Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Skin Detox: γιατί και η επιδερμίδα σου χρειάζεται αποτοξίνωση!

Οι τοξίνες, οι ρύποι, το μακιγιάζ επηρεάζουν την υγεία και την υφή της επιδερμίδας μας. Η αποτοξίνωση όσο σημαντική είναι λοιπόν για τον οργανισμό μας, τόσο είναι και για το δέρμα μας!

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι εξειδικευμένα προϊόντα που θα καθαρίσουν, θα ανανεώσουν και θα χαρίσουν ζωντάνια και λάμψη στην επιδερμίδα μας!

Αποτοξίνωση σώματος και προσώπου με τη μοναδική σειρά
Giovanni D:tox® System⇐🛒

100% Natural & Organic!

Αφαιρεί το μακιγιάζ, συμπεριλαμβανομένου του μακιγιάζ των ματιών, χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα, αφήνοντας το δέρμα ανανεωμένο και ενυδατωμένο με ισορροπημένο ΡΗ!


Ένας μοναδικός συνδυασμός ενεργού άνθρακα και ηφαιστειακής τέφρας. Εισχωρεί στους πόρους της επιδερμίδας για να απορροφήσει της τοξίνες από την καθημερινή ρύπανση.


Επίσης είναι πλούσια σε υπερ-αντιοξειδωτικά από γκότζι και ακάι που αναζωογονούν και τρέφουν το δέρμα με βιταμίνες και μέταλλα. Αφήνουν το δέρμα απαλό και καθαρό!

4 εκπληκτικά προϊόντα προσώπου 4 βήματα καθαρισμού!

ΣΑΠΟΥΝΙ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ Ιδανικό για διεσταλμένους πόρους⇐🛒⇓

ΣΚΡΑΜΠ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Βαθιά Απολέπιση και Ισχυρή Ενυδάτωση⇐🛒

ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Ενυδατική & Αντιοξειδωτική Δράση⇐🛒

ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΜAΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ⇐🛒

ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ Απομακρύνει Τοξίνες -Ρύπους⇐🛒

Προσφέρει ανανέωση και ενυδάτωση επαναφέροντας την επιδερμίδα μέσα από συστατικά όπως το εξωτικό ακάι, γκότζι. Θρέφει έντονα την επιδερμίδα αναζωογονεί και εμποτίζει το δέρμα με βιταμίνες και μέταλλα. Με φυσικό άρωμα σύκου και πράσινου τσαγιού!

Χάρισε στο δέρμα την υγεία που του αξίζει!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*