε αρώματα και λάμψη σε ένα μόνο, μαγικά ακαταμάχητο, προϊόν που θα γίνει το αγαπημένο σου! 

Η NUXE και η Huile Prodigieuse® ανακαλύπτει τον εαυτό της με ένα νέο καταπραϋντικό άρωμα ανθών πορτοκαλιάς. Αυτό το νέο πιστοποιημένο βιολογικό ξηρό λάδι, με 100% συστατικά φυσικής προέλευσης, ενυδατώνει το δέρμα χαρίζοντας μια όμορφη εκτυφλωτική λάμψη!

Ανακάλυψε το νέο Huile Prodiegieuse Neroli⇐🛒

Άνθη πορτοκαλιάς που καταπραϋνουν το μυαλό!

Θρέφει και χαρίζει λάμψη ένα προϊόν με έμφυτη την ικανότητα να μας φέρει ξανά σε επαφή με τις αισθήσεις μας με το απολαυστικό του άρωμα 100% φυσικής προέλευσης που συνδυάζει
καταπραϋντικές νότες από Neroli (Άνθη πορτοκαλιάς), Περγαμόντο και Λεβάντα... Ένα συμπύκνωμα γαλήνης για να καταπραΰνει όλες τις ψυχές:
100% των χρηστών αισθάνονται χαλαροί μετά την χρήση. (Τεστ χρήσης σε 33 εθελοντές, % άμεση ικανοποίηση μετά την χρήση.)

Εκτυφλωτική λάμψη!

Η λεπτή σύνθεσή του από πολύτιμα βιολογικά έλαια (βιολογικό έλαιο δαμάσκηνου και βιολογικό έλαιο σησαμιού) αφήνει μια ακαταμάχητη μεταξένια λάμψη στο δέρμα και στα μαλλιά, χωρίς λιπαρότητα. Με 100% συστατικά φυσικής προέλευσης, συμπεριλαμβανομένων 42% συστατικών βιολογικής
καλλιέργειας, αυτή η vegan φόρμουλα (χωρίς συστατικά ή παράγωγα ζωικής προέλευσης) θρέφει, επαναρθώνει και ομορφαίνει το δέρμα ενώ αφήνει τα μαλλιά πιο λαμπερά.

Βιολογικό Έλαιο Δαμάσκηνου: εκχυλίζεται με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης πυρηνών από δαμάσκηνα που καλλιεργούνται στο Agen της Γαλλίας, αυτό το λάδι επιλέχθηκε για την εξαιρετική του σύνθεση σε λιπαρά οξέα και αναγνωρίζεται για τα πολλά θρεπτικά και επανορθωτικά οφέλη για το δέρμα και τα μαλλιά.

Βιολογικό Έλαιο Σουσαμιού: εκχύλισμα με την μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης πυρήνων από σπόρους σησαμιού, αυτό το λάδι επιλέχθηκε για την συγκέντρωσή του σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, τα οποία του προσδίδουν θρεπτική δράση και για τις αισθησιακές του ιδιότητες και επιτρέπουν την ταχεία απορρόφηση, αφήνοντας ένα ξηρό τελείωμα στην επιφάνεια του δέρματος.

Αποτελεσματικότητα στην εμφάνιση των ραγάδων αποδεδειγμένη απο δερματολόγο: Το Huile Prodigieuse® Néroli μειώνει τον χρωματισμό των ραγάδων κατά 68% (Τεστ χρήσης σε 32 εθελοντές, % βελτίωσης, όπως αξιολογήθηκε από δερματολόγο μετά από εφαρμογή 56 ημερών και άνω. Μέσο αποτέλεσμα)

Αντιοξειδωτική δράση : Το Huile Prodigieuse® Néroli προσφέρει αντιοξειδωτική δράση αποδεδειγμένη σε δοκιμή in vitro.(3) Δοκιμή ORAC (oxygen radical antioxidant capacity)

Δράση ασπίδας κατά της ρύπανσης: Η προστατευτική του ασπίδα κατά της ρύπανσης αποδεδειγμένη σε δοκιμή in vitro(4). To Huile Prodigieuse® Néroli περιορίζει την προσκόλληση ρύπων.(4) Ενόργανη δοκιμή σε 22 εθελοντές.

Συμβουλές λάμψης

ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ: εφαρμόστε το μόνο του ή ανακατέψτε μερικές σταγόνες στην παλάμη του χεριού σας με την Nuxe ενυδατική σας. Απλώστε χρησιμοποιώντας απαλές κινήσεις, δουλεύοντας από το κέντρο του προσώπου προς τα εξωτερικά περιγράμματα. Και οι άντρες θα το λατρέψουν! Είναι ιδανικό για την φροντίδα των γενιών τους, αφού τα αφήνει απαλά και μεταξένια. Μπορούν επίσης να το εφαρμόσουν πριν το ξύρισμα για να δημιουργήσουν μία προστατευτική μεμβράνη και να μειώσει τυχόν ερεθισμούς από το ξύρισμα.

ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ: εφαρμόστε με κυκλικές κινήσεις (στήθος, πόδια, κλπ.) δείχνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις πολύ ξηρές περιοχές του δέρματος και στις ραγάδες.

ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ: απλώστε σε μήκη και άκρες όσο συχνά απαιτείται. Για ένα πιο ενυδατικό αποτέλεσμα, μπορείτε να το εφαρμόσετε ως μάσκα μία με δύο φορές την εβδομάδα πριν το λούσιμο, απλώστε σε όλα τα μαλλιά σας και αφήστε το για 10 λεπτά.

Χαλαρωτικά τελετουργικά για διάχυτη ηρεμία!

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ: Ζέστανετε το λάδι στις παλάμες των χεριών σας, στη συνέχεια εισπνεύστε το υπέροχο άρωμα και απολαύστε τα άμεσα καταπραϋντικά οφέλη των νοτών του Neroli (Άνθη πορτοκαλιάς). Έχετε διάθεση για μια στιγμή χαλάρωσης; Ρίξτε μερικές σταγόνες λάδι στο ζεστό νερό του μπάνιου σας και απολαύστε το υπέροχο άρωμά του.

ΤΟ ΠΡΩΙ: Χαρίστε στον εαυτό σας μια στιγμή ηρεμίας, μόνο για σας, πριν ξεκινήσετε την πολυάσχολη μέρα σας. Ξεκινήστε με μια συνεδρία χαλάρωσης εστιάζοντας στα ενεργειακά σημεία του προσώπου με το Huile Prodigieuse® Néroli. Εφαρμόστε μέτρια πίεση προς τη φορά των δεικτών του ρολογιού, στοχεύοντας τα στρατηγικά σημεία για ηρεμία: το σημείο GV20 στην κορυφή του κεφαλιού, που ηρεμεί το μυαλό και το 3ο μάτι, στη μέση του μετώπου, για να ηρεμήσετε τις σκέψεις σας. Στο πλάι του σώματος, αφιερώστε λίγο χρόνο στο ηλιακό πλέγμα, το κέντρο του άγχους και των συναισθημάτων. Αναπνεύστε βαθιά, κάνοντας μασάζ με μικρές κυκλικές κινήσεις. Τελειώστε με το στέρνο χτυπώντας με τις άκρες των δαχτύλων σας για να ανοίξετε και να ελευθερώσετε την ενέργειά σας.

ΤΟ ΒΡΑΔΥ: Ένα χαλαρωτικό μασάζ στον εαυτό σας, στο τριχωτό της κεφαλής είναι ένας ιδανικός τρόπος για να χαλαρώσετε και να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας. Ψεκάστε λίγο λάδι στις παλάμες του χεριού σας και στη συνέχεια τοποθετήστε τα χέρια σας οριζόντια πάνω από το κεφάλι σας. Εισπνεύστε και εκπνεύστε βαθιά πολλές φορές από την μύτη σας. Χρησιμοποιήστε τις άκρες των δαχτύλων σας για να λειάνετε τα μαλλιά σας μέχρι τις άκρες και μετά τρίψτε το τριχωτό της κεφαλής δυναμικά. Συνεχίστε με κυκλικές κινήσεις με τις παλάμες των χεριών σας στον αυχένα και στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Κάντε ζιγκ ζαγκ με τα νύχια σας, ξεκινώντας από την κορυφή του κεφαλιού και φτάνοντας μέχρι τον αυχένα. Ολοκληρώστε με ένα χαλαρωτικό μασάζ των τραπεζοειδών μυών σας, ζυμώνοντας τον αντίθετο τραπεζοειδή μυ με ολόκληρο το χέρι η κάνοντας κυκλικές κινήσεις αν ο μυς είναι ιδιαίτερα τεντωμένος.