Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΓΥΝΑΙΚΑ

Αντιγήρανση: Ανανέωσε την επιδερμίδα σου με τη νέα Nuxuriance Gold!

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που οφείλει μία σειρά αντιγήρανσης να προσφέρει στην επιδερμίδα; 

♦ Ανανέωση – Θρέψη – Λάμψη – Ενδυνάμωση ♦

Οφείλει, και φυσικά κάθε γυναικά το απαιτεί!

Γι’ αυτό και η NUXE μας συστήνει την πατενταρισμένη καινοτομία Nuxuriance® Gold για την Απόλυτη Αντιγήρανση! 

Με την ηλικία, η ανανέωση των κυττάρων του δέρματος επιβραδύνεται, η παραγωγή λιπιδίων του δέρματος μειώνεται, η λειτουργία φραγμού του δέρματος διαταράσσεται και η μικροκυκλοφορία του δέρματος επιβραδύνεται. Πολλές γυναίκες παρατηρούν λοιπόν την επιδερμίδα τους να αλλάζει: Να γίνεται πιο ξηρή, πιο λεπτή, πιο εύθραυστη χάνοντας τη λάμψη της.

Η Nuxuriance®  Gold συνδυάζει την απόλυτη εμπειρία περιποίησης κάνοντας την εφικτή, από αποτελεσματικά προϊόντα που μειώνουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις στο δέρμα με την πάροδο του χρόνου. Αυτά τα 4 προϊόντα ομορφιάς περιέχουν πάνω από 92% συστατικά φυσικής πρoέλευσης. Εμπλουτισμένα με χρυσαφένιους μικροαντανακλαστήρες, που γίνονται ένα με το δέρμα στη στιγμή, και αποκαλύπτουν μια λαμπερή επιδερμίδα, γεμάτη ζωή. Με το ίδιο απαλό, εκλεπτυσμένο άρωμα συνδυάζει αρμονικά άνθη πορτοκαλιάς, σανταλόξυλο και φραμπουάζ.

Serum θρέψης και αναζωογόνησης ⇐🛒⇓

Αυτός ο ορός με τη βελούδινη αίσθηση βελτιώνει ορατά την υφή του δέρματος. Η φόρμουλά του είναι ενισχυμένη με το Micro Υαλουρονικό οξύ, βοτανικής προέλευσης για ένα πιο oχυρωμένο δέρμα: απαλότερο, πιο σφριγυλό και λιγότερο λεπτό. Εφάρμοσε λίγες σταγόνες από τον ορό και άπλωσε σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.

Κρέμα Ημέρας για θρέψη και ενυδάτωση ⇐🛒⇓

Αυτό το απαλό εκχύλισμα λαδιού με βιομιμιτική υφή και εκχύλισμα βοτανικού ελαίου λιώνει στο δέρμα. Κάθε μέρα, δίνει δύναμη και λάμψη στο ξηρό δέρμα που είναι αδυνατισμένο από το χρόνο. Το δέρμα θεραπεύεται, αναζωογωνείται και φαίνεται πιο φωτεινό μετά την πρώτη εφαρμογή. Μέρα με τη μέρα το δέρμα είναι πιο λαμπερό και οι ρυτίδες έχουν μαλακώσει. Εφαρμόζεται πρωί θερμαίνοντάς τη με τα δάχτυλα και απλώνοντάς την απαλά στο πρόσωπο.

Balm Νύχτας για θρέψη και ενυδάτωση ⇐🛒⇓

Tο balm νύχτας ενισχυμένο με βούτυρο καριτέ δίνει στο δέρμα απαλότητα και ανακούφιση. Το πρωί, τα σημάδια κούρασης μειώνονται, το δέρμα φαίνεται λιγότερο χαραγμένο και πιο φωτεινό. Με τον καιρό το δέρμα γίνεται πιό δυνατό και ελαστικό. Εφαρμόζεται το βράδυ πάνω σε καθαρή επιδερμίδα μετά τον ορό.

Balm Λάμψης για την περιοχή των ματιών ⇐🛒⇓

Αυτό το βάλσαμο με βιομιμιτική υφή εκχυλισμένο με χρυσαφένιους μικροανακλαστήρες αμέσως φωτίζει, θρέφει και απαλύνει την περιοχή του ματιού. Μέρα με τη μέρα, η περιοχή των ματιών φαίνεται ομοιόμορφη και τα μάτια αναζωογονημένα. Τόσο ενισχυμένη όσο και φρέσκια, η φόρμουλα χαρακτηρίζεται από μια ιδιαίτερη αίσθηση για τη φροντίδα αυτής της ευαίσθητης περιοχής. Εφαρμόζεται το πρωί και/ή τη νύχτα στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

 

Δραστικό σύμπλοκο κρόκου και Μπουκαμβίλιας προσφέρει Ανανεωτική δύναμη.

 

 

Σύμπλεγμα αποκατάστασης της θρέψης με Εκχυλίσματα από Τζιαογκουλάν και Κίστο προσφέρουν → Αποκατάσταση σύνθεσης λιπιδίων για την νεανικότητα του δέρματος

 

Εκχύλισμα από Porcelain Rose → Βελτιώνει την λάμψη της επιδερμίδας

 

Ανανέωσε και εσύ τώρα το δέρμα σου απολαμβάνοντας όλα τα οφέλη της Nuxuriance®  Gold!

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*