Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΝΕΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Τεστ προσωπικότητας: ποια είναι η πρώτη εικόνα που βλέπεις;

Τα τεστ ψυχολογίας πάντοτε μας εξιτάρουν ώστε να ανακαλύπτουμε πτυχές του χαρακτήρα μας ή απλά για να τις επιβεβαιώνουμε! Στο συγκεκριμένο τεστ η πρώτη εικόνα που θα προσέξει το μάτι σου θα σου αποκαλύψει πολλά…κάποια που ήδη γνωρίζεις…και άλλα που ίσως αγνοείς…

Κάνε το τεστ!

1

Ζέβρα: Είσαι εξωστρεφής, αγαπάς τις συζητήσεις, τη συναναστροφή με νέους ανθρώπους, την ενασχόληση με νέα πράγματα, έχει μία παιχνιδιάρικη διάθεση η οποία επιθυμείς να σε βγάζει από τη ρουτίνα.

Λιοντάρι: Είσαι εσωστρεφής, σου αρέσει να ξοδεύεις το χρόνο σου ποιοτικά, μόνος/η ή με λίγα αγαπημένα πρόσωπα. Ένα ποτήρι κρασί και μερικά επεισόδια από την αγαπημένη σου τηλεοπτική εκπομπή είναι συχνά η διασκέδαση σου.

2

Δέντρο: Σου αρέσει η ησυχία, αλλά δεν είσαι καθόλου ντροπαλός/η. Ξέρεις ακριβώς ποιος είσαι χωρίς να χρειάζεσαι κοπλιμέντα ή έγκριση από κανέναν.

Γορίλλας: Είσαι τελειομανής, λάβε υπόψη σου ότι μερικές φορές, η κρίση σου πάνω στην τελειότητα μπορεί να βλάψει ανθρώπους ίσως και άθελα σου.

Πάνθηρας: Έχεις μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα και δεν αφήνεις κανέναν να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου.

Ψάρια: Είσαι αρκετά ευαίσθητος άνθρωπος, με μία ήπια προσωπικότητα και καρδιά που επιθυμεί να φροντίζει πολύ τους άλλους. Μην αφήνεις όμως να σε θεωρούν δεδομένο.

3

Μωρό: Σου αρέσει να διαθέτεις χρόνο στον εαυτό σου χωρίς να αισθάνεσαι ενοχές αν δεν βγαίνεις έξω να διασκεδάσεις. Είσαι απλά ο εαυτός σου!

Ζευγάρι: Αγαπάς τους φίλους σου και παρόλο που δε σου αρέσουν τα πολύβουα μέρη, για χάρη αγαπημένων προσώπων θα πήγαινες παντού.

Δέντρα: Έχεις μια πολύ πλούσια προσωπικότητα και είσαι πάντοτε ανοιχτός/η σε νέες εμπειρίες. Στην πραγματικότητα, αγαπάς τις αλλαγές!

4

Δέντρα: Έχεις μεγάλη διαίσθηση και πάντα εμπιστεύεσαι το ένστικτο σου. Η προσωπικότητα σου είναι αρκετά χαλαρή και μπορείς να περάσεις αρκετό χρόνο στην ησυχία χωρίς να κάνεις τίποτα.

Τίγρης: “Μην ενοχλείτε το πρόβλημα αν το πρόβλημα δεν σας ενοχλεί”. Αυτό το μότο σου! Έχεις ένα πολύ δυνατό μυαλό και μόλις αποφασίσεις κάτι, τίποτα δεν μπορεί να σε κάνει να αμφιβάλλεις γι΄αυτό.

5

Δέντρα: Η ατελείωτη ενέργεια σου είναι εκπληκτική. Είσαι αυθόρμητος/η και είσαι πάντα έτοιμος/η να εξερευνήσεις νέους χώρους. Δεν αντέχεις να περνάς τις ημέρες σου με τον ίδιο τρόπο.

Πρόσωπο: Θέλεις να τα έχεις όλα οργανωμένα. Πιστεύεις πως έχεις ακόμη και τα μικρά πράγματα καλά σχεδιασμένα και ότι γνωρίζεις τι θα γίνει αύριο, την επόμενη εβδομάδα ή ακόμα και τον επόμενο μήνα  και αυτό σε κάνει να νιώθεις ασφαλής και άνετος, όμως… όλο αυτό δημιουργεί έναν εσωτερικό αλλά και εξωτερικό ψυχαναγκασμό του να μην απολαμβάνεις πραγματικά τη στιγμή.

6

Σαξόφωνο: Είσαι σαν μία κοινωνική πεταλούδα, θέλεις να πετάς από παρέα σε παρέα. Δεν είναι περίεργο ότι όλοι θέλουν να είναι φίλοι σου! Απλά μην ξεχνάς ότι από καιρό σε καιρό, όλοι χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα για να φορτίσουμε την ενέργεια μας.

Πρόσωπο: Τα μεγάλα θορυβώδη μέρη δεν είναι για εσένα. Στην πραγματικότητα, θέλεις το χρόνο σου με τον εαυτό σου και τα συναισθήματα σου και δεν αντέχεις για πολύ ανάμεσα σε μεγάλες παρέες ή πολυπληθή μέρη.

7

Πρόσωπο: Είσαι αρκετά γειωμένο άτομο, σου είναι εύκολο να κατανοήσεις και να φροντίσεις ειλικρινά τους άλλους.

Φιγούρες: Είσαι κάπως ανταγωνιστικός χαρακτήρας και αυτό ισχύει σε όλα, όχι μόνο στα σπορ ή στη δουλειά. Ό,τι κι αν κάνεις θέλεις να είσαι ο/η καλύτερος/η .Έχεις υψηλά στάνταρ αλλά θυμήσου, ακόμη και οι καλύτεροι χρειάζονται διαλείμματα.

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*