Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

2 HAPPY ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Θέλεις μαλλιά όπως οι Celebrity; Μάθε το μυστικό!

Σίγουρα έχεις αναρωτηθεί, “πως όλες οι Celebrities έχουν τόσο υγιή και όμορφα μαλλιά;”, καταλήγοντας πάντα στο ίδιο συμπέρασμα: χάρη στην ομάδα των haistylists που υπάρχει συνεχώς δίπλα τους. Έχε υπόψη σου όμως πως ένα hairstylist δεν είναι και μάγος, οπότε η υγεία και η λάμψη πηγάζει αποκλειστικά από τη σωστή περιποίηση και ένα σωστό styling έρχεται απλά να απογειώσει το look σου!

Εμείς ανακαλύψαμε το μυστικό για υγιή και μεταξένια μαλλιά που θα λατρέψεις!

H σειρά Hair treatment της Pharmasept σχεδιάστηκε

για να διατηρεί τα μαλλιά υγιή & δυνατά, χωρίς τα συνήθη προβλήματα όπως σπάσιμο της τρίχας, ξηροδερμία και λιπαρότητα.

Προβλήματα τα οποία είναι υπεύθυνα για την όψη θαμπών και ταλαιπωρημένων μαλλιών και τα οποία φυσικά δεν τα θέλουμε σε καμία περίπτωση στα δικά μας μαλλιά.

Η σύνθεσή τους περιλαμβάνει το μοναδικό σύστημα καθαρισμού της Pharmasept το οποίο βασίζεται σε φυσικής προέλευσης πρώτες ύλες και ανοίγει τους πόρους, έτσι ώστε να δεχθούν όλα τα πολύτιμα θρεπτικά-τονωτικά συστατικά. Περιλαμβάνει επίσης καινοτόμες φόρμουλες πάνω στην καθημερινή ενδυνάμωση των μαλλιών και ένα μοναδικό συνδυασμό από φυτικά εκχυλίσματα & βιταμίνες, τα οποία προσφέρουν ποικίλες ευεργετικές δράσεις:

  • Είναι ιδανικό για περιπτώσεις τριχόπτωσης. Ανάπτυξη της τρίχας έως και 93% (in vitro tests)
  • Προστατεύει την τρίχα από το σπάσιμο & την ψαλίδα.
  • Ρυθμίζει αποτελεσματικά την λιπαρότητα
  • Καταπραΰνει από ερεθισμούς & ανακουφίζει από ξηροδερμία
  • Επανορθώνει τα ξηρά, βαμμένα & ταλαιπωρημένα μαλλιά
  • Χαρίζει υγεία και ζωντάνια στα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει.

Τα τονωτικά σαμπουάν καθημερινής χρήσης συνδυάζουν :

Εκχυλίσματα Saw Palmetto : Πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά (φλαβονοειδή, πολυσακχαρίτες, πρωτεΐνες) και γνωστό
για τις τονωτικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες στο τριχωτό της κεφαλής. Τα οφέλη του Saw Palmetto αποδίδονται στο γεγονός ότι σταματά την παραγωγή της DHT από την τεστοστερόνη, μίας ορμόνης που παρεμποδίζει την υγιή ανάπτυξη της τρίχας και προκαλεί απώλεια μαλλιών.

⇒ Εκχύλισμα ρίζας Maca : Το φυτό Maca αναπτύσσεται στις Περουβιανές Άνδεις, σε υψόμετρο πάνω από 3.500 μέτρα. Το εκχύλισμα της ρίζας του, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά & πρωτεΐνες, αυξάνει την πυκνότητα κολλαγόνου, προστατεύει τη τρίχα και ενισχύει τις άμυνες της. Μελέτες αποδεικνύουν κινητοποίηση έως 93% της ανάπτυξης της τρίχας μετά από 8-10 εφαρμογές (in vitro tests).

⇒ Βιοτίνη, Ουρία : Η Βιοτίνη είναι η βιταμίνη των μαλλιών. Παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία του δέρματος & των μαλλιών, ενώ η έλλειψή της στον οργανισμό προκαλεί τριχόπτωση. Ο συνδυασμός της με τις ενυδατικές ιδιότητες της Ουρίας μεγιστοποιεί τη δράση της και προσφέρει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα, για ισορροπημένη ανάπτυξη και ενδυνάμωση των μαλλιών από την κορυφή μέχρι την ρίζα.
*Αποτελεσματική αντιμετώπιση της σπασμένης τρίχας και της ψαλίδας.

Energizing Shampoo / ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑ

Με επιπλέον συστατικά Προβιταμίνη Β5, Aloe Vera όπου συγκρατούν την χαμένη υγρασία των μαλλιών & του τριχωτού της κεφαλής και προστατεύουν από το σπάσιμο της τρίχας. Παράλληλα προσφέρουν καταπραϋντική και απαλυντική δράση.

Energizing Shampoo/ ΛΙΠΑΡΑ ΜΑΛΛΙΑ

 

Ορατά αποτελέσματα ενάντια στη λιπαρότητα με: Ginger, Κανέλα, Αστοίβη, Biosulfur. Εξειδικευμένο μείγμα 4 συστατικών που ρυθμίζει αποτελεσματικά τη λιπαρότητα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή και προσφέρει καταπραϋντική δράση.

Energizing Shampoo/ ΞΗΡΑ ΜΑΛΛΙΑ

Ορατά αποτελέσματα ενάντια στη ξηροδερμία με:
• Ουρία, Προβιταμίνη Β5, Βιταμίνη F, Sodium PCA
Ενυδατώνουν και προστατεύουν την τρίχα από το σπάσιμο χαρίζοντας υγεία & ελαστικότητα στα μαλλιά. Παράλληλα αποκαθιστούν την ισορροπία υγρασίας στο δέρμα και ανακουφίζουν από τον κνησμό.
• Aloe Vera, Farconsil
Προσφέρουν καταπραϋντική & απαλυντική δράση. Ενισχύουν & προστατεύουν τη δομή της τρίχας, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουν την υφή & λάμψη των μαλλιών.

Total Repair Hair Mask

Μάσκα μαλλιών ολικής επανόρθωσης για ξηρά και κατεστραμμένα μαλλιά με νέα βιομιμητική τεχνολογία.

Συνδυάζει 6 ευεργετικές δράσεις για τα μαλλιά σε μόλις 5’ θεραπείας: 1) επανόρθωση τρίχας, 2) ενυδάτωση, 3) ενδυνάμωση,
4) λάμψη, 5) μαλακτική δράση, 6) μείωση του σπασίματος. Με ενεργά συστατικά δύο Κερατινών – Βιομιμητική Κερατίνη: μιμείται τις πρωτεΐνες της τρίχας, εντοπίζει τα φθαρμένα σημεία και τα επανορθώνει. Keravis: πολυμορφική πρωτεΐνη που προστατεύει την τρίχα από το σπάσιμο, βοηθά στην αντοχή και αποτρέπει την φθορά των μαλλιών.

Η PHARMASEPT με τη σειρά προϊόντων για τα μαλλιά στοχεύει να καλύψει κάθε ανάγκη το μαλλιών σου και τα καταφέρνει, τόσο για την προστασία και τη λάμψη που προσφέρουν όσο και για το τονωτικό άρωμα τους!

                                   ΧΩΡΙΣ:
                                     • Αλλεργιογόνα • Σιλικόνες • Χρωστικές
                                         • Παράγωγα πετρελαίου • Σαπούνι • Parabens

 

 


 

1 thought on “Θέλεις μαλλιά όπως οι Celebrity; Μάθε το μυστικό!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*