Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΟΜΟΡΦΙΑ

Βάψε τα μαλλιά σου στο σπίτι, εύκολα και φυτικά!

Μπορεί να έχουμε κλειστεί στο σπίτι, δεν έχουμε ξεχάσει όμως την περιποίηση μας!

Μην αφήνεις τη ρίζα ή τις λευκές τρίχες των μαλλιών σου να ξεμυτίσουν, μπορείς με πολύ εύκολο τρόπο να βάψεις τα μαλλιά στο σπίτι! Αν το έκανες  από παλιά τότε έχεις την πείρα, αν όχι, δεν είναι ποτέ αργά για να την αποκτήσεις! Ίσως να σκεφτείς να ακολουθήσεις και εσύ το παράδειγμα πολλών διασημοτήτων που χρησιμοποίησαν ακόμη και τη βοήθεια του συζύγου τους! 

Θα χρειαστείς λίγο και τη δική μας βοήθεια για να επιλέξεις σωστά ακολουθώντας τα παρακάτω TIPS!

Tip #1

Για εσένα που θέλεις ένα γρήγορο retouch στις γκρίζες ρίζες των μαλλιών σου, ώστε να προχωρήσεις με αυτοπεποίθηση στην τηλεδιάσκεψη με φίλους ή συναδέλφους υπάρχει η εύκολη χρήση του

 BioKap Nutricolor Spray Touch-Up ⇐ 🛒 ⇓

με θρεπτικό και ενισχυτικό αποτέλεσμα χάρη στο σύμπλεγμα Tricorepair, το οποίο περιέχει: Πρωτεΐνες Ρυζιού, Tricedyl Salicylate, Λιποφιλικά οξεά φρούτων, Βιολογικό Έλαιο Argan και Πανθενόλη. Δεν λεκιάζει. Διαρκεί έως ότου λούσετε τα μαλλιά σας, μια φιάλη εγγυάται 15-20 εφαρμογές.

Tip #2

Για εσένα που βάφεις τα μαλλιά σου μόνη σου ή θέλεις να δοκιμάσεις λόγω συνθηκών τη βαφή στο σπίτι, οι επιλογές σου είναι αρκετές και Φυτικές με υπέροχο αποτέλεσμα!

Επίλεξε εδώ τη δική σου μέσα από αγαπημένα Brands ⇐ 🛒 ⇓
Tip #3

Η απόχρωση που θα επιλέξουμε δε θα πρέπει να έχει πολύ μεγάλη διαφορά από τα φυσικά μας μαλλιά. Η διαφορά του φυσικού μαλλιού με τα βαμμένα θα πρέπει να είναι ως 2 τόνους. An πάλι θέλουμε να τολμήσουμε μία μεγάλη αλλαγή, καλό είναι να έχουμε σκεφτεί καλά την απόχρωση, καθώς μετά η επαναφορά στο αρχικό χρώμα μας θέλει πολύ καιρό και κόπο.

Tip #4

Κάνε το τεστ ευαισθησίας, όπως αναγράφεται στις περισσότερες βαφές, για να διαπιστώσεις τυχόν αλλεργικές αντιδράσεις πριν από την εφαρμογή του προϊόντος.

Tip #5

Χρησιμοποίησε μια μικρή ποσότητα βαζελίνης για να την απλώσεις καλά γύρω γύρω στο πρόσωπο σου, ώστε να μην γεμίσεις με χρώμα όταν τελειώσεις. Εάν τρέξει όμως βαφή κάπου στο δέρμα σου, φρόντισε να την σκουπίσεις γρήγορα με ένα μωρομάντιλο.

Tip #6

Έφτασε η στιγμή για τα βήματα εφαρμογής!

Βήμα 1: Φόρεσε τα γάντια σου, κάνε την ανάμιξη βαφής με οξυζενέ και κούνησε το μπουκαλάκι καλά ώστε να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Αν θέλεις να απλώσεις με πινέλο τη βαφή στα μαλλιά σου μπορείς να κάνεις τη διαδικασία μίξης σε ένα μπολάκι.

Βήμα 2: Χώρισε τα μαλλιά σου σε τούφες και άπλωσε μία καλή ποσότητα από τη ρίζα μέχρι την άκρη, συνεχίζοντας μέχρι να καλύψεις όλες τις τούφες. Αν σε δυσκολεύει αυτός ο τρόπος εφαρμογής και δεν έχει λευκές τρίχες που χρειάζονται προσοχή στην κάλυψη τους, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το απλικατέρ σε διάφορα σημεία του τριχωτού και να απλώσεις ομοιόμορφα με τα χέρια όπως θα έκανες με το σαμπουάν σου. Σε αυτή την περίπτωση δώσε βάση στα κρυφά σημεία, πίσω από τα αυτιά, στο πίσω μέρος του κεφαλιού και στις ρίζες στο τελείωμα του σβέρκου σου.

Βήμα 3:  Μόλις τελειώσεις κάνε ένα καλό μασάζ σε όλο σου το κεφάλι και στις άκρες των μαλλιών σου, ώστε να πάει παντού η βαφή και στη συνέχεια, μάζεψε τα με ένα κλάμερ. Τώρα θα πρέπει να περιμένεις 30 με 40 λεπτά, όσο γράφει δηλαδή και στο κουτί από την βαφή σου, ώστε να δράσει καλά το χρώμα.

Βήμα 4:  Ώρα για να τα ξεπλύνεις. Άνοιξε το νερό στο χλιαρό προς ζεστό και ξέπλυνε τα χωρίς σαμπουάν μέχρι το νερό που θα τρέχει από τα μαλλιά σου να είναι καθαρό. Επανέλαβε χρησιμοποιώντας σαμπουάν (καλό είναι να επιλέξεις εξειδικευμένο για μετά τη βαφή), άπλωσε το ειδικό conditioner που περιλαμβάνουν οι συσκευασίες για περίπου 5 λεπτά και έπειτα ξέπλυνε τα καλά.

Είσαι έτοιμη να τα στεγνώσεις και να δεις το αποτέλεσμα!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*