Bρες αυτό που σε ενδιαφέρει....

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Πράσινος καφές: Ένα συν στην απώλεια βάρους!

Ο πράσινος καφές έχει τοποθετηθεί τα τελευταία χρόνια στους τοπ τρόπους αδυνατίσματος, καθώς έχει αποδειχθεί ότι είναι ιδανικός στην απώλεια βάρους αρκετά γρήγορα. Ποιο είναι άραγε το μυστικό του;

 Πρόκειται για τον καφέ όπου οι κόκκοι του δεν έχουν ψηθεί. Η διαδικασία του ψησίματος των κόκκων μειώνει τα αποθέματα του χλωρογενικού οξέος, και εκεί ακριβώς βρίσκεται το μυστικό του. Το χλωρογενικό οξύ είναι ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό με πολλαπλές δράσεις:

  • καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες
  • αυξάνει τον κυτταρικό μεταβολισμό
  • επιταχύνει τις καύσεις
  • βοηθάει ουσιαστικά στην προσπάθεια για μείωση βάρους
  • δρα αντιγηραντικά
  • αναζωογονεί τους ιστούς του σώματος
  • βοηθάει στην κυκλοφορία του αίματος

Μην έχοντας υποστεί λοιπόν καμία επεξεργασία διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά του αλλά και το πράσινο χρώμα του.

Η δράση της καφεΐνης σε συνδυασμό με τα αντιοξειδωτικά αυξάνουν τη θερμογένεση, με αποτέλεσμα την ενεργοποίηση του μεταβολισμού και την κατανάλωση ενέργειας. Έτσι επιτυγχάνεται η μείωση του σωματικού βάρους. Παράλληλα η καφεΐνη σχετίζεται με την οξείδωση των λιπαρών οξέων συντελώντας έτσι στο αδυνάτισμα.

Η χρήση του δημιουργεί παρενέργειες;

Με βάση κλινικές έρευνες η χρήση του είναι ασφαλής καθώς δεν έχουν διαπιστωθεί ειδικότερα παρενέργειες. Μην ξεχνάμε όμως πως περιλαμβάνει καφεΐνη όπως ο κανονικός καφές. Για αυτό και ο πράσινος καφές μπορεί να δημιουργήσει παρενέργειες σχετιζόμενες με την καφεΐνη όπως άλλωστε και ο ψημένος καφές, π.χ αϋπνία, ευερεθιστότητα και ανησυχία, στομαχικές διαταραχές.

Έχει αποτελεσματικότητα;

Όπως όλα τα πράγματα για να λειτουργήσουν σωστά χρειάζονται μία συλλογικότητα, το ίδιο ισχύει και με τους τρόπους αδυνατίσματος. Η καλή διατροφή και η άσκηση σε συνδυασμό με τη χρήση του πράσινου καφέ μπορούν να έχουν θεαματικά αποτελέσματα σε γρήγορο χρονικό διάστημα.

Τον πράσινο καφέ μπορείτε να τον απολαύσετε ως ρόφημα αλλά και να το έχετε παντού μαζί σας ως φυτικό συμπλήρωμα διατροφής.

Superfoods Πράσινος Καφές

 

Lamberts Pure Green Coffee Extract

1 thought on “Πράσινος καφές: Ένα συν στην απώλεια βάρους!

  1. Καλημέρα σας! Πατώντας επάνω στους τίτλους των προϊόντων μέσα στο άρθρο, θα οδηγηθείτε στη σελίδα του κάθε προϊόντος αναλυτικά με την περιγραφή τους αλλά και τις τιμές τους, καθώς κάθε προϊόν έχει διαφορετική τιμή!
    Εδώ θα βρείτε αναλυτικά το κόστος αποστολής https://www.2happy.gr/el/tropoi-apostolis–2
    Ως προς την αποτελεσματικότητα κάθε συμπλήρωμα διατροφής δεν είναι αρκετό από μόνο του. Όπως αναφέρεται και στο άρθρο το καλό και ορατό αποτέλεσμα πηγάζει από τη συνεργασία σωστής διατροφής, συμπληρώματος αλλά και σωματικής άσκησης!
    Σας ευχαριστούμε πολύ για την ερώτηση!
    Στη διάθεση σας,
    2happy.gr

Γράψτε τα σχόλιά σας

To email σας δεν θα δημοσιευτεί. Απαραίτητα πεδία*