Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Όψη φλοιού πορτοκαλιού, 4 βήματα για να απαλλαγείς

Η κυτταρίτιδα, ή αλλιώς “όψη φλοιού πορτοκαλιού” ταλαιπωρεί την πλειοψηφία των γυναικών ειδικότερα μετά τα 25 όπου αρχίζουν να επηρεάζονται σταδιακά οι ορμόνες. Η σωματική άσκηση, η υγιεινή διατροφή και η κατανάλωση των απαραίτητων ποσοτήτων νερού καθημερινά είναι τα πρώτα βήματα για ένα υγιές σώμα και ένα όμορφο δέρμα. Η σωστή περιποίηση του, είναι επίσης σημαντική, για αυτό τα βήματα που ακολουθούν είναι καλό να μπουν στη ρουτίνα της καθημερινότητας σου, και θα μας θυμηθείς! 

1. Το τονωτικό αφροντούς είναι ιδανικό για τη μικροκυκλοφορία!
Elancyl Gel Douche Tonifiant ⇐ 🛒 ⇓

Εγγυημένη απόλαυση ενός καθαρού, τονωμένου, υγιούς, τέλειου δέρματος!

Αυτό το gel, χωρίς σαπούνι, κάνει πλούσιο αφρό στην επαφή του με το νερό, καθαρίζει απαλά  χωρίς να ξηραίνει και προκαλεί μία αίσθηση άμεσης φρεσκάδας, μία αληθινή στιγμή ευεξίας που ξυπνά τις αισθήσεις! Περιέχει καθαρό εκχύλισμα κισσού, ένα φυσικό συστατικό που βοηθάει στην σύσφιγξη, τόνωση & αποσυμφόρηση των ιστών. Επίσης περιέχει χηλικό παράγοντα (EDTA) που εξουδετερώνει τα άλατα του νερού και προλαμβάνει την ξηρότητα του δέρματος, ενυδατικούς παράγοντες καθώς και μια πολύ απαλή καθαριστική βάση χωρίς σάπωνες. Δερματολογικά ελεγμένο.

2. Η απολέπιση θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα
Somatoline Cosmetic Scrub Sea Salt  ⇐🛒 ⇓ 

Mία συμπληρωματική αγωγή αδυνατίσματος η οποία ενισχύει την δεκτικότητα της επιδερμίδας για να εφαρμοστούν οι αγωγές αδυνατίσματος!

Περιέχει θαλάσσια άλατα από διαφορετικά μεγέθη κόκκων, Έλαιο Jojoba, Γλυκό Αμυγδαλέλαιο, Βιταμίνη Ε και άλλα ειδικά καλλυντικά συστατικά που:

  • Ανανεώνει την επιδερμίδα, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους.
  • Εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο ενυδάτωσης στους ιστούς του δέρματος, ενισχύοντας την διείσδυση των αγωγών αδυνατίσματος που θα εφαρμοστούν.
  • Συμβάλλουν στην ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας του δέρματος.
3. Πρόγραμμα κατά της κυτταρίτιδας με χρήση τοπικού προϊόντος
Lierac Body Slim Cryoactif 

Για την καταπολέμηση της εγκατεστημένης κυτταρίτιδας

η οποία είναι η πιο δύσκολη στην αντιμετώπισή της, και για τη μείωση της εμφάνισης του επίμονου τοπικού πάχους, η LIERAC μεταφέρει τον μηχανισμό της κρυολιπόλυσης στη δερμοκοσμητολογία για τη δημιουργία του Προγράμματος κρυοενεργού αδυνατίσματος.

To πρόγραμμα περιλαμβάνει το Κρυοενεργό συμπύκνωμα για στοχευμένη αντιμετώπιση της εγκατεστημένης κυτταρίτιδας και το Slimming Roller για βελτιστοποίηση του μασάζ. Ο όγκος του λευκού λιπώδους ιστού, που είναι αποθηκευμένος, μειώνεται με μία 360° δράση, σε όλα τα στάδια του σχηματισμού του. Εφοδιασμένο με τέσσερις cooling roll-on σφαίρες, προσαρμόζεται σε όλες τις περιοχές με επίμονη κυτταρίτιδα, ακόμη και στις πιο απρόσιτες. Χρησιμοποιείται με μία τεχνική εφαρμογής που σχεδιάστηκε ειδικά από expert στο μασάζ.

4. Ένα φυτικό συμπλήρωμα διατροφής θα λειτουργήσει συνδυαστικά
Healthia Anti Cellulite ⇐ 🛒 ⇓

Μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής με Raspberry Ketones, African Mango, Acai Berry, Πράσινο, λευκό και Ooolong τσάϊ που δρα αποτελεσματικά κατά της κυτταρίτιδας, της γνωστής σε όλους “όψη φλοιού πορτοκαλιού” με μοναδικό τρόπο στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και άσκησης.

  • Ξεφουσκώνει τα διογκωμένα λιποκύτταρα
  • Ξεμπλοκάρει το λεμφικό σύστημα
  • Απομακρύνει τις κατακρατήσεις υγρών
  • Αυξάνει το μεταβολισμό και τις καύσεις
  • Βελτιώνει την υφή του δέρματος
Φρόντισέ το σώμα σου με τον καλύτερο τρόπο, αγάπησέ το, και απόλαυσε χωρίς ενοχές το καλοκαίρι!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*