Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΥΓΕΙΑ

Πρόπολη: ο πιο δυνατός σας σύμμαχος ενάντια στις εποχικές λοιμώξεις

Ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά που μας έχει χαρίσει η φύση για τη θωράκιση του οργανισμού, την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και την αντιμετώπιση των κρυολογημάτων είναι η πρόπολη, το πιο ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό!

Η πρόπολη αποτελεί φυσικό προϊόν που παράγεται από τις μέλισσες και προκύπτει από την επεξεργασία ρητινών που συλλέγουν από τα φυτά και από τους κορμούς των δέντρων. Την εμπλουτίζουν με κερί, γύρη, ένζυμα και άλλες ουσίες και τη χρησιμοποιούν για την αποστείρωση και την προστασία της κυψέλης από τα μικρόβια.

Τι κάνει την πρόπολη τόσο ξεχωριστή;

Η πρόπολη είναι ένας πραγματικός θησαυρός που χρησιμοποιείται για προληπτικούς και θεραπευτικούς σκοπούς, είτε ως αυτούσιο σκεύασμα, είτε ως συστατικό άλλων σκευασμάτων, χάρη στις αντιοξειδωτικές, αντιμικροβιακές, αντιβιοτικές, αντιμυκητιασικές και αντιικές ιδιότητες που διαθέτει.

Η σύστασή της είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, αφού περιλαμβάνει πάνω από 300 χημικές ενώσεις. Είναι πλούσια σε ρητίνη (50%), κερί (30%), αιθέρια έλαια και γύρη, ενώ περιέχει πληθώρα στοιχείων, όπως αρωματικές ουσίες, σάκχαρα, βάλσαμα, τερπένεια, αλειφατικά οξέα και εστέρες, φλαβόνες, ανόργανες ουσίες, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και πολλά άλλα συστατικά.

 Απλώς πρόπολη…

Οι ευεργετικές ιδιότητες της είναι γνωστές από την αρχαιότητα και την καθιστούν ένα από τα πιο δυνατά θεραπευτικά εργαλεία για τον άνθρωπο. Ωστόσο στην πρωτογενή της μορφή, η πρόπολη περιέχει αδρανή συστατικά, αλλεργιογόνους παράγοντες, κερί και ρητίνη που εγκλωβίζουν τα ενεργά συστατικά της, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η επαρκής απορρόφησή τους από τον ανθρώπινο οργανισμό.

⇒Συνεπώς, η αποκήρωση και ο καθαρισμός της πρόπολης είναι αδιαπραγμάτευτα για να ωφεληθούμε από τις ιδιότητές της.

…ή πρόπολη E.P.I.D.® της Specchiasol!

Με μακροχρόνια παράδοση στην εκχύλιση της πρόπολης, η Specchiasol πρωτοπορεί έχοντας αναπτύξει και πατεντάρει τη μέθοδο E.P.I.D.®, σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Μιλάνου.

Πρόκειται για μια αποκλειστική μέθοδο επεξεργασίας της πρόπολης που χρησιμοποιεί η Specchiasol εδώ και 40 χρόνια, με την οποία παράγεται ένα υπερκάθαρο εκχύλισμα πρόπολης με υψηλά επίπεδα ενεργών συστατικών, χωρίς κερί και άλλους αλλεργιογόνους ή μη ωφέλιμους παράγοντες.

Πρόσφατες έρευνες μάλιστα αναδεικνύουν την πρόπολη E.P.I.D.® ως το εκχύλισμα πρόπολης με τον υψηλότερο δείκτη ποιότητας, σε σύγκριση με άλλα προϊόντα πρόπολης που διατίθενται στην αγορά.

Η Specchiasol διαθέτει την πρόπολη E.P.I.D.® είτε μόνη, είτε συνεργειακά με φυτικά εκχυλίσματα, για την καλή λειτουργία του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος και την υγιεινή της στοματικής κοιλότητας. ⇐ 🛒 ⇓

Γιατί να επιλέξετε την πρόπολη E.P.I.D
  • Διαθέτει εγγυημένη περιεκτικότητα ενεργών συστατικών, καθώς είναι τιτλοδοτημένη 3% σε πολυφαινόλες, μέσω της αναλυτικής μεθόδου προσδιορισμού H.P.L.C.
  • Έχει υψηλή βιοδιαθεσιμότητα, γιατί είναι 100% αποκηρωμένη και πλήρως απαλλαγμένη από ακαθαρσίες. Έτσι, ο οργανισμός απορροφά όλα τα ωφέλιμα συστατικά της.
  • Δρα άμεσα, χάρη στην ταχεία αποδέσμευσή της που εξασφαλίζει η τεχνολογία μικρο-ενκαψακίωσης με άμυλο (spray dryer).
  • Είναι υποαλλεργική, καθώς διαθέτει μειωμένο περιεχόμενο σε αλλεργιογόνα.
  • Το εκχύλισμά της είναι πλήρως υδατοδιαλυτό, και δεν αφήνει υπολείμματα στα δόντια ή στο ποτήρι.

Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης σειράς προϊόντων ιδανική για ενήλικες και παιδιά από 12 μηνών.

Ανακάλυψε και εσύ τα προϊόντα της σειράς Propoli E.P.I.D.® της Specchiasol που θωρακίζουν τον οργανισμό φυσικά ενάντια στις εποχικές λοιμώξεις. ⇐ 🛒⇓

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*