Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΠΑΙΔΙ - ΓΟΝΕΙΣ

Η βρεφική περιποίηση με απλά βήματα – Καθημερινός οδηγός για τα προϊόντα που θα χρειαστείτε!

Το μωράκι σας αξίζει όλη σας την προσοχή και φροντίδα, για το λόγο αυτό η καθημερινή του περιποίηση είναι ένα θέμα που δημιουργεί άγχος, κυρίως στις νέες μητέρες, αφού το τοπίο είναι σχετικά θολό σχετικά με τα ενδεδειγμένα προϊόντα βρεφικής φροντίδας, αλλά και τις προδιαγραφές που αυτά θα πρέπει να έχουν.

O πλήρης οδηγός προϊόντων βρεφικής φροντίδας που θα σας λύσει τα χέρια!

Σαμπουάν και αφρόλουτρο

Φροντίστε να βρείτε ένα προϊόν «2 σε 1» με ουδέτερο pH, ειδικό για ευαίσθητες βρεφικές επιδερμίδες. Είναι αυτονόητο ότι δεν θα πρέπει να προκαλεί ερεθισμούς στα μάτια, αλλά και να διαταράσσει το δερματάκι του μωρού.

Ενυδατικό γαλάκτωμα για μετά το μπάνιο

Βοηθά στην ενυδάτωση της επιδερμίδας. Αν το μωρό έχει ξηροδερμία, ο παιδίατρος θα σας συστήσει τι είδους κρέμα θα επιλέξετε.

Λάδι για μασάζ

Το προϊόν είναι απαραίτητο όχι μόνο γιατί μπορεί να φρεσκάρει την επιδερμίδα του μωρού (ειδικά σε περιπτώσεις έλλειψης νερού), αλλά αφήνει το δερματάκι του μαλακό και βελούδινο.

Κρέμα αλλαγής πάνας

Αποτρέπει την ερυθρότητα και τους ερεθισμούς που προκαλούνται από εξωτερικούς παράγοντες (συχνές πλύσεις, κρύο κ.α.) και το στεγνό καθάρισμα (μαντηλάκια).  Πρέπει να βρείτε μια απαλή και αναζωογονητική κρέμα, απαραίτητη σε κάθε αλλαγή πάνας για να προσφέρει άμεση ανακούφιση.

Κρέμα για καταπολέμηση ερυθρότητας και των ερεθισμών της επιδερμίδας

Επιλέξτε ένα προϊόν με φυσικά συστατικά το οποίο να καταπραΰνει τυχόν ερυθρότητες και να θρέφει την επιδερμίδα από την πρώτη κιόλας χρήση ομαλοποιώντας τα συμπτώματα του φλεγμονώδους δέρματος, όπως η δερματίτιδα (ατοπική, αλλεργική, εξ’ επαφής) και άλλους δερματικούς ερεθισμούς (αλλεργικές αντιδράσεις, ξηρό δέρμα).

Δοκίμασε την ολοκληρωμένη σειρά βρεφικής φροντίδας
Cucciolo της Power Health ⇐🛒 ⇓

 

Kαλύπτει όλες τις ανάγκες των μαμάδων στην ανάγκη καθημερινής φροντίδας του μωρού τους παρέχοντας ασφαλή και φυσικά προϊόντα!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*