Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΥΓΕΙΑ

Το «μυστικό της ιατρικής»… τώρα δικό σας για καθημερινή χρήση!

Ποιο είναι το μυστικό φυτό που οι Αιγύπτιες βασίλισσες το χρησιμοποιούσαν ως φυσικό καλλυντικό και οι γιατροί της αρχαίας Ρώμης, της Ελλάδας, της Ινδίας, του Μεξικού και της Ιαπωνίας το αποκαλούσαν θαυματουργό φάρμακο διαφόρων ασθενειών;

Μα φυσικά η Αλόη! 

Μάλιστα ο πάπυρος Ebers από το ιατρικό αρχείο της αρχαίας Αιγύπου αναφέρει τη χρήσης της αλόης βέρα στους ανθρώπους από τον 16ο αιώνα π.Χ. 

⇒ Ετυμολογικά, η λέξη «αλόη» προέρχεται από την εβραϊκή λέξη «alloeh» και σημαίνει πικρή και λαμπερή ουσία ενώ η λέξη «βέρα», έχει τη ρίζα της στη λατινική και σημαίνει «αληθινός». Κατάγεται πιθανότατα από τη Βόρεια Αφρική, τις Κανάριους Νήσους και το Πράσινο Ακρωτήρι.

Είναι ένα αυτοφυές φυτό που φύεται σε θερμές περιοχές του πλανήτη, ενώ στην Ελλάδα βρίσκεται σε αφθονία!

Η ιδιαίτερη ικανότητά της να κατακρατεί νερό είναι αυτή που τη βοηθάει να επιβιώνει σε ακραία καιρικά φαινόμενα ξηρασίας αλλά και υψηλών θερμοκρασιών. Με κάποιο πολύπλοκο μεταβολισμό, το νερό μετασχηματίζεται σε ένα διαφανές ζελατινώδες υγρό, που είναι και το χαρακτηριστικό όλων των ιδιοτήτων της.

♦Ο χυμός της αλόης♦

Είναι γεμάτος με 75 θρεπτικά και θεραπευτικά συστατικά και ο αριθμός τους αυξάνεται, καθώς οι επιστήμονες ερευνούν και ανακαλύπτουν και άλλα.

Η Ελληνική εταιρία CollaZen γνωρίζοντας τις σύγχρονες ανάγκες μας, δημιουργεί ένα ακόμα μοναδικό πόσιμο συμπλήρωμα διατροφής με 99% περιεκτικότητα σε Aloe Vera και με γλυκαντική ουσία τη Σουκραλόζη, που ενδείκνυται για χρήση από άτομα με Διαβήτη Τύπου I,II.

Collazen Aloe Vera Πόσιμο Συμπλήρωμα Διατροφής γεύση μπανάνα

→ Περιέχει επίσης Σαλικυλικό οξύ, το οποίο είναι η δραστική ουσία της ασπιρίνης, καθώς επίσης και βιταμίνες, μέταλλα, σακχαρίτες και αμινοξέα.

Λόγω όλων αυτών των συστατικών η Αλόη προσφέρει μοναδικές ιδιότητες όπως:

  • ενίσχυση ανοσοποιητικού
  • ταχύτητα επούλωση πληγών
  • επιβράδυνση της βιολογικής γήρανσης
  • αντιφλεγμονώδη δράση
  • βοηθάει στις παθήσεις του πεπτικού συστήματος
  • και στην καταπολέμηση των μυϊκών πόνων και του πόνου των αρθρώσεων.

Απολαύστε το Απόσταγμα Φυσικής Αλόης, χωρίς ζάχαρη σε 2 γεύσεις, μπανάνα και μαστίχα!

Collazen Aloe Vera γεύση μαστίχα

 

Γιατί η ζωή, θέλει #Ζen! 

 

 

 

 

 

 

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*