Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Ήλιος, η δύναμή σου, η προστασία σου!

Είναι αλήθεια, οι ακτίνες UV είναι επικίνδυνες, ενώ η υπέρυθρη και η ορατή ακτινοβολία προκαλούν βλάβη στο δέρμα.

Όμως ο ήλιος δεν παύει να είναι ένα εξαιρετικό αστέρι!

Όταν συνδεόμαστε με το φως του, το σώμα μας παράγει περισσότερη ενέργεια, ενώ ο νους μας καταπραΰνεται. Και όχι μόνο! Ενεργοποιώντας την κυτταρική διαφοροποίηση, ενισχύει την ανανέωση της επιδερμίδας και τη συνοχή των κυττάρων μεταξύ τους. Ο δερματικός φραγμός γίνεται λιγότερο διαπερατός και περισσότερο ανθεκτικός. Η θερμότητα και το φως των ηλιακών ακτίνων ενεργοποιούν την κυκλοφορία του αίματος, που τροφοδοτεί το δέρμα με οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά.

Σύμφωνα βέβαια με την επικρατούσα άποψη ο ήλιος προκαλεί βλάβες στο δέρμα… 

η LIERAC όμως καινοτομεί με τη Sunissime!

Την πρώτη αντηλιακή σειρά που πάει πιο μακριά την απλή προστασία της επιδερμίδας από την ηλιακή ακτινοβολία, και η οποία αξιοποιεί τα οφέλη που έχει ο ήλιος για το δέρμα!

Το σύστημα φίλτρων των Εργαστηρίων LIERAC, αποτέλεσμα προηγμένης έρευνας, προσφέρει προστασία εξαιρετικά ευρέος φάσματος και στοχεύει το 100% των ακτίνων για ολική αντιγηραντική δράση.

Lierac Sunissime Αντηλιακή Φροντίδα Ματιών

Μια ενεργή απολαυστική υφή! Κρέμα σε μορφή στικ χωρίς άρωμα για βελτιωμένη ανεκτικότητα που λιώνει στην επιδερμίδα χάρη στον καρναουβικό κηρό που επίσης παρέχει αίσθηση άνεσης. Στην καρδιά της σύνθεσης, ένα μείγμα από χρωστικές για ομορφιά προσφέρουν ένα διακριτικό χρώμα, που ταιριάζει σε όλους τους τόνους του δέρματος!

Η τέλεια αντηλιακή περιποίηση για την εύθραυστη περιοχή των ματιών, αλλά και μία εποχιακή εναλλακτική λύση στην καθημερινή φροντίδα της περιοχής των ματιών.

Lierac Sunissime BB Fluide Protecteur SPF 30 / SPF 50

Πιο ελαφριά από κρέμα, σχεδόν σαν λοσιόν, αυτή η λεπτόρρευστη κρέμα με το απολαυστικό άρωμα παγωμένου περγαμόντου, γιασεμιού και νερού καρύδας λιώνει στην επιδερμίδα και την καλύπτει με ένα ελαφρύ πέπλο από χρυσές χρωστικές που ταιριάζουν σε όλους τους χρωματικούς τόνους! Οι ατέλειες μειώνονται, η χροιά της επιδερμίδας είναι πιο ομοιογενής με όμορφη σατινέ υφή!

Για όλες τις γυναίκες που επιθυμούν μια φυσική λάμψη όλο τον χρόνο και για εκείνες που αναζητούν μια ΒΒ κρέμα με αντηλιακή προστασία εξίσου αξιόπιστη με μία «πραγματική» αντηλιακή κρέμα.

Και κάτω από τον ήλιο μπορείς να είσαι…
…Όμορφη με τους δικούς σου όρους! ♥

 

 

 

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*