Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

FASHION

AXDWEEK 2019 : Eντυπωσιακές παρουσιάσεις με Official Hairstyle Sponsor τη René Furterer!

Για μία ακόμη φορά ο λαμπερός χώρος της μόδας κατέκλυσε με τις δημιουργίες νέων αλλά και καταξιωμένων σχεδιαστών διάφορα σημεία της Αθήνας με επίκεντρο φυσικά το Ζάππειο Μέγαρο! Η βρετανική Vogue, το deuxmag του Conde Nast από τη Νέα Υόρκη, το Cosmopolitan Ιταλίας, το PalaceScope από το Παρίσι επισκέφθηκαν την πόλη μας για να γνωρίσουν από κοντά τις ιδέες των Ελλήνων σχεδιαστών. 

  H René Furterer ήταν και πάλι ο Official Hairstyle Sponsor μαζί με τα Ilias and Staff Salons!

Πλήθος κόσμου καλλιτεχνικού και μη χειροκρότησε την ευφάνταστη δημιουργικότητα των σχεδιαστών σε μία εκδήλωση άρτια διοργανωμένη, όπου φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητος ο φόρος τιμής προς τη Σοφία Κοκοσαλάκη, μέσα από τα συγκινητικά λόγια φίλων και συνεργατών της, στη γυναίκα σχεδιάστρια-σύμβολο που έφερε ένα νέο κύμα μόδας από το Λονδίνο τη δεκαετία των 2000s!

Το 2happy.gr βρέθηκε στον παλμό της μόδας για μία ακόμη φορά!

Η πρεμιέρα του fashion show έγινε με τους αποφοίτους της σχολής Fashion Workshop της Bίκυς Καγιά που παρουσίασαν 130 looks με πρωτότυπα σχέδια, μοτίβα και prints.

                                   photo:Studio Panoulis, Papadakis Press

Τα βραβεία νέων σχεδιαστών άνοιξαν με την παρουσίαση της Κατερίνας Γκαγκάκη!

Ενώ η υπέρλαμπρη Τόνια Φουσέκη, founder of AXDWEEK ανακοίνωσε το βραβείο Best New Designer : @ip_suit

To βραβείο Best Trendsetter απονεμήθηκε στον @yiorgosmichoudis

Ενώ το Best Catwalk@manto_mastrokalou

Το ενδιαφέρον κέντρισε η ιδιαίτερη παρουσίαση του Βασίλη Ζούλια σε συνεργασία με τον Περικλή Κονδυλάτο στο χώρο της Πειραιώς 260,
με έμπνευση και αναφορές από τους αρχαίους πολιτισμούς των Ελλήνων, των Ίνκας, των Αζτέκων, των Αιγυπτίων και άλλων πολιτισμών.

View this post on Instagram

@vzoulias ft @pericleskondylatos Novus Ordo Seclorum A Civilization will rise With inspiration and references from the ancient civilizations of Greeks, Incas, Aztecs, Egyptians and other civilizations, Pericles Kondylatos creates a world of spiritual luxury that goes back to our human roots making thus a review of our core values lost in time and embraces world culture and unity. In the same spirit Vassilis Zoulias with this capsule collection is proposing an out of the box perspective. Using eco conscious humble material with the same artistry as he would with precious fabrics he creates statement pieces that match Pericles Kondylatos extraordinary vision. #axdweek #collection #designers #athens #models

A post shared by ATHENS XCLUSIVE DESIGNERS WEEK (@axdw_fashionweek) on

Στη συλλογή του Πάρη Βαλταδώρου κυριάρχησε το κλασικό μαύρο, τα κομψά λευκά, ο όγκος, τα θηλυκά καπέλα, οι δεμένες ζώνες από δέρμα, αλλά και οι χρυσές λεπτομέρειες.

Η Μαρία Λεκάκη έκλεψε τις εντυπώσεις περπατώντας στο catwalk κλείνοντας την παρουσίαση του Πάρη Βαλταδώρου

Η Υβόννη Μπόσνιακ παρουσίασε μία εξαιρετικά κομψή συλλογή για τη σύγχρονη γυναίκα που εξακολουθεί να θέλει να παραμείνει θηλυκή και σικάτη όλη την ημέρα.

Ενώ το κλείσιμο της Κυριακάτικης βραδιάς έγινε με τη σχεδιάστρια Λουκία Κυριάκου σε μία παρουσίαση με εξαιρετικά εντυπωσιακά σχέδια.

 Το μακιγιάζ των επιδείξεων επιμελήθηκε ο Φρέντυ Καλομπράτσο και η σχολή Freddy Makeup Stage, ενώ για μία ακόμη φορά τα καινοτόμα προϊόντα της René Furterer ολοκλήρωσαν το styling! 

Γνώρισε και εσύ τα προϊόντα Rene Furterer και δημιούργησε μερικά από τα πιο μοναδικά hair looks σου! ⇐🛒⇓

Μία ακόμη AXDWEEK φτάνει στο τέλος της με δημιουργικότητα και φρέσκιες ιδέες! Οι σχεδιαστές έβαλαν και πάλι τον καλύτερο τους εαυτό αποδεικνύοντας πως τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο, πως τα όνειρα των ανθρώπων με όραμα βρίσκουν πάντοτε τρόπο υλοποίησης. Μπορεί να μην αναφέραμε πολλούς, χρειάζεσαι σελίδες ολόκληρες για να χωρέσεις τόση ευρηματικότητα, πρωτοτυπία, ευστροφία και  ταλέντο, όμως κάθε παρουσίαση ήταν πραγματικά αξιοσημείωτη! Ραντεβού και πάλι τον Μάρτιο!

Φωτεινή Αγγέλη
Συντάκτρια 2happy.gr
Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*