Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

2 HAPPY ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Όμορφη επιδερμίδα κάθε μέρα!

Μία υγιής και λαμπερή επιδερμίδα είναι αποτέλεσμα σωστού καθαρισμού και περιποίησης, όχι μόνο για αισθητικούς λόγους, καθώς το σώμα μας είναι ο καθρέφτης του οργανισμού και αντίστοιχα το δέρμα μας επηρεάζεται από αυτόν αλλά και από πολλούς εξωγενείς παράγοντες.

Καθημερινά το δέρμα μας, προσώπου και σώματος, βάλλεται από εξωτερικούς εχθρούς, μικρόβια και ρύπους, οι οποίοι ανήκουν στην οικογένεια όπου ονομάζουμε «τοξίνες». Τη μεγαλύτερη λοιπόν ασπίδα του οργανισμού μας αποτελεί το ίδιο το δέρμα μας, το οποίο συγκρατεί τις εξωγενείς τοξίνες, καθώς δεν μπορούν να διαπεράσουν το δερματικό φραγμό όταν αυτός δεν παρουσιάζει τραύματα, αλλά και με τη δυνατότητα που του παρέχεται από τον ιδρώτα ο οποίος δημιουργεί αφιλόξενο περιβάλλον για τους παθογόνους μικροοργανισμούς.

Η φύση λοιπόν έχει προνοήσει να κρατά σε απόσταση από τον οργανισμό μας τους βλαβερούς μικροοργανισμούς έχοντας ορίσει ως άμυνα την επιδερμίδα μας, η οποία για να είναι ισχυρή χρειάζεται και τη δική μας προστασία και φροντίδα.

Η σωστή σωματική υγιεινή είναι το άλφα και το ωμέγα για την καλή μας υγεία για αυτό και η PHARMASEPT οραματίστηκε, σχεδίασε και δημιούργησε το πατενταρισμένο σύστημα καθαρισμού με προϊόντα ειδικά για την αποσμητική και την προστατευτική δράση τους.

Τα δραστικά συστατικά των προϊόντων καθαρίζουν αποτελεσματικά την επιδερμίδα, χωρίς να την ξηραίνουν ή να την  ερεθίζουν.

Μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα αποκτά υγεία, ισορροπία και διατηρείται καθαρή και προστατευμένη!

Όλα τα προϊόντα περιέχουν pH 5.5 όμοιο με αυτό της επιδερμίδας, αποτελούνται από φυσικά συστατικά και είναι allergens,  parabens & soap free.

H PHARMASEPT προνοεί για όλη την οικογένεια και στα προϊόντα της έρχεται να προσθέσει ένα μοναδικό πακέτο καθαριότητας με 2 ειδικά μελετημένα αφρόλουτρα.

Το Hygienic Shower ένα αφρόλουτρο για το σώμα, το πρόσωπο και την ευαίσθητη περιοχή, με ειδικά μελετημένη σύνθεση χωρίς αλκάλια και σαπούνι, το οποίο καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα χωρίς να ξηραίνει η να ερεθίζει. Οι ήπιοι αντιμικροβιακοί παράγοντες εξουδετερώνουν αποτελεσματικά τα βακτήρια και τις δυσάρεστες οσμές, προσφέροντας υγιεινή καθαριότητα και φρεσκάδα που διαρκεί. Παράλληλα, τα φυσικά εκχυλίσματα και το pΗ5.5 επαναφέρουν τη φυσιολογική ισορροπία του δέρματος, αφήνοντας το ενυδατωμένο και απαλό! Οι πρωτεΐνες Σιταριού σε συνδυασμό με την προβιταμίνη Β5 ενυδατώνουν και επαναφέρουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας, ενώ τα εκχυλίσματα Καλέντουλας, Aloe veraκαι Αλλαντοΐνης ανακουφίζουν από ερεθισμούς και κοκκινίλες.

Το Baby Mild Bath –η επιλογή της μαμάς!- είναι ένα απαλό βρεφικό αφρόλουτρο για σώμα και μαλλιά που προστατεύει την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα από ερεθισμούς. Χωρίς αλκάλια και σαπούνι, εμπλουτισμένο με φυτικά εκχυλίσματαενυδατικούς παράγοντες και βιταμίνες,προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα από ερεθισμούς και χαρίζει στην επιδερμίδα του παιδιού σας τη σωστή ενυδάτωση και απαλότητα ώστε να αποφεύγεται η ξηροδερμία. Χάρη στο ευχάριστο υποαλλεργικό άρωμα αποτελεί ιδανική επιλογή για την καθημερινή φροντίδα του μωρού αλλά και των ατόμων με υπερευαίσθητη επιδερμίδα. Τα φυτικά εκχυλίσματα Βρώμης και Καλέντουλας καταπραΰνουν από ερεθισμούς και χαρίζουν απαλότητα. Η προβιταμίνη Β5 ενυδατώνει σε βάθος και προλαμβάνει τα συμπτώματα αφυδάτωσης και ξηρότητας, ενώ η Βιταμίνη F χαρίζει ενυδάτωση και απαλότητα στο ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής. EXTRA προστασία παρέχει η φυσική Βιζαβολόλη προσφέροντας ήπια αντισηπτική δράση και προστατεύοντας το ερεθισμένο δέρμα από πιθανές μολύνσεις.

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*