Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Beauty Sleep: Γίνε η σύγχρονη ωραία κοιμωμένη με μία και μόνο night mask!

Μπορεί η “ωραία κοιμωμένη” να ήταν παραμύθι, ποιος είπε όμως ότι η πραγματικότητα βρίσκεται πολύ μακριά από τα παραμύθια; !

Ο ύπνος ανέκαθεν ήταν η βασική πηγή ομορφιάς, αποθεραπείας και ανάπλασης. 

Υπάρχει επίσης ένας μαγικός τρόπος που ενώ κοιμάσαι γλυκά και χαλαρωτικά, η επιδερμίδα σου αναζωογονείται και ενυδατώνεται!

Η CollaZen δημιούργησε μια καινοτόμα μάσκα την Νέα Hydratante De Nuit Sleeping Mask που κλειδώνει την διαδικασία ενυδάτωσης. 

⇒ Η Hydratante De Nuit είναι μια επαναστατική formula ομορφιάς, που θα αλλάξει τον τρόπο που σκεπτόμαστε τον ύπνο! Ήρθε να συνδυάσει τη φυσική επιρροή του ύπνου στον οργανισμό, με τις καταπληκτικές ιδιότητες μιας καλλυντικής φόρμουλας επόμενης γενιάς!

Η συνεχής έρευνα της CollaZen στην επιδιόρθωση κατά τη διάρκεια της νύχτας έδειξε ότι το δέρμα είναι πιο ευαίσθητο κατά τη διάρκεια της, κάτι που ενισχύει την απώλεια υγρασίας .Η φυσική διαδικασία συγχρονισμού ενισχύει την φυσική διαδικασία επιδιόρθωσης που επιταχύνεται τη νύχτα κατά τη διάρκεια του ύπνου .

Η Hydratante De Nuit  σφραγίζει τα οφέλη της νυχτερινής κρέμας και ενθαρρύνει την ενυδάτωση κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ συγχρόνως προστατεύει και προετοιμάζει το δέρμα για την ημέρα που έρχεται. Με τη δύναμη μιας συμπυκνωμένης μάσκας με μικροσφαιρίδια Υαλουρονικού οξέως αυτή η ελαφριά μάσκα Υαλουρονικού προσφέρει ένα εξειδικευμένο σύμπλεγμα ενυδατικών παραγόντων.

Χρησιμοποιώντας την κάθε βράδυ ως το τελευταίο βήμα στην νυχτερινή μας περιποίηση η επιδερμίδα έχει υγιή όψη με ανανεωμένη νεανική λάμψη.

Τα μικροσφαιρίδια υαλουρονικού, “φυλακίζουν” την υγρασία και δημιουργούν ένα ελαφρύ πέπλο ανάπλασης και ομορφιάς!

#TIPS
  • Χρήση ως Sleeping Mask: Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα σε καθαρή επιδερμίδα και αφήστε το κατά την διάρκεια της νύχτας.
  • Χρήση κάθε στιγμή ως Ενυδατική Μάσκα: Εφαρμόστε μία πλούσια ποσότητα σε καθαρή επιδερμίδα και αφήστε το για 10 λεπτά. Αφαιρέστε με ένα χαρτομάντιλο το προϊόν που έχει απομείνει.
  • Και για extra απόλαυση τοποθέτησε την στο ψυγείο!
Hydratante De Nuit Sleeping Mask και θα δεις τη νύχτα… με άλλο μάτι!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*