Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

LIFESTYLE

Απολαυστικά Χριστουγεννιάτικα Tips!

Η περίοδος των χριστουγεννιάτικων γιορτών είναι η πιο «ζεστή» περίοδος του χρόνου και ας είναι χειμωνιάτικη.

Οι ήχοι, οι μυρωδιές, οι γεύσεις, το έθιμο των δώρων, τα κάλαντα, η οικογένεια και οι φίλοι μας μαζεμένοι σε ένα χώρο, τα ερεθίσματα που συνδέουμε με αυτήν είναι τόσα πολλά με αποτέλεσμα τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά να είναι οι πρώτες γιορτές που θυμόμαστε από πολύ μικρά παιδιά.

Και μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που πιστέψαμε ότι ένας στρουμπουλός και γλυκός γεράκος με κόκκινη στολή και μακριά, λευκή γενειάδα βάζει δώρα κάτω από το δέντρο, ωστόσο υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να ξαναζήσουμε τα Χριστούγεννα σαν παιδιά. Και το μυστικό κρύβετε στην απλότητα!

Ψάχνοντας, λοιπόν, ιδέες για να εκμεταλλευτούμε τον σπάνιο επιπλέον χρόνο που θα έχουμε αυτές τις λίγες μέρες, ώστε να νιώσουμε ξανά παιδιά και να περάσουμε ονειρεμένα Χριστούγεννα μαζί με τους αγαπημένους μας, σας προτείνουμε τα παρακάτω:

Δείτε παιδικές ταινίες
Βάλτε τα πιο άνετα ρούχα, ακόμα και τις πιτζάμες σας, αράξτε στον καναπέ με έναν καφέ ή μια ζεστή σοκολάτα στο χέρι, επιλέξτε υγιεινά και θρεπτικά σνακ, όπως τα Αll Good της σειράς Healthy&Tasty,  μαζέψτε τους αγαπημένους σας και εκεί στα ζεστά ξεκινήστε έναν μαραθώνιο ταινιών, όπως όταν ήσασταν παιδιά.
Power Health All Good Crisps – Onion & Sour cream 

Καθίστε κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο
Μέσα σε όλα, αυτές τις γιορτές, βρείτε λίγο χρόνο μόνο για εσάς, όταν όλοι οι άλλοι θα έχουν πέσει για ύπνο, βάλτε στον εαυτό σου ένα ποτήρι από το αγαπημένο σου ρόφημα, ίσως ζεστό γάλα και μπισκοτάκια,  όπως τα Biscoteins της σειράς Healthy&Tasty και καθίστε στη σκιά του δέντρου που έχετε στολίσει όλοι παρέα.
Power Health Biscoteins Μπισκότα Με Γεύση Μήλο-Κανέλα/Φρούτα Του Δάσους 

Εκεί, καθώς τα φωτάκια θα αναβοσβήνουν μπροστά σας, είμαστε σίγουροι ότι θα θυμηθείτε πως το νόημα των Χριστουγέννων είναι ακριβώς αυτό: να γίνεται ξανά για λίγο παιδιά, χωρίς κακία στην καρδιά, χωρίς σκοτούρες, παρά μόνο όμορφα όνειρα.

Κάντε στα αγαπημένα σας πρόσωπα συμβολικά δώρα
Τα δώρα είναι ένδειξη γενναιοδωρίας και εκτίμησης και κάνουν χαρούμενους τους παραλήπτες τους. Ωστόσο, θετική επίδραση έχουν και σε αυτούς που τα προσφέρουν, καθώς μας κάνουν να είμαστε πιο ικανοποιημένοι, κοινωνικοί και χαρούμενοι όταν δίνουμε χαρά στους άλλους. Ένα δώρο που διαλέχτηκε με αγάπη κάνει τον παραλήπτη του να αισθάνεται σημαντικός και ανεβάζει την αυτοπεποίθηση τόσο του ίδιου όσο και του δωρητή.
Τα Χριστούγεννα, λοιπόν, γεννάται η ελπίδα. Νιώθουμε οι ίδιοι σαν παιδιά. Όσα χρόνια κι αν περάσουν αυτό το συναίσθημα δεν πρέπει να μας φύγει ποτέ!

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*