Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΓΥΝΑΙΚΑ

Η επανορθωτική δράση του Hyalu B5!

Μετά την ηλικία των 30, οι περισσότερες γυναίκες παρατηρούν μείωση της  πυκνότητας και του όγκου της επιδερμίδας.  Παρόλο που κάνουν «ό,τι πρέπει» για να παραμείνουν υγιείς και να διατηρήσουν τη νεανική τους εμφάνιση (διατροφή, ύπνος, άσκηση), όταν κοιτάζονται στον καθρέφτη, νιώθουν το πρόσωπό τους κουρασμένο και άτονο. Το αποτέλεσμα είναι η ελαστικότητα και η λάμψη της επιδερμίδας να χάνονται σταδιακά.

Ο χρόνος θα αφήσει τα σημάδια του σε κάθε τύπο δέρματος, αυτό είναι αναπόφευκτο, το ευαίσθητο δέρμα όμως είναι αυτό που γερνά ταχύτερα και χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ανακάμψει. Αυτό οφείλεται στο μικρο-φλεγμονώδες στρες που λαμβάνει χώρα στο εσωτερικό του, αποδομώντας το πλέγμα των ινών κολλαγόνου και του υαλουρονικού οξέος.

⇒ Η κύρια αιτία λοιπόν είναι η μείωση του Υαλουρονικού οξέος, διότι χωρίς την επαρκή ποσότητα για την ενυδάτωση, την επούλωση και την ελαστικότητά του, το δέρμα δε μπορεί πια να ανταπεξέλθει πλήρως στις επιθέσεις που δέχεται από τους παράγοντες του αστικού περιβάλλοντος.

Η LA ROCHE-POSAY δίνει λύση στην αντιμετώπιση του “χρόνιου προβλήματος” της γήρανσης του δέρματος.

Δημιούργησε μια νέα πρωτοποριακή  σειρά για την αποκατάσταση του όγκου και της πυκνότητας του δέρματος την HYALU B5.

Για 1η φορά, δύο τύποι Υαλουρονικού Οξέος διαφορετικού μοριακού βάρους, επιλεγμένοι ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα, συνδυάζονται με τη Βιταμίνη B5 που συμβάλλει στην επανεπιθηλιοποίηση και την επούλωση του δέρματος.

Το Υαλουρονικό Οξύ είναι ένα πολύ μεγάλο μόριο σακχάρου (γλυκοζαμινογλυκάνη, GAG) που αποτελεί βασικό συστατικό της εξωκυττάριας ουσίας. Λειτουργεί στο εσωτερικό του δέρματος, όπως το γέμισμα ενός παπλώματος, έχοντας την ικανότητα να συγκρατεί 1.000 φορές το βάρος του σε νερό.

Γιατί διαφορετικά βάρη Υαλουρονικού Οξέος;

ΥΨΗΛΟ ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ:

Σχηματίζοντας μια αόρατη ασπίδα ενυδάτωσης στην επιφάνεια του δέρματος, συγκρατεί το νερό και γεμίζει τις γραμμές και τις ρυτίδες

ΧΑΜΗΛΟ ΜΟΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΣ:

Κατακερματισμένο σε μικρότερο μέγεθος, διεισδύει πιο βαθιά στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος, για εντατικό αποτέλεσμα αναζωογόνησης και ανάπλασης. Επανενεργοποιεί και ενισχύει την κυτταρική ανανέωση.

Η σειρά HYALU B5 χάρη στα επανορθωτικά συστατικά της που δρουν συνδυαστικά προσφέρει:

⇒ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ

Η Βιταμίνη B5 είναι απαραίτητη θρεπτική ουσία που ενισχύει τις φυσικές επανορθωτικές λειτουργίες του επιδερμιδικού φραγμού.

Το Madecassoside είναι ένα μόριο με πολλαπλά οφέλη, το οποίο χρησιμοποιείται στον τομέα της ιατρικής για τις καταπραϋντικές και επουλωτικές ιδιότητές του

⇒ ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΣΗ & ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Το Ιαματικό Νερό της La RochePosay εμπεριέχει πληθώρα μεταλλικών στοιχείων τα οποία βοηθούν στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού, καταπραΰνουν το ευαίσθητο δέρμα, και καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες που ευνοούν τη γήρανση.

La Roche-Posay Hyalu B5 Serum 

 

 

Αντιρυτιδικό και Επανορθωτικό Συμπύκνωμα που “γεμίζει” την επιδερμίδα, αποκαθιστώντας τον ενυδατικό φραγμό του δέρματος και ενεργοποιώντας την κυτταρική ανάπλαση.

 

 

 

 

 

 

 

La Roche-Posay Hyalu B5 

 

 

Αντιρυτιδική και Επανορθωτική Κρέμα. Λειαίνει και επανορθώνει την επιδερμίδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Roche-Posay Hyalu B5 Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών 

 

 

Λειαίνει και επανορθώνει την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*