Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΠΑΙΔΙ - ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφική περιποίηση με μοναδική απαλότητα που θα λατρέψεις!

Το πρώτο συναίσθημα, η πρώτη αγκαλιά, τα πρώτα χάδια του μωρού μας, το πρώτο του χαμόγελο είναι αυτά που μένουν ανεξίτηλα χαραγμένα στη μνήμη και στην καρδιά μας έχοντας αξία ανεκτίμητη! Κάθε του μέρα από εδώ και πέρα θέλουμε να είναι όμορφη, γεμάτη χαρά, ξεγνοιασιά, παιχνίδι αλλά και φροντίδα! 

Η φροντίδα και η απαλότητα είναι συνυφασμένη με το όνομα PHARMASEPT

Από την πρώτη κιόλας μέρα τα βρεφικά προϊόντα της PHARMASEPT χαρίζουν στο μωράκι μας την περιποίηση που χρειάζεται κρατώντας το δερματάκι του απαλό και υγιές, γεγονός πολύ σημαντικό για την άνεση αλλά και την καλή διάθεση του μωρού μας!

To Pharmasept Baby Care Extra Sensitive Bath

είναι ένα εξαιρετικά απαλό αφρόλουτρο για σώµα και µαλλιά για χρήση από την πρώτη ημέρα! Απαλλαγμένο από συντηρητικά και θειούχες ενώσεις, είναι ειδικά σχεδιασµένο για την ευαίσθητη βρεφική επιδερµίδα µε ήπιους καθαριστικούς παράγοντες που σέβονται τον υδρολιπιδικό φραγµό της επιδερµίδας του µωρού. Είναι εµπλουτισµένο µε φυτικά εκχυλίσµατα, ενυδατικούς παράγοντες & βιταµίνες για μεγαλύτερη απαλότητα!

Σε ένα προϊόν ⇒ 3 οφέλη: Απαλός καθαρισµός, Προστασία από την ξηρότητα, Προστασία από ερεθισµούς! 

Το Pharmasept Baby Care Mild Bath  και η  Pharmasept Tol Velvet Baby Extra Calm Cream

φροντίζουν και προστατεύουν την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού σας, για να αισθάνεστε σίγουρη για την περιποίηση του!

⇒ Το Mild bath χαρίζει προστασία από ερεθισμούς, ενυδατική δράση με την Προβιταμίνη Β5 και Extra προστασία
με τη φυσική Βιζαβολόλη που προσφέρει ήπια αντισηπτική δράση, καταπραΰνει και προστατεύει το ερεθισμένο δέρμα από πιθανές μολύνσεις.

⇒ Η Extra Calm Cream προσφέρει καθημερινή προστασία από ερεθισμούς και συγκάματα, χαρίζοντας άμεση ανακούφιση με το εκχύλισμα Βρώμης και το λάδι Χαμομηλιού. Η Βαθειά ενυδάτωση με τα Ω3-Ω6 λιπαρά οξέα και η προβιταμίνη Β5 προστατεύουν το δέρμα από την απώλεια υγρασίας, ενώ η Extra προστασία με τη Βιζαπολόλη και την Αλλαντοΐνη προσφέρουν καταπραϋντική και απαλυντική δράση.

Μία ολοκληρωμένη περιποίηση χρειάζεται extra ενυδάτωση!
Με το Pharmasept Baby Care Baby Natural Oil

ενδυναμώστε το ευαίσθητο δέρμα του μωρού με 100% φυσικό ενυδατικό λάδι, εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και ευεργετικά φυτικά έλαια, που προσφέρουν ελαστικότητα, απαλότητα και ανακούφιση των ερεθισμών.

Ό,τι πιο αγνό για το σώμα και το πρόσωπο του μωρού σας!

Χαρείτε και εσείς όσο και το μωρό σας τη σειρά περιποίησης της PHARMASEPT! 

 

 

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*