Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

4 βήματα ενυδάτωσης που θωρακίζουν τη νεότητα της επιδερμίδας!

Ποιο είναι το μυστικό που διατηρεί ένα δέρμα νεανικό;  Μα φυσικά η ενυδάτωση! Κλείδωσε την στην επιδερμίδα σου και κράτησε το χρόνο σύμμαχο σου! Η Neutrogena με τη σειρά Hydro Boost®  πλούσια σε υαλουρονικό οξύ έρχεται να θωρακίσει τη νεότητα! 

ΒΗΜΑ 1 – ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ
To ΝΕΟ Νερό Καθαρισμού Προσώπου Neutrogena Micellar Hydro Boost τριπλής δράσης  ⇐🛒⇓

έχει μοναδική σύνθεση εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ και τρεις τύπους μικκυλιακών σωματιδίων εξασφαλίζοντας τρεις δράσεις:

  1. Αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ, ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα
  2. Απομακρύνει ρύπους και λιπαρότητα
  3. Ενυδατώνει εντατικά την επιδερμίδα

Χάρη στην αναζωογονητική και εξαιρετικά ήπια καθαριστική δράση του, το 94% των γυναικών αισθάνονται την επιδερμίδα τους καθαρή σε βάθος μετά από κάθε χρήση.

Δερματολογικά & οφθαλμολογικά ελεγμένο – Κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες και όλους τους τύπους δέρματος – Χωρίς Paraben – Μη φαγεσωρογόνο. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

ΒΗΜΑ 2 – ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ
Neutrogena Hydro Boost Supercharged Serum⇐🛒⇓

Ο ενυδατικός ορός προσώπου Hydro Boost ενυδατώνει εντατικά την επιδερμίδα, απαλύνει τις λεπτές γραμμές και προσφέρει άμεση λάμψη μειώνοντας τα σημάδια κόπωσης, για πραγματικά αναζωογονημένη και νεανική όψη. Είναι εμπλουτισμένος με Yαλουρονικό οξύ για 24ωρη ενυδάτωση.

Τα μικροσφαιρίδια απελευθερώνουν όλες τις αντιοξειδωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες της βιταμίνης E μόλις πιέζετε την αντλία, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική και άμεση απορρόφησή τους από την επιδερμίδα.

Κατάλληλο για Όλους τους τύπους επιδερμίδας

 ΧΡΗΣΗ: 

Απλώστε τον ορό απευθείας στο πρόσωπο ή αναμείξτε 2-3 σταγόνες στην παλάμη σας με την ενυδατική κρέμα Hydro Boost που χρησιμοποιείτε καθημερινά για την ενυδάτωση της επιδερμίδας σας.

♦ Χρησιμοποιώ ορό συνδυαστικά με κρέμα ενυδάτωσης όταν θέλω να δώσω μια επιπλέον δόση ενυδάτωσης.

   ♦ Χρησιμοποιώ ορό μόνο του όταν θέλω να ενυδατώσω το δέρμα χωρίς να προσδώσω καμία λιπαρότητα.

♦ Χρησιμοποιώ τον ορό το βράδυ για να μεγιστοποιήσω τη δράση της βιταμίνης Ε.

BHMA 3 – ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ
Neutrogena Hydro Boost Water Gel ⇐🛒
  & Neutrogena Hydro Boost Water Gel Cream ⇐🛒⇓photo@CamilaCoelho

Προσφέρει στο πρόσωπό σας εντατική ενυδάτωση όλη μέρα, για απαλή, ελαστική και αναζωογονημένη επιδερμίδα!

⇒ Η ενυδατική κρέμα προσώπου σε μορφή Neutrogena gel Hydro Boost® για κανονικές – μικτές επιδερμίδες⇐🛒αναζωογονεί το δέρμα, ενώ διαθέτει την πρωτοποριακή τεχνολογία Hyaluronic Gel Matrix που:

  1. Κλειδώνει την υγρασία στην επιδερμίδα, χάρη στο υαλουρονικό οξύ που συγκρατεί έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό.
  2. Διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη όλη μέρα, απελευθερώνοντας υγρασία κάθε φορά που χρειάζεται.

Ενυδατική Κρέμα Προσώπου για κανονικές/ξηρές επιδερμίδες 50ml

⇒ Η μοναδική Neutrogena Hydro Boost Crema Gel για κανονική – ξηρή επιδερμίδα ⇐🛒 με απαλή υφή χαρίζει ενυδάτωση όλη μέρα, για απαλή, ελαστική και αναζωογονημένη επιδερμίδα.

BHMA 4 – ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΜΑΤΙΩΝ
Με την Αναζωογονητική Κρέμα Ματιών Neutrogena Gel Hydro Boost®⇐🛒⇓

Ένα άγγιγμα φρεσκάδας και καθημερινής ενυδάτωσης με τρεις δράσεις που χαρίζει ανανεωμένη όψη εξαλείφοντας τα σημάδια κούρασης απ’ την περιοχή των ματιών.

▪ Εντατική ενυδάτωση: Η τεχνολογία Hyaluronic Gel Matrix προσφέρει άμεση θρέψη της επιδερμίδας γύρω από την περιοχή των ματιών, εξασφαλίζοντας εντατική ενυδάτωση και ενισχύοντας τη φυσική ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας.

▪ Δροσερή αίσθηση: Χάρη στην ελαφριά σύνθεση σε μορφή gel, καταπραΰνει τα κουρασμένα μάτια και εξαλείφει τα σημάδια κούρασης, ενώ ταυτόχρονα απορροφάται γρήγορα από την επιδερμίδα προσφέροντας μια ιδανική βάση μακιγιάζ.

▪ Διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη για 24 ώρες: Επαναφέρει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και εξασφαλίζει ξεκούραστη όψη κάθε μέρα.

Θωράκισε την ενυδάτωση, Χάρισε νεότητα στην επιδερμίδα σου!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*