Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΠΑΙΔΙ - ΓΟΝΕΙΣ

Baby news: Η τέχνη αλλαγής της πάνας!

Από τα πιο βασικά στοιχεία της φροντίδας του μωρού, είναι η τελειοποίηση της τεχνικής για την αλλαγή της πάνας.

Γιατί;

Μα φυσικά διότι έτσι έχουμε χαρούμενο μωρό και χαρούμενους γονείς! 

Η προετοιμασία είναι το παν!

⇒ Ελαχιστοποιήστε το χρόνο που το μωρό σας θα νιώθει άβολα, έχοντας όλα τα απαραίτητα (πάνες, μωρομάντηλα, τσάντες για τα σκουπίδια) κοντά σας.

Tip:Ένα πολύ καλό κόλπο που κάνουν οι μαμάδες για να προλαμβάνουν τις απρόσμενες διαρροές είναι να τοποθετούν μια καθαρή πάνα κάτω από το μωρό τους, πριν αφαιρέσουν τη λερωμένη. Αξίζει να λαμβάνετε υπόψη κάθε τρόπο που θα μπορούσε να σας διευκολύνει.

Κάντε το διασκεδαστικό!

Το άκουσμα της φωνής σας το ηρεμεί και του αποσπά την προσοχή από αυτό που συμβαίνει. Η αλλαγή της πάνας είναι πραγματικά μια ωραία στιγμή για να δεθείτε περισσότερο με το μωρό σας! Αντί να σκέφτεστε το άλλαγμα της πάνας ως μια δυσάρεστη αγγαρεία, χαλαρώστε, πάρτε μια ανάσα και ξεκινήστε μια συζήτηση με το μικρό σας.

Tip: Διασκεδάστε το μωρό σας ενώ του βάζετε μια καινούρια πάνα, τοποθετώντας κάτι που του κινεί το ενδιαφέρον κοντά στο σημείο που το αλλάζετε. Ένα πολύχρωμο παιχνίδι ή ένα παιχνίδι που λαμπυρίζει ή τραγουδά αποτελούν καλές επιλογές. Με αυτά τα έξυπνα κόλπα, η αλλαγή της πάνας θα αρχίσει να σας φαίνεται λιγότερο σαν αγγαρεία και περισσότερο σαν μια εμπειρία επικοινωνίας για εσάς και το μωρό σας.

Η Pampers φροντίζει κάθε στιγμή με το μωρό σας να είναι ποιοτική!
Μοναδική απαλότητα με 100% απορροφητικότητα!
Ανακαλύψτε τις πάνες Pampers Pure Protection

Φτιαγμένες από υλικά που περιέχουν βαμβάκι ανώτερης ποιότητας και μαλακές ίνες φυτικής προέλευσης, για τρυφερή προστασία στο ευαίσθητο δερματάκι του μωρού.

Έως 12 ώρες στεγνότητας και 100 % απορροφητικότητα επειδή το μωρό σου αξίζει την καλύτερη προστασία χωρίς συμβιβασμούς!

Διαθέτουν χαρακτηριστικά που εσύ και το μωρό σου θα αγαπήσετε, όπως ο δείκτης υγρασίας και τα αξιολάτρευτα σχέδια.

Πρακτική απαλότητα!
Η αλλαγή πάνας γίνεται παιχνίδι!
Πείτε αντίο στην γκρίνια με μία κίνηση με τα Pampers Pants! 

Όταν το μωρό αρχίζει να γίνεται πιο δραστήριο ξεκινά και το κυνηγητό κατά την αλλαγή της πάνας… τι πιο εύκολο και πιο χρηστικό λοιπόν από τις πάνες-βρακάκια Pampers Pants που φοριούνται εύκολα και προσφέρουν έως 12 ώρες στεγνότητας!

♦ Η τέλεια εφαρμογή τους προσαρμόζεται ακόμη και όταν το μωράκι μας βρίσκεται σε κίνηση, easy on – easy off (για να τις αφαιρέσετε σκίστε απλά τα πλαϊνά).

3 κανάλια απορρόφησης και MicroPearls: βοηθούν στην ομοιόμορφη κατανομή της υγρασίας και τον εγκλωβισμό της στο εσωτερικό της πάνας.

♦ Απαλότητα σαν βαμβάκι: με άνεση που κάνει το μωρό να αισθάνεται ότι φοράει απαλό εσώρουχο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*