Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

FILORGA: Ένα brand με μοναδικό DNA, εμπνευσμένο από την αισθητική ιατρική

Η ιστορία ξεκίνησε το 1978 με τον γιατρό  Dr. Michel Tordjman, έναν παθιασμένο Γάλλο αισθητικό ιατρό με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κυτταρική βιολογία. Μετά από χρόνια έρευνας σχετικά με τη γήρανση του δέρματος, εφηύρε ένα εξαιρετικά καινοτόμο ενέσιμο διάλυμα πολλαπλής αναζωογόνησης για το δέρμα το οποίο είχε την ικανότητα να βελτιώνει  άμεσα την ποιότητα του δέρματος αντιμετωπίζοντας την γήρανσή του.

Η εφεύρεση αυτή οδήγησε στη δημιουργία της LABORATOIRES FILORGA, η οποία διέπρεψε στον σχεδιασμό ενέσιμων προϊόντων που χρησιμοποιούνται από τους σημαντικότερους ειδικούς παγκοσμίως στην αισθητική ιατρική.

Προκειμένου να καταστήσουν την τεχνογνωσία τους προσβάσιμη σε όλους, τα εργαστήρια της Filorga ανέπτυξαν τις μοναδικές συνθέσεις τους δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην φιλοσοφία MEDI-COSMETIQUE. Πρόκειται για προϊόντα περιποίησης που περιέχουν NCEF [Νέους κυτταρικούς παράγοντες εγκλωβισμένους σε κάψουλα], ένα μοναδικό σύμπλεγμα πολλαπλής αναζωογόνησης. Η προηγμένη σύνθεση οδήγησε στην ανάπτυξη προϊόντων με πραγματική αντιγηραντική αποτελεσματικότητα και ορατά αποτελέσματα σε μόλις 7 ημέρες(1).

(1) Ελεγμένο σε όλες τις κρέμες ημέρας της Filorga (εκτός της PigmentWhite, η οποία είναι αποτελεσματική στη δράση κατά των καφέ κηλίδων μετά από 15 ημέρες

Επίσημος διανομέας της Filorga στην Ελλάδα είναι πλέον η Innovis Pharma με την αποκλειστική διανομή των προϊόντων στην ελληνική αγορά.

H Filorga διαθέτει μία πλήρη γκάμα προϊόντων που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη!

Filorga Καθαρισμός⇐🛒

FOAM CLEANSER: 3 σε 1 αφρός καθαρισμού.Καθαρίζει, αφαιρεί το μακιγιάζ & ενυδατώνει. Εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ για ορατά νεανικό και καθαρό δέρμα. Ενισχυμένο με ενυδατικά συστατικά όπως το εκχύλισμα κρίνου και γλυκερίνης τα οποία προστατεύουν και καταπραύνουν το δέρμα. Δέρμα εξαιρετικά καθαρό & ετοιμο να υποδεχτεί την καθημερινή φροντίδα περιποίησης.

MICELLAR SOLUTION: 3 σε 1 νερό καθαρισμού για πρόσωπο & μάτια. Καθαρίζει, αφαιρεί το μακιγιάζ & ενυδατώνει. Σύνθεση ενισχυμένη με λειαντικούς και ενυδατικούς παράγοντες για ένα λείο και καθαρό δέρμα. Με την παρουσία της τρεαλόζης και ραμνόζης το δέρμα ειναι εντατικά πιο ενυδατωμένο και καθαρό έτοιμο να υποδεχτεί την καθημερινή φροντίδα περιποίησης.

Filorga Ενυδάτωση⇐🛒

Μία σειρά περιποίησης του δέρματος για πλήρη ενυδάτωση και διατήρηση της νεότητας. Βασίζεται σε έναν ισχυρό συνδυασμό 4 ειδών υαλουρονικών οξέων. Ενυδατώνει όλες τις στοιβάδες του δέρματος και αφήνει το δέρμα πλήρως ανανεωμένο.

Λάμψη/ Oxygen Glow⇐🛒

Περιποίηση για απόλυτη τελειότητα που διορθώνει και ενισχύει τη λάμψη άμεσα ενώ τα αποτελέσματά της διαρκούν, για όμορφο φυσικό δέρμα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Αντιγήρανση / Lifting – Σύσφιγξη – Σφριγηλότητα⇐🛒

Η σειρά περιποίησης για ανόρθωση του δέρματος περιέχει δραστικά συστατικά εμπνευσμένα από τις αισθητικές τεχνικές, τα οποία καταπολεμούν το χαλαρό δέρμα κάνοντάς το πιο σφριγηλό, τονωμένο και επιτυγχάνοντας αναδόμηση του σχήματος του προσώπου.

Μάτια/ Optim Eyes

Περιποίηση ματιών με ειδική σύνθεση για τριπλή δράση κατά των μαύρων κύκλων, του πρηξίματος και των λεπτών γραμμών. Περιορίζει αποτελεσματικά τα σημάδια κούρασης και μόλις ξυπνάτε τα μάτια σας δείχνουν πιο φρέσκα και νεανικά.

Χείλη με όγκο/ Nutri Filler Lips⇐🛒

Περιποίηση χειλιών για θρέψη και όγκο. Βάλσαμο με πλούσια υφή για την περιποίηση των χειλιών σας. Ενυδατώνει τα ξηρά χείλη και επαναφέρει τον αρχικό τους όγκο χαρίζοντάς τους φυσική λάμψη. Μέρα με την ημέρα τα χείλη γίνονται πιο λεία και γεμάτα. Μη λιπαρό balm-oil.

Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα FILOGRA⇐🛒