Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΥΓΕΙΑ

Διατροφή και Στοματική Υγεία

Το γνωρίζατε ότι η στοματική σας υγεία και η διατροφή σας συνδέονται;

⇒ Έρευνες έχουν δείξει ότι μία ισορροπημένη διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στην διατήρηση των δοντιών & ούλων σας σε υγιή κατάσταση (όπως και στο υπόλοιπο σώμα).

⇒ Αντίστοιχα, η καλή διατροφή και τα κατάλληλα συμπληρώματα μπορούν να σας βοηθήσουν να αναρρώσετε πιο γρήγορα από προβλήματα στοματικής υγείας ή χειρουργείο.

⇒ Η ανθυγιεινή διατροφή μπορεί να οδηγήσει σε φτωχή στοματική υγεία, που στη συνέχεια μπορεί να οδηγήσει σε νόσο των ούλων.

⇒ Από την άλλη πλευρά, τα πρησμένα ούλα ή η απώλεια δοντιού μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες κατά τη μάσηση, το οποίο με τη σειρά του μπορεί να οδηγήσει σε ανθυγιεινές επιλογές φαγητού.

Ζάχαρη και στοματική υγεία

Η επιστήμη έχει αποδείξει ότι η ζάχαρη είναι το βασικό αίτιο απώλειας δοντιών. Όσο πιο συχνά καταναλώνετε ζάχαρη και όσο περισσότερο παραμένει στο στόμα σας, τόσο υψηλότερος ο κίνδυνος απώλειας των δοντιών σας.

Μία καλή καθημερινή στοματική φροντίδα χρησιμοποιώντας οδοντόπαστα φθορίου μπορεί να βοηθήσει στην μείωση αυτού του κινδύνου.

Gum ActiVital Q10 Οδοντόκρεμα 

 Oδοντόπαστα σχεδιασμένη για την ενίσχυση της υγείας των δοντιών και των ούλων.

Υγιεινές επιλογές

⇒ Μία ισορροπημένη διατροφή είναι ο καλύτερος τρόπος να μείνετε υγιείς και να κρατήσετε τα δόντια & τα ούλα σας σε καλή κατάσταση.

⇒ Φαγητά πλούσια σε ασβέστιο και πρωτεΐνη είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τη διατήρηση δυνατών δοντιών και για την αποφυγή απώλειας.

⇒ Προσπαθήστε να αποφύγετε σνακς με ζάχαρη και ανθρακούχα αναψυκτικά, ιδιαίτερα μεταξύ των γευμάτων.

⇒ Επίσης, λάβετε υπόψη σας ότι μερικά φαγητά και ποτά, όπως το τσάϊ και ο καφές, μπορεί να προκαλέσουν χρώση ή αποχρωματισμό.

Gum Original White 

Μία ολοκληρωμένη σειρά που αποκαθιστά τη φυσική λευκότητα των δοντιών χωρίς σκληρά λειαντικά ή επιθετικούς λευκαντικούς παράγοντες.

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*