Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΠΑΙΔΙ - ΓΟΝΕΙΣ

Αλλαγή πάνας; Κάνε τον καθαρισμό του μωρού σου απόλαυση!

Μετά από 9 μήνες εγκυμοσύνης και αγωνίας, έφτασε η στιγμή να υποδεχθείτε στο σπίτι σας το μικρό σας θαύμα!  Οι πρώτες εβδομάδες με ένα νεογέννητο παιδί είναι μία σειρά από ισχυρές διακυμάνσεις, μια αληθινή βουτιά σε αχαρτογράφητες περιοχές.  Για τη νέα μαμά, η περίοδος αυτή είναι εξίσου όμορφη αλλά και δύσκολη. Ελάχιστες ώρες ύπνου, άγχος, αγωνία και καταστάσεις που ενώ δε γνωρίζατε ως τώρα, καλείστε να αντιμετωπίσετε. Όμως η αλήθεια είναι πως, παρά την κούραση και την εξάντληση που πολλές φορές βιώνετε, η μητρότητα είναι μία μοναδική εμπειρία!

Εάν έχετε γίνει μητέρα, τότε γνωρίζετε πολύ καλά τη σημασία που έχουν τα χάδια, οι αγκαλιές και οι εκδηλώσεις τρυφερότητας για το μωράκι σας, αλλά και για εσάς. Μάλιστα, είναι φορές που δε θέλετε να το αφήσετε από την αγκαλιά σας! Αυτό που ίσως δεν γνωρίζατε είναι πόσο σημαντικό είναι να αφιερώνετε εξίσου χρόνο και για την καθημερινή περιποίηση του δέρματός του, τη σωστή αλλαγή πάνας και το μπάνιο!

Κι αν η διαδικασία αυτή σας φαίνεται δύσκολη, να είστε σίγουρη ότι, ακολουθώντας τα σωστά βήματα και τα κατάλληλα προϊόντα, θα γίνει όχι μόνο διασκέδαση και για εσάς την ίδια, αλλά και μία πολύτιμη εμπειρία που θα μοιράζεστε εσείς και το μωρό σας.

Η ολοκληρωμένη βρεφική σειρά περιποίησης της FREZYDERM, προσφέρει την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα που επιθυμείτε για την επιδερμίδα του μωρού σας.

Τα προϊόντα της FREZYDERM είναι ειδικά μελετημένα για τη βρεφική επιδερμίδα από τη γέννηση καθώς στόχος είναι να καθαρίζουν απαλά την επιδερμίδα, να την προστατεύουν και να μην προκαλούν ερεθισμούς.

Και η ώρα για την αλλαγή της πάνας έφτασε! Ποια είναι τα βήματα που ακολουθούμε;
Βήμα 1ο

Η φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής του μωρού μας είναι το άλφα και το ωμέγα της άνεσης του μωρού μας! Αν η ώρα της αλλαγής μας πετυχαίνει στο σπίτι…

το  Frezyderm Baby Bath

είναι κατάλληλο αφρόλουτρο για το μπάνιο του μικρού μας!

Σέβεται το pH, τη φυσιολογική δερματική χλωρίδα και τον δερματικό φραγμό του βρέφους και χάρη στα ήπια επιφανειοδραστικά προσφέρει καθαρισμό χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς.

 

Ένα εκπληκτικό όμως προϊόν που μας λύνει τα χέρια είναι το
Frezyderm Baby Foam

Απαλός αφρός καθαρισμού για την καθημερινή υγιεινή του βρεφικού δέρματος, xάρη στην ειδική αντλία, ο αφρός είναι έτοιμος για να προσφέρει εύκολο, γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό. Δεν χρειάζεται τρίψιμο και σφουγγάρι και αφαιρείται πανεύκολα με ένα χαρτομάντιλο ή με νερό. Είναι ιδανικό για χρήση εκτός σπιτιού, σε περιπτώσεις τοπικού καθαρισμού, όπως για την αλλαγή πάνας και το πλύσιμο χεριών.

Βήμα 2ο

Μετά τον καθαρισμό, αφήνουμε για λίγο το δερματάκι του μωρού να στεγνώσει φυσικά, και απλώνουμε ένα προϊόν ειδικό για την πρόληψη του συγκάματος.

H Frezyderm Baby Cream

είναι μία απαλή, προστατευτική και αδιάβροχη κρέμα καθημερινής περιποίησης για μετά την αλλαγή της πάνας. Η σύνθεση της είναι ειδικά μελετημένη για τα βρέφη από την πρώτη μέρα της γέννησής τους και περιέχει ασφαλές ποσοστό οξειδίου του ψευδαργύρου, που δημιουργεί έναν φραγμό προστασίας και απομονώνει το δέρμα από την υγρασία και τις ερεθιστικές εκκρίσεις χωρίς να παρεμποδίζει τη φυσιολογική αναπνοή του δέρματος.

Με λεπτόρρευστη υφή που απλώνεται εύκολα και αφαιρείται πανεύκολα χωρίς τριβή, πριν την επόμενη επάλειψη, για να μην προκαλούνται τραυματισμοί στο ευαίσθητο δερματάκι.

Είναι απαραίτητο να κρατάμε το δερματάκι του μωρού μας στεγνό για όσο περισσότερες ώρες γίνεται, γι΄αυτό φροντίζουμε να αλλάζουμε συχνά την πάνα! 

⇒ Στις πτυχές του δέρματος που παρουσιάζουν εξανθήματα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε  το

Frezyderm Baby Liquid Talk

Μία κρέμα talc για την περιποίηση της βρεφικής επιδερμίδας. Σε αντίθεση με τα κοινά talc σε σκόνη, εφαρμόζεται με ακρίβεια στην επιθυμητή περιοχή χωρίς να αιωρούνται κόκκοι πούδρας, που ενδεχομένως να επικαθίσουν στους πνεύμονες και να επιβαρύνουν το αναπνευστικό του βρέφους. Επιπλέον, αποφεύγεται η εισχώρηση των κόκκων στο ουροποιητικό σύστημα, κατά τη χρήση στην μηρογεννητική περιοχή, που μπορεί να προκαλέσει λοιμώξεις.

Περιέχει ταλκ φαρμακευτικής καθαρότητας που προσροφά την επιφανειακή υγρασία και αφήνει ένα λεπτό στρώμα προστασίας της επιδερμίδας από την επαφή με ερεθιστικούς παράγοντες. Είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού και χαμομηλέλαιο για επούλωση και ανακούφιση από τη φλόγωση και τους ερεθισμούς. Επίσης, οι πρωτεΐνες από σιτάρι, που περιέχει, ενυδατώνουν, μαλακώνουν και ενισχύουν τον υδρολιπιδικό μανδύα τους βρεφικού δέρματος.

Έχουμε ολοκληρώσει λοιπόν τα στάδια περιποίησης! Εφαρμόζουμε την κατάλληλη πάνα και τώρα είμαστε έτοιμοι για αγκαλιές και πολλά χάδια με το μωράκι μας! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*