Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΓΥΝΑΙΚΑ

Double Cleansing: Η τάση του διπλού καθαρισμού που μας υπόσχεται τέλειο δέρμα!

Ο καθαρισμός είναι το 1ο και σημαντικότερο βήμα της καθημερινής μας φροντίδας. Μία φορά μπορεί να είναι αρκετή… ή και όχι! Δερματολόγοι σε όλο τον κόσμο έρχονται να υποστηρίξουν την τάση του διπλού καθαρισμού και δηλώνουν πως αυτό το extra βήμα μπορεί να συμβάλλει στην επίτευξη της άψογης επιδερμίδας!

Το δέρμα μας αντιμετωπίζει καθημερινά πολλές επιθέσεις, ρύπους, ακτινοβολία, νερό με άλατα, βαριά καλλυντικά, οξειδωτικό στρες, πόσο μάλλον αν υπάρχει ευαίσθητη επιδερμίδα είναι απαραίτητη μία ρουτίνα καθαρισμού που θα μπορέσει να προστατέψει το υδρολιπιδικό φιλμ. 

Τι είναι το ευαίσθητο δέρμα;

Πρόκειται για μία κατάσταση με την οποία γεννιόμαστε ή μπορεί να την αποκτήσουμε κάποια στιγμή στη ζωή μας. Συνήθως συνοδεύεται από μία δυσάρεστη αίσθηση, η οποία δεν είναι το ίδιο έντονη όλη τη μέρα, αίσθηση καύσου, τράβηγμα, σημάδια ερυθρότητας.

#4 TIPS για δερματική άνεση!
  1. Απαλός καθαρισμός
  2. Αποφυγή έκθεσης σε ακραίες θερμοκρασίες
  3. Αντηλιακή προστασία
  4. Αποφυγή σκληρών η ερεθιστικών καλλυντικών

Ας δούμε τώρα τα οφέλη του DOUBLE CLEANSING και γιατί με τα κατάλληλα προϊόντα είναι ιδανικό ακόμη και για το πιο ευαίσθητο δέρμα

Βήμα 1οΚαθαρισμός με νερό micellaire
Ξεκινάμε τον καθαρισμό χρησιμοποιώντας το νερό
Μicellaire Sensibio H2O της Bioderma ⇐🛒 ⇓

Ιδανικό ακόμη και για το πιο ευαίσθητο δέρμα. Με ένα δίσκο ντεμακιγιάζ αφαιρούμε μακιγιάζ και ρύπους από πρόσωπο, μάτια και χείλη. Τα μικκύλια που περιέχονται στον τύπο του αφαιρούν αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες, διατηρώντας παράλληλα την ισορροπία του δέρματος (χωρίς σαπούνι, φυσιολογικό pH). Τα καταπραΰντικά ενεργάδραστικά συστατικά εμποδίζουν τους ερεθισμούς που συχνά προκαλούνται από τον καθαρισμό. Το Sensibio H2O εγγυάται εξαιρετική δερματική και οφθαλμική ανεκτικότητα.

2ο Βήμα: Καθαρισμός με gel

Έχοντας πλέον αφαιρέσει όλα τα υπολείμματα μακιγιάζ και ρύπων από τους πόρους, ολοκληρώνουμε με τον καθαρισμό με cleanser και νερό. Αυτή τη φορά χρησιμοποιούμε το αγαπημένο μας

Sensibio gel Moussant ⇐  🛒 ⇓

Ένα απαλό καθαριστικό gel που ενισχύει την ενυδάτωση της ευαίσθητης επιδερμίδας. Μία μοναδική σύνθεση με μικκύλια που σέβεται τη φυσική ισορροπία του δέρματος, με soap free σύνθεση από επιφανειοδραστικές ουσίες για απόλυτη δερματική ανοχή και ενισχυμένη ενυδάτωση. Με φυσιολογικό pH, το οποίο προσεγγίζει το pH του δέρματος (5 με 5,5) δε διαταράσσει το υδρολιπιδικό φιλμ. Χάρη στην εξαιρετική οφθαλμολογική του ανοχή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα μάτια. Χωρίς συντηρητικά, υποαλλεργικό. 

Τα οφέλη του double cleansing;

Γιατί να υιοθετήσουμε ένα 2ο βήμα στον καθαρισμό μας; Την απάντηση μας δίνουν οι beauty experts, παρουσιάζοντάς μας τα δυο πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του διπλού καθαρισμού.

⇒ 1 . Το double cleansing μας εξασφαλίζει καλύτερο καθαρισμό.

«Το νερό micellaire αφαιρεί τη στρώση του μακιγιάζ, ώστε στη συνέχεια το καθαριστικό να δράσει σε πραγματικά καθαρό δέρμα» υποστηρίζει η αισθητικός Shani Darden.

⇒ 2. Μετά το double cleansing το δέρμα είναι σε θέση να απορροφήσει σε βάθος τα πολύτιμα συστατικά των υπόλοιπων skincare καλλυντικών, όπως η αντιρυτιδική σας κρέμα, ενισχύοντας τη δράση τους.

«Σκεφτείτε το δέρμα σας σαν έναν καμβά. Χρειάζεστε να είναι καθαρός, ώστε να ξεκινήσετε τη ζωγραφική!» προσθέτει η Darden.

Με τη φροντίδα της BIODERMA “O ειδικός στον καθαρισμό!”

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*