Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

8 βήματα για τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια

Αν το μακιγιάζ αποτελεί έναν ολοκληρωμένο πίνακα, τότε το πρόσωπο είναι ο καμβάς και τα φρύδια μας ένα πολύ σημαντικό σημείο που καθρεφτίζει ολόκληρο το αποτέλεσμα του πίνακα. Ας αντιμετωπίσουμε το πρόσωπο μας με την ίδια ευλάβεια που βλέπει ο καλλιτέχνης τον πίνακα του και ας δημιουργήσουμε σε 8 βήματα τα πιο όμορφα και καλοσχηματισμένα φρύδια που είχες ποτέ σου, όπως τα παρουσίασε το αμερικανικό ELLE! 

Bήμα 1: Αφήστε τα ήσυχα

Για να φτάσετε στο πλήρες δυναμικό σχήμα τους, αφήστε τα φρύδια σας να αναπτυχθούν για έξι έως οκτώ εβδομάδες ώστε να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. “Όσο μακρύτερα τόσο καλύτερα και αυτό θα σας επιτρέψει να βρείτε το φυσικό τους σχήμα”.

Βήμα 2: Διαμορφώστε το σχήμα σας

Βρείτε την αρχή των φρυδιών κρατώντας ένα μολύβι κάθετα στη μέση κάθε ρουθουνιού και στη συνέχεια σημειώστε με μία γραμμή. Περιστρέψτε το μολύβι στο εξωτερικό της ίριδας για να βρείτε την αψίδα σας και πάλι κάντε ένα σημάδι. Για να βρείτε το πίσω άκρο της καμάρας σας, στρέψτε το μολύβι μέχρι την εξωτερική γωνία του ματιού σας και σημειώστε επίσης.

Βήμα 3: Τριμάρισμα

Περιποιηθείτε το περίγραμμα! Θέλετε να κόψετε τις μακριές τρίχες χωρίς να δώσετε στα φρύδια μια πολύ στενή φόρμα; Το καλύτερο σχέδιο επίθεσης; “Βουρτσίστε τα και τριμάρετε μόνο τις πολύ μεγάλες τρίχες που προεξέχουν από το βουρτσάκι”.

Βήμα 4: Ενυδατώστε

Για να προετοιμαστείτε για την αφαίρεση τριχών, μαλακώστε το σημείο με ένα ενυδατικό και καταπραϋντικό λαδάκι, ώστε να απαλύνει τις τριχούλες και να αποτρέψει τη δημιουργία ευαισθησίας και κοκκινίσματος στο δέρμα. Απλώστε μία σταγόνα με μπατονέτα από το ευεργετικό Bio Oil και χαλαρώστε!

Βήμα 5: Καθαρισμός

Αφαιρέστε τις ατίθασες τρίχες που προεξέχουν, από το περίγραμμα που σημειώσατε, με ένα τσιμπιδάκι. Για το πιο ανώδυνο αποτέλεσμα χωρίς σπάσιμο της τρίχας κρατήστε το δέρμα τεντωμένο και τραβήξτε προς την κατεύθυνση ανάπτυξης της τρίχας. Προτιμήστε το φυσικό φως ή ένα φωτιζόμενο τσιμπιδάκι για μεγαλύτερη ευκρίνεια. Δοκιμάστε τα φωτιζόμενα τσιμπιδάκια της Medisei.

 

 

Βήμα 6: Ηρεμήστε το ερεθισμένο δέρμα

Αν αφαιρέσατε αρκετές τριχούλες τότε το δέρμα σας πιθανόν να έχει ερεθιστεί, μπορούμε να απαλύνουμε τις κοκκινίλες και να κλείσουμε τους πόρους με ένα δροσερό Gel. Ένα gel που χρησιμοποιείτε για την περιοχή των ματιών είναι κατάλληλο και για αυτό το σημείο σε μικρή ποσότητα. Δοκιμάστε το δροσερό gel αλοής dr.organic !

Βήμα 7: Άψογο φινίρισμα γεμίζοντας τα κενά

Αν υπάρχουν κενά τότε δημιουργήστε ένα σωστό τελείωμα γεμίζοντας ότι μοιάζει παράταιρο ώστε να έχετε ένα άψογο αποτέλεσμα! Χρησιμοποιείστε μολύβι η σκιά στον τόνο του φυσικού σας χρώματος και ολοκληρώστε χτενίζοντας με ένα ειδικό gel φρυδιών.

 Γνωρίστε το Precision Brow Pencil  σε 3 αποχρώσεις που γεμίζει τα κενά και ολοκληρώνει το περίγραμμα & την Brow Mascara της KORRES σε τρεις αποχρώσεις, που διαμορφώνει, χρωματίζει και σταθεροποιεί τα φρύδια, με διάρκεια έως και 12 ώρες!

 

Βήμα 8: Μακριά τα χέρια σας

Κρατήστε τα τσιμπιδάκια μακριά για τουλάχιστον έξι εβδομάδες. Γεμίστε μόνο τα κενά και χτενίστε τα για να διατηρούν το σχήμα τους. Έπειτα από έξι εβδομάδες μπορείτε να επαναλάβετε τα βήματα.

Πως γεμίζω τα κενά

Απέκτησε και εσύ καλοσχηματισμένα φρύδια όπως οι Stars του Hollywood!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*