Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

LIFESTYLE

Gold Award για το 2happy.gr στα βραβεία e-volution 2019!

Η μεγάλη, ετήσια γιορτή του ελληνικού e-commerce, τα e-volution awards, που διοργανώνουν εδώ και 8 χρόνια το Marketing Week και η Boussias Communications σε συνεργασία με το ELTRUN, επιβράβευσε και φέτος τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν, υπό την αιγίδα του GR.E.CA.  Περισσότερα από 500 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς παρευρέθηκαν στην τελετή απονομής, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη,12 Δεκεμβρίου, στο Athenaeum InterContinental Athens, με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Χατζηδάκη.

To 2happy.gr διακρίθηκε στον τομέα της “Πελατοκεντρικότητας και Διαδικασίες” με το Gold Award για τις προσωποποιημένες υπηρεσίες που προσφέρει, την ακριβή πληροφόρηση, τις προσφορές, και την επαγγελματική εξυπηρέτηση, με την υποστήριξη της πλατφόρμας από την Generation Y.

 

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής καθ. Γεώργιος Δουκίδης, Διευθυντής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος χαρακτήρισε τα βραβεία «τη βασική γιορτή του ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα μας», επισημαίνοντας ότι φέτος η διοργάνωση κατέγραψε ρεκόρ συμμετοχών και είχε την πολυπληθέστερη Κριτική Επιτροπή στην ιστορία της, αποτελούμενη από 30 μέλη. Παράλληλα, o Γ. Δουκίδης παρουσίασε τις επτά αναδυόμενες τάσεις όπως αυτές προέκυψαν μέσα από τα φετινά βραβεία και προσδιορίζουν σε μεγάλο βαθμό τον κλάδο: Λειτουργική Ωριμότητα, Πελατοκεντρικότητα, Επιχειρηματική Αναλυτική, Επανασχεδιασμός (redesign-relaunch), Τεχνολογική Αριστεία, Στρατηγική και Ανταγωνιστικότητα, Ψηφιακός Μετασχηματισμός.

 

Η τελετή έκλεισε σε άκρως εορταστικό και χριστουγεννιάτικο κλίμα, με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη να προσφέρει ένα συμβολικό χριστουγεννιάτικο δώρο στην ομάδα που έκρινε ότι διέθετε το περισσότερο κέφι και ενέργεια κατά τη διάρκεια της βραδιάς, αυτήν της εταιρείας Παπαστράτος.

Χρυσοί χορηγοί της διοργάνωσης ήταν η ACS και η ATCOM και υποστηρικτές το ΕΙΠ, το Hellenic CIO Forum, η ΕΕΔΕ, η HEPIS, το IAB Hellas και ο ΣΕΠΕ.

 

 

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*