Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

LIFESTYLE

Black Friday: 5 προσφορές που αξίζει να προλάβεις

H Black Friday στο 2happy έχει προσφορές για όλους! Κάνε τη λίστα με τα απαραίτητα, ρίξε όμως μία ματιά και σε αυτές τις προσφορές… έχουν μεγάλο ενδιαφέρον!

1.  Oral-B Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Genius 10000N Black ⇐ 🛒 ⇓

Η επαναστατική ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Genius 10000 διαθέτει στρογγυλή κεφαλή, σχεδιασμένη από οδοντιάτρους, που ταλαντεύεται, περιστρέφεται για να περιβάλλει και να καλύπτει κάθε δόντι με στόχο την αφαίρεση έως και 100% περισσότερης πλάκας σε σχέση μία απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα. H οδοντόβουρτσα συνδέεται με την εφαρμογή της Oral-B για smartphone μέσω Bluetooth προκειμένου να σας παρέχει ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο, καθώς και εκπαίδευση στη διάρκεια βουρτσίσματος των 2 λεπτών. Διαθέτει έξυπνο αισθητήρα που ενημερώνει με οπτικές ειδοποιήσεις και μειώνει αυτόματα την ταχύτητα όταν βουρτσίζετε πολύ έντονα καθώς και προηγμένη τεχνολογία εντοπισμού Θέσης για να μην παραλείπετε σημεία.

2. Lierac Premium Limited Edition ⇐ 🛒 ⇓

 Βαθιές ρυτίδες – Απώλεια πυκνότητας – Χαλάρωση – Ανομοιογενής τόνος – Κηλίδες – Πόροι – Ανομοιογενής υφή επιδερμίδας

H σειρά Lierac Premium  εμπνευσμένη από την αναγεννητική ιατρική, με συγκέντρωση 8,5% σε σύμπλοκο Premium Cellular -ευρεσιτεχνία υπό κατοχύρωση- και με συγκέντρωση 5% σε υαλουρονικό οξύ, μέρα με τη μέρα διορθώνει όλα τα σημάδια της γήρανσης. Εμπλουτισμένη με σύμπλοκο για ενυδάτωση και ματ αποτέλεσμα, σμίγει ομοιόμορφα με την επιδερμίδα προσφέροντάς της άψογο ματ τελείωμα.

3. Roger & Gallet Extrait de Cologne⇐ 🛒 ⇓

Τα αγαπημένα αρώματα Roger & Gallet σου φτιάχνουν τη διάθεση, σε χαλαρώνουν, σε ξεσηκώνουν, σε ταξιδεύουν! Επίλεξε τις νότες που ταιριάζουν σε εσένα και άφησε το άρωμα σου να σαγηνέψει τους γύρω σου.

4. Solgar Liquid Vitamin D3 2500 IU ⇐ 🛒 ⇓

Βιταμίνη D3 σε υγρή μορφή με γεύση πορτοκάλι, χρήσιμη σε όσους δυσκολεύονται στην κατάποση χαπιών! Η μειωμένη ηλιοφάνεια κατά τη διάρκεια του Χειμώνα εμποδίζει την πρόσληψη της από τον οργανισμό. Για αυτό το λόγο η Solgar σας την παρέχει σε μορφή συμπληρώματος διατροφής, από φυσικές πηγές και χωρίς πρόσθετα χρώματα αρώματα και συντηρητικά.

Συμβάλλει :

  • στην απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου από τα οστά
  • ενισχύει τα επίπεδα ασβεστίου στο αίμα
  • στην ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος 
  • προάγει την υγεία των οστών, των μυών και των δοντιών
  • στην ανάπτυξη και συντήρηση τους
  • στην εύρυθμη λειτουργία του θυρεοειδή αδένα και του νευρικού συστήματος
5. Pampers ⇐ 🛒 ⇓

H φροντίδα του μωρού σας τώρα στις πιο χαμηλές τιμές του έτους!

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*