Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Ενυδάτωση… After Sun!

Αντηλιακό …ναι είναι σίγουρα το #1 που έρχεται στο μυαλό μας όταν ετοιμαζόμαστε για τις διακοπές μας, δεν πρέπει όμως να υποτιμούμε καθόλου την After Sun προστασία! Γιατί; Διότι θα ενυδατώσει το δέρμα σου με τον ιδανικό τρόπο ώστε και να αποφύγεις το ξεφλούδισμα αλλά και να διατηρήσεις το μαύρισμα σου για πολύ περισσότερο από ότι φαντάζεσαι! 

Οι κρέμες σώματος στην πλειοψηφία τους δεν έχουν τη δυνατότητα να ξεδιψάσουν επαρκώς ένα δέρμα που, ειδικά στις διακοπές, βρίσκεται καθημερινά στον ήλιο. Τα προϊόντα after sun περιέχουν ειδικούς ενυδατικούς παράγοντες κυρίως με βάση την Αλόη, που επανορθώνουν και προστατεύουν το δέρμα αμέσως. Για σκέψου λοιπόν πόσο σημαντικό είναι ρίξεις στη βαλίτσα σου το After Sun σου, ώστε να απολαύσεις πραγματικά τον ήλιο!

Youth Lab Tan And After Sun Lotion Για το Πρόσωπο & Το Σώμα

Σαν δροσερό αεράκι στο δέρμα σου!  Αυτό είναι το feeling μετά την εφαρμογή του κρεμοτζέλ Tan & After Sun!
Με cooling effect για άμεση ανακούφιση & δροσιά μετά την πολύωρη έκθεση στον ήλιο… ενώ παράλληλα ενισχύει και παρατείνει το φυσικό μαύρισμα έως και 41% στις πρώτες 6 ημέρες χρήσης. Οπότε θα έχεις δέρμα λαμπερό, ενυδατωμένο και ζηλευτά μαυρισμένο!

Bioderma Photoderm Gel-Cream After Sun Lotion

Η δροσιστική υφή gel-κρέμας του after-sun της σειράς Photoderm ενυδατώνει σε βάθος και παρατείνει τη διάρκεια του φυσικού μας μαυρίσματος. Καταπραΰνει το δέρμα μετά την έκθεση στον ήλιο και δίνει μια άμεση αίσθηση άνεσης!

Pharmasept Heliodor After Sun Lotion

To After Sun Lotion της σειράς Heliodor, είναι το απόλυτο προϊόν για μετά τον ήλιο. Με 100% φυσικό χυμό αγγουριού και υαλουρονικό οξύ προσφέρει:

🔹Ενίσχυση της λειτουργίας του δερματικού φραγμού
🔹Αναπλήρωση των λιπιδίων
🔹Αποκατάσταση της βλάβης των κυττάρων της επιδερμίδας

Lierac Sunissime Rehydrating Repair Milk Global Anti-Aging

To καλύτερο δώρο που μπορείς να προσφέρεις στην επιδερμίδα σου μετά την έκθεση στον ήλιο! Επανορθώνει, καταπραΰνει, δροσίζει ενώ ταυτόχρονα αρωματίζει υπέροχα το σώμα σου!

Talika Bio Enzymes After Sun Mask 

Αυτή η μάσκα προσώπου αποτελείται από βιοκυτταρίνη, μία 100% φυσική ίνα που χρησιμοποιείται στην αναπλαστική χειρουργική προσφέροντας συγκέντρωση σε δραστικά συστατικά 10 φορές υψηλότερη από οποιοδήποτε άλλο υλικό, έτσι εμποτίζει το δέρμα με έναν ισχυρό συνδυασμό φυσικών συστατικών με έντονη ενυδατική & αναπλαστική δράση. Ότι πρέπει για επανόρθωση!

Specchiasol Verattiva After-Sun

Αυτή η απαλή προστατευτική λοσιόν σώματος για μετά τον ήλιο, θα σου χαρίσει ενυδάτωση και επανόρθωση με εξαιρετικά αποτελεσματική καταπραϋντική δράση στα κοινά συμπτώματα του ηλιακού εγκαύματος.

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*