Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΝΔΡΑΣ

Ανδρική υπόθεση: Σμιλεμένοι κοιλιακοί

Το σημείο της κοιλιάς απασχολεί αρκετούς άνδρες καθώς είναι το πρώτο που βάλλεται όταν η διατροφή αλλάζει. Υπάρχουν τρόποι όμως επαναφοράς και μείωσης του τοπικού λίπους αλλά και διατήρησης των κοιλιακών που με κόπο έχουν αποκτηθεί. 

Η Somatoline Cosmetic

δημιούργησε την κατάλληλη ανδρική περιποίηση

και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσφέρεις στον εαυτό σου την ευεξία της σωματικής άσκησης σε συνδυασμό με τα προϊόντα της!

Αδυνατιστική δράση
Somatoline Cosmetic Tummy and Abdomen 7 Nights Μan 

Αγωγή Κοιλιά-Μέση 7 Νύχτες

Μειώνει το συσσωρευμένο τοπικό πάχος, αδυνατίζει την περιοχή της κοιλιάς σε μόνο 7 νύχτες, αξιοποιώντας την ιδιαίτερη δεκτικότητα του δέρματος τη νύχτα. 

Σε μορφή κρέμας με ελαφριά υφή, μη-λιπαρή που απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα.

⇒ Εφαρμόζεται πριν από τον ύπνο κάνοντας μικρο-μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Η αδυνατιστική αποτελεσματικότητα του προϊόντος διπλασιάζεται μετά από 4 εβδομάδες αγωγής. 

⇒ Iδανικό για: Άνδρες με συσσωρευμένο τοπικό πάχος στη κοιλιά που αναζητούν μια εντατική αγωγή για εφαρμογή τη νύχτα.

Για διατήρηση των αθλητικών κοιλιακών
Somatoline Homme Abdominaux Top Definition Sport 

⇒ Ιδανικό για: Αθλητικού τύπου άνδρες που αναζητούν μια αγωγή για τόνωση της κοιλιακής περιοχής.

⇒ Η αγωγή διευκολύνει τη μείωση του συσσωρευμένου τοπικού πάχους στην περιοχή των κοιλιακών και συμβάλλει στην τόνωση των μυών.  

⇒ Ένα τονωτικό gel με κρυοτονική δράση και ταχεία απορρόφηση. Η σύνθεσή του περιέχει ένα πολυμερές ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα που το καθιστά ιδανικό για χρήση κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Εφαρμογή 2 φορές την ημέρα για 2 εβδομάδες, κάνοντας μικρο-μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Η τακτική χρήση για επιπλέον 2 εβδομάδες βοηθά στην διατήρηση των αποτελεσμάτων που ελήφθησαν.

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*