Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Ρουτίνες ομορφιάς part 1: Η δεκαετία των 20!

Ναι, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και απολαυστικά πράγματα για μία γυναίκα είναι η προσωπική της περιποίηση! Είναι εκείνες οι στιγμές της ημέρας που μπορεί να διαρκούν από λίγα έως μερικά λεπτά, αλλά αποτελούν ένα βασικό κομμάτι της καθημερινής ιεροτελεστίας και ομορφιάς! 

Κάθε ηλικία έχει φυσικά τη δική της ρουτίνα περιποίησης!

Ας πιάσουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και από τη νεανική δεκαετία των 20, διότι ποιος είπε ότι δεν έχει ανάγκη από φροντίδα; Είναι η κορωνίδα της νεανικότητας στην οποία χτίζεται και η βάση για τη μετέπειτα ηλικιακή περιποίηση!

Τα μαγικά βήματα!
1 . Ντεμακιγιάζ – Καθαρισμός τα απαραίτητα!

Κορίτσια, δεν κοιμόμαστε ποτέ με μακιγιάζ διότι καταρχάς θα ξυπνήσουμε με ματάκια μουτζουρωμένα και δε το θέλουμε, και δεύτερον το βράδυ το δέρμα μας αποβάλλει τοξίνες και λιπαρότητα κάτι που σε συνδυασμό με το μακιγιάζ είναι ικανό να γεμίσει τους πόρους της επιδερμίδας μας με μαύρα στίγματα και σπυράκια.

Με το Frezyderm Micellar Water⇐ 🛒

σε ένα πέρασμα θα εγκλωβίσεις λιπαρότητα, μακιγιαζ και ρύπους σε ενεργά μικκύλια τα οποία θα τα απομακρύνουν απαλά αφήνοντας αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης! Λειτουργεί ενυδατικά και αντιρυτιδικά, προστατεύει από ερεθισμούς και αποκαθιστά την ευεξία του δέρματος!

Αλλά και για εσένα που αγαπάς το γαλάκτωμα
το Frezyderm De Make Up 4 In 1⇐🛒

θα καθαρίσει αποτελεσματικά πρόσωπο, λαιμό και μάτια τονώνοντας, δροσίζοντας & ενυδατώντας την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας!

Κάποιες επιδερμίδες αμέσως μετά είναι έτοιμες για το επόμενο βήμα, οι πιο λιπαρές όμως ή εκείνες που έχουν την ανάγκη για μία extra φρεσκάδα χρειάζονται και ένα απαλό καθαριστικό αμέσως μετά το ντεμακιγιάζ!

Αφρός ή υγρό Frezyderm Mild Wash🛒

και απόλαυσε απαλό, βαθύ καθαρισμό, με μοναδική αίσθηση φρεσκάδας! Ό,τι κι εάν αποφασίσεις, η εμπειρία θα σε ανταμείψει!

*ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: 1 φορά την εβδομάδα το scrub απομακρύνει νεκρά κύτταρα και χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα!

Το Frezyderm Facial Scrub⇐🛒

είναι το κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος! Απομακρύνει τα νεκρά κερατινοκύτταρα του προσώπου & προσφέρει βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση. Οι κόκκοι Jojoba που περιέχει έχουν ένα καινοτόμο περίβλημα πολυαιθυλενίου που τους προσδίδει ένα απόλυτα σφαιρικό σχήμα, έτσι ώστε να μην τραυματίζεται από τις αιχμές των κόκκων ακόμη και η αφυδατωμένη και ευαίσθητη επιδερμίδα.

2 . Ενυδάτωση παρακαλώ!

Τι είναι αυτό που χρειάζεται το δέρμα στα 20; Μία ενυδατική 24ωρης Δράσης!

Με τη Frezyderm Moisturizing 24h⇐🛒

έχεις μία απαλή και δροσερή κρέμα για πρόσωπο-λαιμό, με λεπτόρρευστη υφή που προσφέρει παρατεταμένη ενυδάτωση & ενίσχυση του κολλαγόνου και της ζωτικότητας του δέρματος!

Αρκετές νεανικές επιδερμίδες όμως έχουν και μία τάση για λιπαρότητα, και εδώ απαραίτητη είναι η

Frezyderm Matte Effect Cream⇐🛒

της οποίας το ματ αποτέλεσμα πραγματικά θα σε ξετρελάνει! Απορροφά άμεσα το σμήγμα, μειώνει τις ρυτίδες και αποτελεί ιδανική βάση για μακιγιάζ που διαρκεί αναλλοίωτο για πολλές ώρες! Υ.Γ: Η συγκεκριμένη κρέμα είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες!

3 . Λαμπερά νεανικά μάτια!

Πόσα μπορεί να πει ένα βλέμμα; Τα πάντα!
Αυτό που χρειάζεται είναι μία
δροσερή κρέμα που να καταπολεμά τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και τη θαμπή όψη της επιδερμίδας στην περιοχή γύρω από τα μάτια και…

η Frezyderm Eye Balm⇐🛒

τα καταφέρνει όλα αυτά, αφήνοντας τα μάτια σας να μιλήσουν!

4 . Αγαπάμε το σώμα μας!

Έχει και αυτό τις δικές του ανάγκες και αντίκτυπο στην επιδερμίδα μας! Το φροντίζουμε, κάνουμε σωστή διατροφή, αθλούμαστε, το ενυδατώνουμε εκ των έσω αλλά και εκ των έξω για να διατηρήσουμε την υγεία και την ελαστικότητα της επιδερμίδας μας. 

Το Frezyderm Christialen Emulsion⇐🛒

αποτελεί το ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος για την καθημερινή περιποίηση και θρέψη του δέρματος, το οποίο είναι επίσης κατάλληλο για χρόνια ή εποχική & παθολογική ξηρότητα. Ενυδατώνει σε βάθος, δημιουργώντας μία ασπίδα προστασίας στην επιδερμίδα από τις περιβαλλοντικές συνθήκες. Η δροσερή του λεπτόρρευστη υφή είναι απολαυστική χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας, επιτρέποντας σου να ντυθείς αμέσως!

5 . Η Ανανέωση που χρειάζομαι!

Έχετε ακούσει για τα οξέα φρούτων και τις εκπληκτικές τους ιδιότητες στην επιδερμίδα; Προσφέρουν την ανανέωση που χρειάζεται με θεαματικά αποτελέσματα! Κατά καιρούς λοιπόν, 1 ή 2 φορές το χρόνο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εξειδικευμένα προϊόντα με οξέα φρούτων! 

Η σειρά της Frezyderm Volpaderm AHA ⇐🛒

διαθέτει μία κρέμα προσώπου και ένα γαλάκτωμα σώματος με ένα μοναδικό συνδυασμό απολέπισης & ενυδάτωσης που ανανεώνει θεαματικά την επιδερμίδα! Οξέα φρούτων & ένας πλούσιος συνδυασμός από ενυδατικούς & μαλακτικούς παράγοντες, απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα και ταυτόχρονα τη θρέφουν και ενισχύουν τη φυσιολογική ανανέωση των κυττάρων, χαρίζοντάς της ολοκληρωμένη περιποίηση.

Η επιδερμίδα είναι και φαίνεται υγιής, φρέσκια και λαμπερή!  Με απαλή, μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα. Προσφέρει 89% αύξηση σύνθεσης κολλαγόνου.

→Σημαντικό: Με τη χρήση προϊόντων με οξέα φρούτων απαιτείται η χρήση αντηλιακού!

6 . 25+ η πρόληψη των πρώτων ρυτίδων!

Όχι, δεν είναι καθόλου νωρίς για κρατήσουμε μακριά τα σημάδια του χρόνου! Οι γραμμές έκφρασης από αυτή την ηλικία, με τον καιρό θα γίνουν ρυτίδες οι οποίες ανεβαίνοντας τα ηλικιακά σκαλοπάτια θα βαθαίνουν και θα πληθαίνουν. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για πρόληψη, από την ηλικία των 25 και μετά,  ώστε να διατηρηθεί το δέρμα μας νεανικό!

Η Frezyderm Active Block SPF25⇐🛒

είναι η Αντιγηραντική Κρέμα Ημέρας που χρειάζεσαι τώρα! Με αντηλιακή προστασία που λειαίνει τις λεπτές γραμμές & προλαμβάνει τη δημιουργία των πρώτων ρυτίδων!

Η νυχτερινή περιποίηση είναι εξίσου σημαντική για την πρόληψη των ρυτίδων, μιας και το δέρμα μας κινεί τις διαδικασίες ανάπλασης όσο εμείς κοιμόμαστε! Λίγο πριν το “καληνύχτα”… σταμάτησε τον χρόνο στο δέρμα σου με την

Frezyderm Night Force A+E Cream⇐🛒

την Αντιγηραντική κρέμα νύχτας για το πρόσωπο και το λαιμό, η οποία ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου, καταπολεμά τα πρώτα σημάδια γήρανσης & μειώνει ορατά τις ρυτίδες!

Έξι σημαντικά βήματα λοιπόν μπορούν να διατηρήσουν τη φρεσκάδα και τη νεανικότητα μας στη συναρπαστική δεκαετία των 20! Ζήσε τις εμπειρίες σου στο έπακρο και άφησε τη φροντίδα της FREZYDERM⇐🛒 να καλύψει τις ηλικιακές ανάγκες της επιδερμίδας σου!
Όσο για τις επόμενες δεκαετίες και τον τρόπο περιποίησης… STAY TUNED!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*