Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΘΛΗΣΗ

3 Μέθοδοι γυμναστικής για σφιχτά μπράτσα

Εάν δεν γυμνάζεστε συχνά και έχετε παραπάνω λίπος στα μπράτσα τότε μάλλον το δέρμα στην περιοχή είναι κάπως πιο χαλαρό. Όπως και η κοιλιά έτσι και τα μπράτσα θεωρούνται ένα από τα δύσκολα σημεία για να χάσετε το λίπος αλλά και για να το γυμνάσετε. Εάν θέλετε να αποκτήσετε σφιχτά μπράτσα τότε καλό είναι- εκτός από τις αλλαγές που θα κάνετε στη διατροφή σας -να στοχεύσετε σε ασκήσεις που είναι αποτελεσματικές.

Ποια μέθοδος είναι ιδανική;

♦ Οι ασκήσεις με εναλλαγές έντασης είναι ιδανικές καθώς έτσι καίτε περισσότερο λίπος. Κάντε εναλλαγές στο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθείτε μεταπηδώντας από μια χαμηλής έντασης άσκηση σε μια άσκηση υψηλής έντασης και το αντίστροφο για 20 λεπτά, 3 φορές την εβδομάδα.

♦ Το αερόμπικ μπορεί να σας βοηθήσει να κάψετε το περιττό λίπος μόλις με 30 λεπτά ασκήσεων κάθε φορά. Προτιμήστε cardio ασκήσεις με το ελλειπτικό μηχάνημα ή την κωπηλατική.

♦ Οι ασκήσεις με αντιστάσεις είναι ιδανικές για τα μπράτσα αφού μπορούν να μειώσουν το λίπος της περιοχής αν τις κάνετε 2 με 3 φορές την εβδομάδα.

3 ασκήσεις για σφιχτά μπράτσα

Με βαράκια

Κρατήστε ένα βαράκι και με τα δύο χέρια πάνω από το κεφάλι σας με τα μπράτσα σας τεντωμένα. Λυγίστε τα μπράτσα προς τα πίσω έτσι ώστε το βαράκι να πλησιάσει τον αυχένα. Μείνετε σε αυτήν τη θέση για 5 δευτερόλεπτα και επιστρέψτε και πάλι στην αρχική θέση. Κάντε 10 επαναλήψεις

Με αντιστάσεις

Με τα πόδια ανοιχτά στο ύψος των ώμων και πατώντας το λάστιχο κρατήστε τους αγκώνες κοντά στον κορμό σας και γυρίστε τις παλάμες με φορά προς τα πάνω. Τραβήξτε το λάστιχο και κρατήστε για 30 δευτερόλεπτα. Επιστρέψτε στην αρχική θέση και επαναλάβετε.

Χωρίς βάρη

Βάλτε μια καρέκλα να ακουμπάει στον τοίχο. Σταθείτε μπροστά στην καρέκλα με την πλάτη σας γυρισμένη (να μην κοιτάτε την καρέκλα) και βάλτε τα χέρια σας στα μπράτσα της καρέκλας (ή στο κάθισμα ανάλογα με το ύψος). Η πλάτη σας πρέπει σχεδόν να ακουμπάει την καρέκλα και τα πόδια να είναι λυγισμένα. Λυγίστε τους αγκώνες και χαμηλώστε προς το πάτωμα έτσι ώστε να σχηματίσετε γωνία 90 μοιρών. Επιστρέψτε στην αρχική θέση και επαναλάβετε 10 -15 φορές.

⇒ Όποια μέθοδο γυμναστικής και να επιλέξετε, αν θέλετε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα μετά το γυμναστήριο καλό είναι να βάλετε στην καθημερινότητα σας ένα συμπλήρωμα διατροφής που θα βελτιώσει τη σύσταση του σώματος.

THE ACTIVE Club Body Reform 

Είναι ιδανικό καθώς συνδυάζει υψηλή ποσότητα CLA (λιποδιάλυση) με ισχυρούς θερμογενετικούς παράγοντες και περιέχει :

⇒ Μoringa και CLA Clarinol® για μείωση λίπους και αύξηση της άλιπης μυϊκής μάζας

⇒ BioPerine® για καλύτερη απορρόφηση των συστατικών

⇒ Χολίνη, Guarana, D3, cayenne pepper, ψευδάργυρο και χρώμιο για :

  • ενίσχυση του μεταβολισμού
  • κορεσμό
  • διατήρηση καλής κατάστασης οστών και μυών

⇒ Βιταμίνες B5, B6, B12 για παραγωγή ενέργειας και μείωση της κούρασης.

⇒ Δεν περιέχει γλουτένη, σάκχαρα, αλάτι, λακτόζη ή συντηρητικά.

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*