Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Αβοκάντο, η ενυδατική του δύναμη στα μαλλιά μας!

Αγαπημένο φρούτο, με υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά και φυτικά έλαια που ενισχύουν την υγεία μας και όχι μόνο, καθώς οι ενυδατικές ιδιότητες τους μπορούν να βοηθήσουν τα θαμπά και κατεστραμμένα μαλλιά να αποκτήσουν ξανά λάμψη και απαλότητα!

Η σειρά Giovanni 2chic Ultra Moist Avocado & Olive Oil θα σε καταπλήξει με τα αποτελέσματα της!🛒

100% Natural & Organic!!!

ΧΩΡΙΣ Parabens SLS, SLES (Lauryl και laureth sulfate), φθαλικές ενώσεις και χρωστικές ουσίες.
• Τα συστατικά είναι πιστοποιημένα βιολογικά από USDA.
• 100% Για χορτοφάγους
• Cruelty free – Όχι δοκιμές σε ζώα

Το Σαμπουάν 2chic Avocado & Olive Oil ⇐🛒πλούσιο σε βιταμίνες αναζωογονεί τα μαλλιά, τα ενυδατώνει σε βάθος με την πλούσια σύνθεση από αβοκάντο, λάδι ελιάς, βούτυρο shea και aloe vera. Είναι ιδανικό για θαμπά μαλλιά που έχουν χάσει την λάμψη τους χαρίζοντας τους μεταξένια υφή και απαλότητα!

Συνδύασε το με την 2chic Avocado & Olive Oil μαλακτική κρέμα μαλλιών⇐🛒 όπου ακόμη και στα κατεστραμμένα μαλλιά θα αναπληρώσει τη λάμψη και την υφή τους παρέχοντας θρέψη με βιταμίνες & ωμέγα λιπαρά οξέα.Προστατεύει τις άκρες από ψαλίδα. Προσδίδει πυκνότητα και λάμψη με μεταξένια υφή! Ενυδατώνει βαθιά προστατεύοντας από το σπάσιμο και διατηρεί το χρώμα!

2 φορές την εβδομάδα μάσκα μαλλιών για αναδόμηση!
Giovanni 2chic Ultra Moist Deep, Deep Moisture Hair ⇐🛒

Ιδανική για πολύ ταλαιπωρημένα, βαμμένα μαλλιά με σκληρή τρίχα. Προστατεύει από την ψαλίδα και το σπάσιμο της τρίχας.
Χρήση: Μετά το λούσιμο τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα από τη μάσκα και κάντε αργό μασάζ από τις ρίζες ως τις άκρες. Αφήστε το έως 10 λεπτά, στην συνέχεια ξεπλύνετε καλά.

Τα 3  #musthave προϊόντα που θα λατρέψεις!
1 . 2chic ultra moist avocado Leave in, η κρέμα που ενισχύει την τρίχα⇐🛒

Τα τελευταία χρόνια οι leave in κρέμες μαλλιών έχουν κερδίσει τις καρδιές μας και όχι άδικα μιας και δεν χρειάζονται ξέβγαλμα, παραμένουν στα μαλλιά μας χωρίς να τα βαραίνουν!

Η 2chic avocado leave in⇐🛒 ελέγχει το φριζάρισμα μαλακώνοντας και λειαίνοντας την τρίχα, προσφέροντας την απόλυτη θρέψη με την εμπλουτισμένη σύνθεσή της σε βιταμίνες και ωμέγα λιπαρά. Προστατεύει από το σπάσιμο της τρίχας. Απλώστε ομοιόμορφα μια μικρή ποσότητα σε νωπά μαλλιά πριν από το hair styling.

2. 2chic Ultra Moist spray Διπλής Δράσης Προστασίας & Θρέψης⇐ 🛒

Ένα σπρέι που τιθασεύει τα μαλλιά, αποκαθιστώντας την λάμψη και την ελαστικότητα της τρίχας. Ιδανικό για προστασία των μαλλιών από τη θερμότητα. Χρήση: Ψεκάστε σε νωπά μαλλιά. Χτενίστε για να διανεμειθεί ομοιόμορφα. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

3. 2Chic Ultra Moist Super Potion Ενυδατικό Ελιξήριο Μαλλιών⇐🛒

Αποτρέπει από το σπάσιμο της τρίχας που δημιουργείται από το φριζάρισμα των μαλλιών. Προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα / styling & σφραγίζει την υγρασία της τρίχας. Χρήση: ζεσταίνετε στις παλάμες των χεριών σας και απλώνετε σε νωπά μαλλιά.

Επίλεξε τα αγαπημένα σου προϊόντα ή ολόκληρη τη σειρά και από την πρώτη χρήση τα μαλλιά σου θα ακτινοβολούν ζωντάνια λάμψη και υγεία!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*