Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΥΓΕΙΑ

4+1 tips για καλύτερη υγεία και αυτό το χειμώνα!

Ο χειμώνας, παρότι ημερολογιακά βρίσκεται στο τέλος του, καλά κρατεί με τα σκαμπανεβάσματα του και την επάνοδο του ψύχους.  Και αυτούς τους μήνες αλλά και στα πρώτα κρύα της άνοιξης οι ιοί και τα μικρόβια παραμονεύουν σε κάθε μας αναπνοή, και αυξάνουν τις πιθανότητες εμφάνισης κρυολογήματος, γρίπης και άλλων επιπλοκών. Βουλωμένη μύτη, καταρροή, φτάρνισμα και άλλα ενοχλητικά συμπτώματα μας “απειλούν” και το τελευταίο που θέλουμε είναι να μας ρίξουν στο κρεβάτι.

Ο καλύτερος τρόπος για να τα αποφύγουμε είναι φυσικά η πρόληψη! Για εσάς που προσέχετε για να έχετε, ορίστε 4+1 καθημερινές συνήθειες για να είστε πάντα υγιείς:

#1 Βάλε στην καθημερινότητά σου τις ρινικές πλύσεις

Η μύτη μας αποτελεί φυσική «ασπίδα» προστασίας και γι’ αυτό αξίζει την καθημερινή μας  φροντίδα. Οι πλύσεις με θαλασσινό νερό, που θυμόμαστε ως γιατροσόφι της γιαγιάς, συστήνονται ομόφωνα και από την επιστημονική κοινότητα ως βασικός πυλώνας πρόληψης ΩΡΛ παθήσεων και επιπλοκών.

Το Physiomer είναι ο πολύτιμος σύμμαχός σου στην αποστολή «καθαρή μύτη» γιατί :

  • Έχει μοναδική φυσική σύσταση, καθώς είναι το μόνο με 100% θαλασσινό νερό, χωρίς συντηρητικά και χημικά πρόσθετα.
  • Κλινικά  αποδεδειγμένα*1:
  • Μειώνει κατά 58% τις ημέρες ασθένειας
  • Περιορίζει κατά 73% τη χρήση φαρμάκων
  • Ελαττώνει κατά 70% τον κίνδυνο εμφάνισης ΩΡΛ επιπλοκών (ωτίτιδα,βρογχίτιδα,κ.ά)
  • Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση από όλη την οικογένεια, χωρίς να προκαλεί εξάρτηση
  • Διαθέτει μοναδικό σύστημα ψεκασμού, χωρίς προωθητικά αέρια και πατενταρισμένη φιάλη που διατηρεί το διάλυμα αποστειρωμένο μέχρι την ημερομηνία λήξης του, για ασφάλεια, άνεση και ευκολία στη χρήση.
Physiomer Fort Spray

Physiomer Express

 

#2 Διατήρησε τα χέρια σου καθαρά

Τα χέρια μας αποτελούν εστία μικροβίων με όλα αυτά που αγγίζουμε κάθε λεπτό, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να τα πλένουμε με άφθονο σαπούνι και ζεστό νερό με κάθε ευκαιρία και να αποφεύγουμε να τα φέρνουμε σε επαφή με το πρόσωπο, τα μάτια, τη μύτη και το στόμα.

#3 Ξεκούραση και χαλάρωση είναι τα κλειδιά για υγεία αλλά και ομορφιά

Κακόμαθε τον εαυτό σου με ένα ζεστό χαλαρωτικό μπάνιο και ένα καλό 8ωρο ύπνο. Έτσι θα μειώσεις τις πιθανότητες να αρρωστήσεις και θα έχεις ένα φρέσκο και λαμπερό πρόσωπο το πρωί!

#4 Θυμήσου να αερίζεις το χώρο σου

Σε κλειστούς χώρους που δεν αερίζονται τακτικά συσσωρεύονται παθογόνοι μικροοργανισμοί. Περισσότερα μικρόβια, άρα και περισσότερες πιθανότητες να αρρωστήσεις. Ανοίγοντας τα παράθυρα, κατά προτίμηση όταν δεν είμαστε στο δωμάτιο,  μπαίνει φρέσκος, καθαρός αέρας και ανανεώνεται η ατμόσφαιρα.

#5 Γυμνάσου αλλά με μέτρο

Η άσκηση, φαίνεται, σύμφωνα με έρευνες, ότι τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και αυτό μας βοηθάει να παραμένουμε υγιείς. Αλλά δεν πρέπει να το παρακάνεις! Όταν γυμνάζεσαι έντονα, ο οργανισμός σου κουράζεται και οι άμυνες πέφτουν. Το μυστικό είναι να ακούς το σώμα σου και μην ξεπερνάς τα όριά σου. Θυμήσου το αρχαίο ρητό «Μέτρον άριστον»!

Ανακάλυψε τα προϊόντα Physiomer εδώ ⇒ http://bit.ly/2TZlrm3 

*1 Slapak 2008

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*