Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

2 HAPPY ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η επιλογή της μαμάς για τα ρούχα του μωρού της!

Κάθε μανούλα έχει σίγουρα πολλές έννοιες στο μυαλό της, δύο όμως είναι οι βασικότερες!

Ναι, σίγουρα η μία περιλαμβάνει τις αγκαλιές και τα χάδια που συνεχώς θέλει να προσφέρει στο παιδί της για την καλή και ωφέλιμη ψυχική του ανάπτυξη, η άλλη όμως είναι εξίσου σημαντική και προάγει την καλή του υγεία! Φυσικά αναφερόμαστε στη σωστή φροντίδα και περιποίηση του μωρού μας με τα κατάλληλα υποαλλεργικά προϊόντα!

Όταν μιλάμε για περιποίηση το μυαλό μας αρχικά πηγαίνει στα προϊόντα σώματος, τα οποία είναι απαραίτητο να περιλαμβάνουν αγνές φυσικές πρώτες ύλες ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες της βρεφικής ευαίσθητης επιδερμίδας. Έχετε σκεφτεί όμως πως οτιδήποτε αγγίζει το δερματάκι του μωρού μας πρέπει να είναι κατάλληλο ώστε να μην το επηρεάζει; Το επόμενο λοιπόν που έρχεται στο μυαλό μας είναι τα ρουχαλάκια του και το απορρυπαντικό που χρησιμοποιούμε.

Η επιλογή της μαμάς για τα ρούχα του μωρού της από την 1η κιόλας μέρα! 

H PHARMASEPT  δημιούργησε ένα εξαιρετικά απαλό υγρό απορρυπαντικό με καθαριστικούς παράγοντες φυτικής προέλευσης, ιδανικό για τα βρεφικά ρούχα, για χρήση από την 1η κιόλας μέρα.

Pharmasept Mild Laundry detergent

Το Pharmasept Mild Laundry: 

  • Είναι εμπλουτισμένο με οργανικό εκχύλισμα χαμομηλιού & ειδικό μαλακτικό παράγοντα.
  • Είναι 100% υδατοδιαλυτό και ξεπλένεται εντελώς από τις υφαντικές ίνες, χωρίς να αφήνει επιβλαβή υπολείμματα στα ρούχα, καθιστώντας το ιδανικό για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα και για χρήση από την 1η μέρα γέννησης, αλλά και για όλη την οικογένεια!
  • Είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο.
Καινοτομία στον καθαρισμό

Η ειδικά μελετημένη για βρεφικά ρούχα σύνθεσή του με συστατικά φυσικής προέλευσης και με το καινοτόμο σύστημα 7 ενζύμων νέας γενιάς καθαρίζει αποτελεσματικά ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες. Με μοναδικό άρωμα, χαρίζει καθαριότητα και απαλότητα στα ρούχα, ενώ περιποιείται υφάσματα & χρώματα. Περιέχει μαλακτικό παράγοντα, επομένως δεν απαιτείται η χρήση μαλακτικού, ενώ είναι κατάλληλο για λευκά, χρωματιστά, πλυντήριο & πλύσιμο στο χέρι & για χρήση σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Η PHARMASEPT  έχει δημιουργήσει την εξειδικευμένη σειρά baby care βασισμένη σε κλινικά μελετημένες φόρμουλες, για να καλύψει τις ανάγκες της βρεφικής ευαίσθητης επιδερμίδας. Τα προϊόντα  περιλαμβάνουν αγνές και φυσικές πρώτες ύλες και βιταμίνες (χαμομήλι, Ω3-Ω6 λιπαρά οξέα, καλέντουλα, αλόη, βιζαβολόλη, βρώμη) που θρέφουν, καταπραυνουν & προστατεύουν το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση, δεν προκαλούν ερεθισμούς, ενώ καθαρίζουν και θρέφουν σε βάθος την επιδερμίδα. Δεν περιέχουν αλλεργιογόνα, χρωστικές, σαπούνι & parabens, ενώ σέβονται απόλυτα τη φυσιολογία της επιδερμίδας.

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα Pharmasept Baby Care εδώ ⇒ http://bit.ly/2EB82fz 

 

 

 

 

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*