Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

8 Flower Golden Nectar, μία νέα υπόσχεση νεότητας!

Πολυτέλεια η όχι, ο χρυσός χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα έως και σήμερα στην ιατρική αλλά έχει εισχωρήσει και στην κοσμετολογία. Η Κλεοπάτρα κοιμόταν πάντα με μια χρυσή μάσκα προσώπου, ώστε να δέχεται το δέρμα της τις ευεργετικές ιδιότητες του χρυσού κατά τη διάρκεια της νύχτας. 

Η μίξη χρυσού 24Κ σε προϊόντα κοσμετολογίας μπορεί όχι μόνο να απαλύνει τα χρόνια από το δέρμα μας, αλλά να προσφέρει επίσης συσφίγξη, φωτεινότητα, μειώνοντας παράλληλα τις ρυτίδες. Τα επιπλέον οφέλη της θεραπείας με χρυσό είναι η αναζωογόνηση της επιδερμίδα, η απομάκρυνση των τοξινών, η ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος, προσφέροντας απολέπιση, ενυδάτωση και ενισχύοντας τον ρυθμό που ανανεώνονται τα κύτταρα του δέρματος.

Η DARPHIN ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ!
8-Flower Golden Nectar Elixir⇐🛒⇓

Χρυσός 24Κ και 8 ισχυρά λουλούδια χαρίζουν νεανική λάμψη, θρέψη και υγιή όψη.

1 . ΝΕΑΝΙΚΗ ΛΑΜΨΗ: Με περισσότερα από 20 βοτανικά συστατικά και αιθέρια έλαια τα όποια έχουν αναμιχθεί προσεκτικά με Χρυσό 24Κ για να προσφέρει νεανική λάμψη και φωτεινότητα.

  2. ΘΡΕΨΗ : Με έλαιο από Ιπποφαές πλούσιο σε Ω-3 και Ω-6 Λιπαρά Οξέα τα οποία δεν παράγονται από τον οργανισμό μας.

  3. ΥΓΙΗΣ ΟΨΗ : Ένα μείγμα 8 λουλουδιών (Immortelle, Ylang Ylang, Patchouli, Neroli, Rose, Lavender, Jasmine & Iris) συνδυάζεται με Σαλικυλικό Οξύ που βοηθά τα νέα κύτταρα να φτάσουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας και προσφέρει υγιή και νεανική όψη, απαλή υφή και μία συνολική αναζωογόνηση.

Ο τρόπος που απλώνουμε στο πρόσωπο μας τα ελιξίρια αιθέριων ελαίων παίζει ρόλο στην αποτοξίνωση του δέρματος. Ακολούθησε τα πιο κάτω βήματα και άφησε την εμπειρία των αιθέριων ελαίων να σε συνεπάρει!

  1. Χρησιμοποιώντας το εσωτερικό μέρος των χεριών, πλησιάζουμε και εισπνέουμε ελαφρά το άρωμα, γλιστράμε τα χέρια απαλά προς τα αυτιά, κατεβαίνοντας πάνω από τους λεμφαδένες του λαιμού. Στη συνέχεια πιέζουμε το κόκαλο.
  2. Κάντε ελαφρύ μασάζ με τον αντίχειρα και το δείκτη στα 3 σημεία, μέτωπο, ζυγωματικά, μάγουλα και στη συνέχεια κατεβείτε προς το λαιμό.
  3. Με τα δάχτυλα κάντε ελαφρύ μασάζ στο περίγραμμα του προσώπου κατεβαίνοντας στο λαιμό.

Προσέφερε και εσύ τη Χρυσή Στιγμή Ανανέωσης στο δέρμα σου!

1 thought on “8 Flower Golden Nectar, μία νέα υπόσχεση νεότητας!

  1. Καλησπέρα σας, πατώντας επάνω στους ροζ τίτλους ή στην εικόνα του προϊόντος μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες του προϊόντος!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*