Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Ρουτίνες ομορφιάς Part 3: Μπαίνουμε στις δεκαετίες των 40 plus!

“Μία γυναίκα όσο μεγαλώνει ομορφαίνει”

…μία γενική παραδοχή που και οι ίδιοι θα έχουμε διαπιστώσει και ίσως πολλές φορές να αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν…! Και όμως είναι!

Παίζουν σίγουρα πολλά πράγματα ρόλο, τα γονίδια, ο τρόπος ζωής, η αυτοπεποίθηση, η ωριμότητα των χαρακτηριστικών… σύμμαχος όλων αυτών όμως είναι η συνεχής και σωστή φροντίδα!

Η φροντίδα που προσφέρουμε στο δέρμα μας από τις προηγούμενες δεκαετίες αποτελεί ένα πιο εύκολο μονοπάτι ώστε να κρατήσουμε μακριά ρυτίδες και χαλάρωση, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως πως είναι αργά να ασχοληθούμε με το δέρμα μας έστω και τώρα.

Τα απαραίτητα βήματα περιποίησης
1. Καθαρισμός η σταθερή αξία!

Είναι το Α και το Ω σε κάθε ηλικία και η FREZYDERM το γνωρίζει καλά προσφέροντας σου εξειδικευμένα προϊόντα καθαρισμού και scrub ώστε να ανανεώνεις πρωί και βράδυ την επιδερμίδα σου!

FREZYDERM Καθαρισμός Προσώπου⇐ 🛒

2. Ενυδάτωση σε όλα τα επίπεδα!

Οι δεκαετίες άνω των 40 χρειάζονται ακόμη περισσότερη ενυδάτωση μιας και τα επίπεδα της στην επιδερμίδα μειώνονται και τείνουν να κάνουν το δέρμα ξηρό και θαμπό. Είναι λοιπόν απαραίτητη τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, όπως επίσης μέγιστης σημασίας είναι και η απολέπιση η οποία θα αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα και θα αποκαλύψει ένα λαμπερό δέρμα!

Η λιπαρότητα μπορεί να εμφανίζεται σε νεαρότερες ηλικίες, υπάρχουν όμως επιδερμίδες που ακόμη και μετά τα 40 μπορεί να εξακολουθούν να την παρουσιάζουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις η ενυδατική κρέμα με Matte Effect ⇐🛒 είναι η πρώτη επιλογή φροντίδας!

Ανακάλυψε την κατάλληλη ενυδάτωση εδώ⇐🛒

3. Ενισχυμένη Αντιγηραντική Ρουτίνα Ομορφιάς

Είναι η ηλικία που η αντιγήρανση είναι το #must για να διατηρηθεί νεανική και σφριγηλή η επιδερμίδα! Πρόσωπο, λαιμός και σώμα χρειάζονται τα δικά τους προϊόντα επανόρθωσης, lifting ή botox effect!

Ανακάλυψε τη δική σου Αντιγηραντική φροντίδα Frezyderm εδώ⇐ 🛒

 

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*