Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΓΥΝΑΙΚΑ

Boost your skin… για να λάμπεις κάθε στιγμή της ημέρας σου!

Όταν η μέρα σου ξεκινάει από νωρίς το πρωί και οι ρυθμοί συνεχώς ανεβάζουν ταχύτητα η επιδερμίδα ταλαιπωρείται και κουράζεται αρκετά.

Μην ανησυχείς όμως!

Ζήσε τη ζωή σου στο έπακρο, μην αφήσεις τις αρνητικές συνέπειες του σύγχρονου lifestyle να αποτυπωθούν
στην επιδερμίδα σου!

Χάρισέ της καθημερινά το boost αντιγήρανσης και λάμψης που χρειάζεται!

Η νέα σειρά της Nuxe Crème Prodigieuse Boost φροντίζει για αυτό! 

Οι γυναίκες ηλικίας 25-39 χρόνων είναι οι εξπέρ του multitasking δουλεύοντας πολλές ώρες την ημέρα και βιώνοντας το 200% από κάθε πτυχή της ζωής τους. Σε καθημερινή βάση η επιδερμίδα τους υφίσταται υψηλά επίπεδα στρες , ανεπαρκή ύπνο και συγχρόνως την επίδραση του αστικού περιβάλλοντος, όπως είναι η ρύπανση και οι διάφορες μορφές ακτινοβολίας. Με ένα καταιγισμό οξειδωτικού στρες, κυτταρικού στρες και φθοράς στο κολλαγόνο, η επιδερμίδα φτάνει στα όρια του burn-out…

Η NUXE έρχεται να σώσει τα κύτταρα της επιδερμίδας με ένα αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα Άνθους Γιασεμιού συνδυασμένο με Άνθος Καλέντουλας και ένα Κυτταρικό Σάκχαρο, το οποίο ενισχύει τους μηχανισμούς του δέρματος να διορθώσουν τις επιπτώσεις αυτού του πυρετώδους ρυθμού ζωής:

Μία σειρά Πολλαπλής Διόρθωσης που χαρίζει
Φρεσκάδα 􀂇 Φωτεινότητα 􀂇 Νεανικότητα!

Η ηθοποιός, μητέρα, επιχειρηματίας και σύζυγος Αθηνά Οικονομάκου είναι το πρόσωπο της Crème Prodigieuse Boost  κάνοντας statement το

#boostyourskin! 

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας της είναι γρήγοροι και απαιτητικοί γι’ αυτό και λάτρεψε τις δυνατότητες της νέας σειράς Crème Prodigieuse Boost!

 Χρησιμοποιώντας την πρωί και βράδυ απαλύνει τις πρώτες γραμμές έκφρασης, ενώ όσον αφορά την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια καταπολεμά τα σημάδια κούρασης, τους μαύρους κύκλους και ενισχύει το αποτέλεσμα λείανσης. Με την ελαφριά δροσερή υφή και το διακριτικό floral άρωμά της σου φτιάχνει τη διάθεση!

Ανακάλυψε και εσύ τη σειρά Crème Prodigieuse Boost !
Boost your skin καθημερινά και αντιμετώπισε την απαιτητική καθημερινότητα!

 

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*