Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

#2 super συνδυαστικά προϊόντα για να αποχαιρετίσεις κυτταρίτιδα & χαλάρωση

Η Κυτταρίτιδα είναι ένα ορμονικό πρόβλημα, το οποίο είναι αδύνατο να αντιμετωπιστεί συμπτωματικά!

Ουσίες που παράγονται τοπικά στο γυναικείο δέρμα, έλκουν τα λιπίδια στην επιφάνειά του και προκαλούν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Αυτός είναι και ο λόγος που οι άνδρες, ακόμη και υπέρβαροι, δεν εμφανίζουν κυτταρίτιδα.

Ανακαλύψτε το Regenesis Biocomplex Crème-Gel

♦ Ένα πρωτοποριακό προϊόν κατά της κυτταρίτιδας και το μοναδικό που δε στηρίζει τη δράση του σε κοινά λιποδιαλυτικά συστατικά.

♦ Το ενεργό συστατικό Biocomplex είναι μία σύνθετη επεξεργασία φυτικών στερολών κατοχυρωμένη με  δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Αναπτύχθηκε ειδικά για την κοσμετολογική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και δρα κατευθείαν στην αιτία που την προκαλεί. Μειώνει τοπικά την υποδόρια συσσώρευση και διόγκωση των λιποκυττάρων ενώ παράλληλα ενισχύει τη βιοσύνθεση του κολλαγόνου και αυξάνει την ελαστικότητα του συνεκτικού ιστού με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να γίνεται ορατά πιο λεία.

Τα Bonus σημεία του: 

  • Μοναδική καινοτομία Biocomplex κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας
  • Φυσικά ενεργά συστατικά
  • Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
  • Ενισχύει τη βιοσύνθεση του κολλαγόνου
  • Βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία
  • Διατήρηση του τελικού αποτελέσματος με 2 εφαρμογές την εβδομάδα

 Regenesis B Creme για σύσφιξη και τοπικό αδυνάτισμα

 

Το Regenesis B είναι μοναδικό για λιποδιάλυση και σύσφιξη του δέρματος. Εφαρμόζεται σε όλο το σώμα όπου υπάρχει τοπικό πάχος και χαλάρωση. Αναζωογονεί, αναγεννά και αναδομεί τους ιστούς του δέρματος, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου χαρίζοντας μοναδική ελαστικότητα. Δεν περιέχει καφεΐνη.

Προτεινόμενος τρόπος χρήσης: Δύο εφαρμογές ημερησίως πρωί – βράδυ όπου υπάρχει χαλάρωση και συσσώρευση λίπους – χωρίς τρίψιμο. Για καλύτερα αποτελέσματα όταν συνυπάρχει κυτταρίτιδα χρησιμοποιείστε το Regenesis B σε συνδυασμό με τα προϊόντα Regenesis Biocomplex.

Εφαρμόζουμε με απαλό μασάζ τo Regenesis Biocomplex Creme το πρωί και του Regenesis B το βράδυ πάντα σε καθαρό δέρμα.

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*