Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΠΑΙΔΙ - ΓΟΝΕΙΣ

Παιδικός βήχας, πως να τον αντιμετωπίσετε

Ο βήχας συνήθως είναι ένα από τα πρώτα συμπτώματα μίας ίωσης ή ακόμα και ενός απλού κρυολογήματος. Αρκετές φορές βέβαια μπορεί να παραμείνει και ως το τελευταίο σύμπτωμα, καθώς έχουν υποχωρήσει πυρετός και συνάχι όμως ο βήχας συνεχίζει να επιμένει. Η μέγιστη διάρκεια του είναι συνήθως 10 ημέρες, αλλά μπορεί να κρατήσει και περισσότερο κατά το χειμώνα με εξάρσεις και υφέσεις. 

Όταν λοιπόν ο βήχας είναι αποτέλεσμα κρυολογήματος, και όχι κάποιας χρόνιας πάθησης (πχ. άσθματος), αυτό που μπορεί να κάνει καταρχήν ο γονιός είναι η χορήγηση άφθονων υγρών τα οποία βοηθούν στη ρευστοποίηση των εκκρίσεων (βλέννης) που κάνουν πιο εύκολη την αποβολή τους, σε συνδυασμό με σιρόπι για το βήχα που παρέχει ανακούφιση!

Είτε πρόκειται για παραγωγικό είτε ξηρό βήχα δοκίμασε το
Bronchojunior για παιδιά 1+ ετών ⇐🛒⇓

Ανακουφίζει γρήγορα και αξιόπιστα κάθε είδους βήχα σχετιζόμενο με το κρυολόγημα, τόσο στην περίπτωση ξηρού, όσο και του παραγωγικού βήχα. Με φυσικά συστατικά και ευχάριστη γεύση φράουλας!

Τα πολύτιμα βασικά συστατικά Αλθαίας και μελιού που περιέχονται στο Bronchojunior δρουν καταπραϋντικά, καθώς περιβάλλουν και με αυτόν τον τρόπο ανακουφίζουν το βλεννογόνο του φάρυγγα που έχει υποστεί φλεγμονή. Χάρη στην κολλώδη σύνθεσή του, δημιουργεί  ένα φυσικό φιλμ που προσκολλάται στο βλεννογόνο και τον προστατεύει από τα εξωτερικά σωματίδια, καταπραΰνοντας τον ξηρό, ερεθιστικό βήχα και επιτρέποντας στο βλεννογόνο να αναρρώσει.

⇒ Επιπλέον, το σιρόπι για τον βήχα Bronchojunior βοηθά στην προστασία του στοματικού και φαρυγγικού βλεννογόνου σε περίπτωση ξηρότητας. Για τη διατήρηση της υγιεινής των φωνητικών χορδών κατά την ομιλία, το κολλώδες φιλμ προστατεύει τις μεμβράνες του βλεννογόνου και ανακουφίζει συμπτώματα όπως αυτό του βήχα και του αισθήματος γαργαλητού.

⇒ Στην περίπτωση του παραγωγικού βήχα, όταν η βλεννώδης μεμβράνη στο φάρυγγα είναι ερεθισμένη, το Bronchojunior βοηθάει στην ανακούφιση από τον ερεθισμό, ευνοώντας την ενυδάτωση του λαιμού.

Το Bronchojunior είναι κατάλληλο για χρήση τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Χάρη την καταπραϋντική του σύνθεση, βοηθάει το παιδί σας να έχει έναν ήσυχο και ξεκούραστο ύπνο!

Επιπλέον Tips Ανακούφισης

♦ Κρατήστε την ατμόσφαιρα στο σπίτι καθαρή και αερίζετε συχνά. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα η ατμόσφαιρα δεν πρέπει να είναι πολύ ξηρή και αποπνικτική, για αυτό προσοχή με τη θέρμανση.

♦ Ένας υγραντήρας στο δωμάτιό του, θα βοηθήσει επίσης την καλύτερη αναπνοή και την απόχρεμψη.

♦ Μη φοβάστε τα συχνά μπάνια, καθώς το ζεστό νερό βοηθά στη διαστολή των αγγείων και στην αποβολή των εκκρίσεων.

♦ Κρατήστε τη μύτη του παιδιού όσο πιο καθαρή μπορείτε, βάζοντας συχνά φυσιολογικό ορό, ώστε να απομακρύνετε τις βλέννες, που μέσω του φάρυγγα προκαλούν βήχα.

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*