Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Ρουτίνες ομορφιές part 2: Η δεκαετία των 30 Plus!

Περνάς στην επόμενη φάση της ζωής σου την κάπως πιο ώριμη, την αρκετά διαφορετική σε σχέση με την δεκαετία των 20, αλλά με τη δική της ομορφιά μιας και αυτή η δεκαετία σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα με άλλη ματιά! Πατάς στα πόδια σου με σιγουριά, με αυτοπεποίθηση, αγαπάς ακόμη περισσότερο τον εαυτό σου και τον φροντίζεις με ευλάβεια!

Welcome 30s!

Το δέρμα μας αρχίζει κάπως να αλλάζει και οι πρώτες ρυτίδες σε κάποιες επιδερμίδες κάνουν την εμφάνιση τους. Από τη δεκαετία των 20 έχουμε μάθει ήδη τα πρώτα βήματα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ!

→ 2 λεπτά είναι αρκετά για να απομακρύνεις μακιγιάζ

→ 2 λεπτά δύο φορές την ημέρα είναι αρκετά για να απομακρύνεις ρύπους

→ 2 λεπτά δύο φορές την εβδομάδα για να απομακρύνεις νεκρά κύτταρα.

Τα πιο βασικά λεπτά για ένα υγιές δέρμα!

Καθαρισμός Frezyderm⇐🛒

Φυσικά σε κάθε ηλικία το αμέσως επόμενο βήμα είναι η ενυδάτωση προσώπου αλλά και σώματος!

Ανακάλυψε την κατάλληλη για εσένα από τα αγαπημένα προϊόντα της

Frezyderm⇐🛒

Οι πρώτες ρυτίδες είναι εδώ και από τα μισά της δεκαετίας, εκεί στα 35+, σε κάποιες επιδερμίδες αρχίζουν να είναι αρκετά ορατές. Η ποιότητα του δέρματος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, κληρονομικούς, τον τρόπο ζωής, αλλά και τον τρόπο περιποίησης μας τα προηγούμενα χρόνια.

Η αντιγηραντική φροντίδα της Frezyderm⇐🛒

είναι εδώ για να καλύψει όλες τις ανάγκες αυτής της δεκαετίας!

Επίλεξε αντιγήρανση ημέρας ή νύχτας και έως 3 φορές το χρόνο μπορείς να χρησιμοποιήσεις την 25ημερών αγωγή Frezyderm Age Repair Set⇐🛒, ένα ελιξήριο νεότητας που θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα σου!

Δεν ξεχνάμε την αντιγηραντική φροντίδα ματιών⇐🛒 που μειώνει ρυτίδες, καταπολέμα σακούλες και μαύρους κύκλους αλλά και την αντιγηραντική φροντίδα σώματος⇐🛒 που ενισχύει την ενυδάτωση, μειώνει κηλίδες και προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες.

Απόλαυσε την πιο δημιουργική δεκαετία με ομορφιά, αυτοπεποίθηση και σύμμαχο σου τη FREZYDERM!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*